Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@simka2433 tak my sme dost na sport...ja behavam uz uff rojy rokuce..plavanie..bajk mame spolocny to chodime pravidelne..jeho je futbal do chodi vsade po statoch kde sa hra..ja zas motorky....tomu ver ze sme blazni obaja xixi...behat za lopltou je pravda cudna vec..to mu ani zo srandy nepoviem😇
@updatevani ked sme sa zacali snazit tak som brala inofolic 4krabice a nic.. ptm som skusila alchemilkovat grepovat tiez nic. Tak som objednala gynex zas nic:-/ ptm vit.E C magnezium kys.listovu a posledne tri cykly ovu testy som robila.. no ten posledny cyklus som uz nemala dost testov tak som nezistila kedy bola ovu.. merala som teploty tiez tie tri cykly🙂 a takyto bol ten posledny graf tusim den alebo dva pred ms som spravila test a bol slaby duch🙂 na druhy den digi test a bolo 1-2 🙂
@updatevani a teraz beriem kys.listovu zinok vit.B, E duphaston ascorutin a injekcie fraxiparin:(
Ahojte dievcata 🙂
Tak sa ku vam pridavam aj ja, s manzelom sa snazime aj my o babatko,dufam ze sa cim skor podarí.
Skusali sme uz da mesiace,zatial noc,ale nejako sme to neriešili - nesilili.
Tento mesiac sa nam podarilo presne "odsledovat" ovulaciu tak uvidime 🙂 teraz mam iba 9ty den po ovulacii tak uvidime az neskor.
Kedy ste skusali testy? Az ked vam meskala ms? Ja patrim medzi nedockave a to nie je moc dobre,tak sa snazim hovorit si zenaz ked ozaj vynecha,nech to nejako nenahanam nasilu 🙂
Zienky kontrolna otazka pre skusene.Lutealna faza trva kazdy mesiac rovnako?Ci to sa meni?
Ahojte 😊 chcem sa spytat ake ovulacne testy pouzivate? Dakujem za radu, pekny den 🌼🍀
@peta1223 Ovulaciu mas 12-48 hodin po poslednom pozitivnom teste. Pozitivny je, ked je testovacia ciarka rovnako silna, alebo silnejsia ako kontrolna. U teba zatial pozitivny test nie je. Musis testovat dalej...
@simka2433 injekcie preco? Ja len tu kyselinu beriem a uvidim co z toho vznikne 🙂
Viete mi prosím poradiť ako úspešne počať???mám pocit že je to takmer nemožné.Nikdy som si nemyslela že tak prirodzená vec môže byť tak zložitou.Partner má pomalšie spermie.Podarilo sa vám otehotnieť aj s pomalými spermiami?ak áno prosím o radu ako teda čo pomaha zrýchliť spermie.dakujem
@updatevani injekcie kvoli tomu aby sa mi tromby nevytvorili:-/ lebo mam problemy s krvou
Podla aplikacie by mrcha mala dorazit o 3 dni.No podla ovulacie a lutealnej fazy by mala prist zajtra.Meriam si bt a ta mi den pred mrchou klesne,zatial neklasla.Test vsak negativny.Tak velmi si prajem aby ani neklesla.Preto som chcela vediet ci lutealna faza je stale rovnaka.Ja mam 14 dni,ale to len podla minuleho cyklu.Kedze predtym som to velmi neriesila.
@zuzu2901 ja to mam presne rovnako lf 14 a ms az v stredu meriam tiez tak uvidim tieto dva dni budu rozhodujuce

@simka2433 kedy si zistila ze si tehotna? Ci si priebezne robila testy 🙂 inak co si brala pred tehotenstvom a co teraz?