icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
updatevani
16. júl 2017

@simka2433 kedy si zistila ze si tehotna? Ci si priebezne robila testy 🙂 inak co si brala pred tehotenstvom a co teraz?

mimiqa
16. júl 2017

@simka2433 tak my sme dost na sport...ja behavam uz uff rojy rokuce..plavanie..bajk mame spolocny to chodime pravidelne..jeho je futbal do chodi vsade po statoch kde sa hra..ja zas motorky....tomu ver ze sme blazni obaja xixi...behat za lopltou je pravda cudna vec..to mu ani zo srandy nepoviem😇

mimiqa
16. júl 2017

@zuzu2901 ahhoojjj..vyborny relax..len tak oddychujte....dnes dame kino....jojo tak po com mam kukat xixi...moj to vie..vzdy si ho tak doberam so srandy ze idem pokukat zadky....on ma aj tak najkrajsi😝

simka2433
16. júl 2017

@zuzu2901 praveze vsetko udrzim ani raz som nevracala len ma napina:(

simka2433
16. júl 2017

@updatevani ked sme sa zacali snazit tak som brala inofolic 4krabice a nic.. ptm som skusila alchemilkovat grepovat tiez nic. Tak som objednala gynex zas nic:-/ ptm vit.E C magnezium kys.listovu a posledne tri cykly ovu testy som robila.. no ten posledny cyklus som uz nemala dost testov tak som nezistila kedy bola ovu.. merala som teploty tiez tie tri cykly🙂 a takyto bol ten posledny graf tusim den alebo dva pred ms som spravila test a bol slaby duch🙂 na druhy den digi test a bolo 1-2 🙂

simka2433
16. júl 2017

@mimiqa motorky ajmy mame:D jedno hondu varadero 1000 a kawasaki vn 900 chopper🙂 akurat sa chlapci isli vozit a srandu si robia ze privaria na boky sajdku:D

simka2433
16. júl 2017

@updatevani a teraz beriem kys.listovu zinok vit.B, E duphaston ascorutin a injekcie fraxiparin:(

tonjadabik2
16. júl 2017

@simka2433 a twraz si si spravila testik? Krasny graf

zuzu2901
autor
16. júl 2017

@mimiqa my sme boli dnes v damänovskej ladovej a teraz uz hodinu cakame na obed ide ma porazit...vrr
Dolezite je,ze muzov je najkrajsi 😉

zuzu2901
autor
16. júl 2017

@simka2433 jaj no asi to patri k tomu po 3 mesiaci by ti uz nemalo byt zle 😉

bluen
16. júl 2017

Ahojte dievcata 🙂
Tak sa ku vam pridavam aj ja, s manzelom sa snazime aj my o babatko,dufam ze sa cim skor podarí.
Skusali sme uz da mesiace,zatial noc,ale nejako sme to neriešili - nesilili.
Tento mesiac sa nam podarilo presne "odsledovat" ovulaciu tak uvidime 🙂 teraz mam iba 9ty den po ovulacii tak uvidime az neskor.
Kedy ste skusali testy? Az ked vam meskala ms? Ja patrim medzi nedockave a to nie je moc dobre,tak sa snazim hovorit si zenaz ked ozaj vynecha,nech to nejako nenahanam nasilu 🙂

mimiqa
16. júl 2017

@zuzu2901 tak tak..a s cakanim mi daco vrav...okolo 16stej sme si objednali palacinky no reku uz je po 17 ooytam sa ci cesto rozmrazuju..casnik zabudol objednat😅...tak som rozmyslala ze kde to som xixi

mimiqa
16. júl 2017

@simka2433 ach my uz nemame ziadnu.predal...no este ho lamem na ducati xixi....tak zatim na skutry teraz ideme...fsak maly sa narodi a sup motorecku malinku😉

zuzu2901
autor
16. júl 2017

@mimiqa uz sme zjedli aspon polievku a este stale cakame na druhy chod 😂...

zuzu2901
autor
16. júl 2017

Zienky kontrolna otazka pre skusene.Lutealna faza trva kazdy mesiac rovnako?Ci to sa meni?

mimiqa
16. júl 2017

@zuzu2901 xixi..ako smejem sa bo poznam.....to cakanie je uzastna vec😅

mimiqa
16. júl 2017

@bluen mne ukazalo slabinku ked mi 3 dni meskal menzes....to jest asi od ovulacii 17 den...tych 9-10trva len uhniezdenie..vvyyddrrrrzzzz aaa testuj..😘

kristiinkaa
16. júl 2017

Ahojte 😊 chcem sa spytat ake ovulacne testy pouzivate? Dakujem za radu, pekny den 🌼🍀

peta1223
16. júl 2017

Ahojte žienky je možné mať ovuláciu 9 dní alebo čo to môže byť pridávam upravené foto aj neupravené.
Vopred ďakujem za akú kolvek odpoveď.

ejuska2586
16. júl 2017

@peta1223 Ovulaciu mas 12-48 hodin po poslednom pozitivnom teste. Pozitivny je, ked je testovacia ciarka rovnako silna, alebo silnejsia ako kontrolna. U teba zatial pozitivny test nie je. Musis testovat dalej...

updatevani
16. júl 2017

@simka2433 injekcie preco? Ja len tu kyselinu beriem a uvidim co z toho vznikne 🙂

sandrita124
16. júl 2017

Viete mi prosím poradiť ako úspešne počať???mám pocit že je to takmer nemožné.Nikdy som si nemyslela že tak prirodzená vec môže byť tak zložitou.Partner má pomalšie spermie.Podarilo sa vám otehotnieť aj s pomalými spermiami?ak áno prosím o radu ako teda čo pomaha zrýchliť spermie.dakujem

zuzu2901
autor
16. júl 2017

@mimiqa po 2 hodinach sme odisli odtial napapany.Jedlo super,ale nezvladli napor ludi.

simka2433
16. júl 2017

@updatevani injekcie kvoli tomu aby sa mi tromby nevytvorili:-/ lebo mam problemy s krvou

simka2433
16. júl 2017

@tonjadabik2 ja som uz v 6tt;) uz netestujem nic🙂

tonjadabik2
16. júl 2017

@simka2433 ahaaa tak sori. 🙂 to tingratulujem.

zuzu2901
autor
16. júl 2017

Podla aplikacie by mrcha mala dorazit o 3 dni.No podla ovulacie a lutealnej fazy by mala prist zajtra.Meriam si bt a ta mi den pred mrchou klesne,zatial neklasla.Test vsak negativny.Tak velmi si prajem aby ani neklesla.Preto som chcela vediet ci lutealna faza je stale rovnaka.Ja mam 14 dni,ale to len podla minuleho cyklu.Kedze predtym som to velmi neriesila.

tonjadabik2
16. júl 2017

@zuzu2901 ja to mam presne rovnako lf 14 a ms az v stredu meriam tiez tak uvidim tieto dva dni budu rozhodujuce

zuzu2901
autor
16. júl 2017

@tonjadabik2 a tiez teplota sa drzi hore?Drzim palce aby neklesla.💙

zuzu2901
autor
16. júl 2017

@tonjadabik2 a podla lf mas 14 den az v stredu ci?Ja mam podla lf zajtra