icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
12. jan 2017

@zuzu2901 ja ani sama neviem..Kukni na to..Včera ovu testy pozitívne ... No ale má nafukuje dnes jak toto..A pravý vajecnik ma ráno bolel..😐

amelie2017
12. jan 2017

@zuzu2901 ahoj, aj my sa snazime od augusta a zatial nic. V decembri som mala biochemicke tehotenstvo, krvacala som skoro 3 tyzdne. Doktorka povedala, nech ideme hned na to, ze okoko 26.,27. by mala byt ovulka. Podla toho mi uz menzes meska, ale testy snehobiele, aj ked priznaky by aj boli. No skor cakam na menzes ako tehotenstvo. Inak bol to aj nas posledny snaziaci cyklus, nakolko ideeme aj my v aprili na svadobnu cestu. Tak snad tam sa zadari.. a kam idete?

domik666
12. jan 2017

@zuzu2901 dobre ďakujem pekne

zuzu2901
autor
12. jan 2017

@linda1984 takto myskahryzka ma opravila.Ked ti dojde mrcha tak od zaciatku mrchy si vyrataj 7 dni a potom skus urobit testy.No ono cca by to malo byt 14 dni od zaciatku cyklu,ale moze prist skor aj neskor ovulka.Napriklad ja som minuly mesiac mala mrchu 9.12 ovulacia mi vychadzala najsilnejisa 23.12 ale snazili sme sa od 17 do 25.12 ale netrafili sme sa kedze mrcha mi meskala(prvy krat)viac ako 3 dni. Milujeme sa samozrejme aj ked nemam ovulaciu,no ked je ovulacia vtedy sa snazime najviac 😉

zuzu2901
autor
12. jan 2017

@amelie2017 ahoj jej tak to mame dost podobne este aj cykli.My sme netrafili ovulku,posunula sa mi.26.12 som mala tiez najvacsiu sancu.No mne mrcha prisla.Svina meskala 3 dni(prvy krat tak dlho).Ja som chcela len niekde blizko.No manzel trval natom,ze je to svadobna cesta,ze si to musime uzit.Tak sme si vybrali Sri Lanku.28.3 odlietame 😝

myskahryzka
12. jan 2017

@linda1984 Ahoj. Ak netusis kedy mas ovulaciu, najlepsie spravis, ak si kupis ovulacne testy a budes testovat od konca menzesu az kym nebude pozitivny test. Napr tu na koniku som kupila ovu testy 50ks za 20€. A budes to vediet presne. Ja podla aplikacie v mobile mam ovu 14dc, ale test mi vysiel pozitivny 15 a 16 dc co znamena, ze ovulaciu som mohla mat az 17dc, co je o 3 dni neskor, ako pisala aplikacia. Mozes aj merat bt, ale testy su najpohodlnejsie.

zuzu2901
autor
12. jan 2017

@alilka no ja ti neporadi.Kedze sa tomu nerozumiem.Je zle ked ti klesa teplota po ovulke? Ci pred ovulkou ti klesa teplota?

ejuska2586
12. jan 2017

@alilka Podla mna to vcerajsie bolo len kvoli tej chorobe. Dnes to vyzera, ze si 1DPO. Uvidis, ci bude aj zajtra na urovni poovulacnych teplot a podla toho budes vediet 😉

tami90
12. jan 2017

Dievcata, tie ktore sa snazite..by ste na PN alebo chodite do prace???? Aj sa viete v praci sustredit?? ☹

19mirka90
12. jan 2017

@zuzu2901 no do palice 😂😂😂 tak prides zregenerovana z dovolenky a doma to ,,roztocite,, ;)

zuzu2901
autor
12. jan 2017

@19mirka90 to ja mam toto vzdy.My sa s muzom uz natom smeje.Sme si zvykli,ze vzdy ked ideme niekam na dovolenku tak mrcha ide s nami 😀😂

19mirka90
12. jan 2017

@zuzu2901 to je riadna spolocnicka ale uz by si mohla dat pauzu a ona nech ide na 9 mesacnu dovolenku 😉😉😉

alilka
12. jan 2017

@ejuska2586 aj ja si myslím že kvôli chorobe mi to vyskočilo..A či už bola ovu neviem pravý vajecnik ma dnes boli..Tam som mala tie folikuly..Zajtra idem k doki..Aj maternica akoby mi ju dačo ťahalo áno neviráno nevirmáno neviem to opísať..Ale aj keby sa včera zadarilo je to skoro aby som vôbec niečo cítila..Som zvedavá ešte večer na ovu test čo ukaze ..

matik7
12. jan 2017

@zuzu2901 pousmiala som sa nad tvojim prispevkom o mrche na svadobnej ceste🙂 my sme boli minuly rok tiez v marci..8.3 sme odlietali a 11.3 uz milostiva dorazila😳😂 mala som aj lieky na oddialenie predpisane, ale manzel mi ich zakazal..doteraz sa na tom smejem, ze mrcha ZROVNA na svadobnej ceste😅

ejuska2586
12. jan 2017

@alika No veď uvidíš. Možno fakt len dnes je ovulka. Pozeram, ze predovulacne mas do 36,7 tak mozno sa posunuli na 36,8 a zajtra vyskoci este viac. Uvidime...

zuzu2901
autor
12. jan 2017

@matik7 no mne to tiez tak nejak vychadza,ze prve 4 dni nebudem mat a potom sa ma privalit 😂

linda1984
12. jan 2017

@myskahryzka dakujem pekne za radu, skusim teda este tento mesiac podla vypoctov a ked nic, tak kupim ovu testy 🙂 medzitym este skocim na gyndu na prehliadku a popytam sa, co by mi vedeli poradit....aj ked tam som moc na moje otazky nikdy nedostala odpoved :D

myskahryzka
12. jan 2017

@linda1984 Ani ja nechodim po rady ku gynekologovi. Nieje to velmi vyrecny clovek. Skor taky vecny, povie co musi a mame po debate. To vsak neznamena, ze je zly lekar. Aspon dufam. 😀 Kazdopadne ti drzim palce, aby ti to vyslo hned tento mesiac. 😉

linda1984
12. jan 2017

Toto je naše snaženie za tento mesiac🙈 a nicnič z toho akosi😕 @myskahryzka

myskahryzka
12. jan 2017

@linda1984 A uz si dostala menzes? Lebo ak nie, este nieje nic stratene 🙂

linda1984
12. jan 2017

No zajtra mam dostat🙂 a vsetky priznaky ako nervozita, plne prsia, bolave brusko uz mam od stredy😎@myskahryzka

myskahryzka
12. jan 2017

@linda1984 Ved uvidis ci dojde, ci nie. Mozno si sa zrovna do tej ovulacie netrafila. Buduci cyklus si to odsledujes a zvysis si sance. 😉

zuzuula
12. jan 2017

@linda1984 prosím ta ten prehľad mas v kalendári ci to mas nejakú appku? Dakujem

katyav
13. jan 2017

@ejuska2586 Nedalo mi to, tak som ešte počkala a dnes ráno som si urobila posledné testy. V pondelok letím k lekárovi.

Baby, držte palčeky, nech je všetko v poriadku... ❤😍

kotatko1232
13. jan 2017

kolko ti uz meskal??
@katyav
inak gratulujem 😉

jaruskatt
13. jan 2017

Ráno prišla mrcha... ☹ takže ani december nebol plodný :-/ No o týždeň ideme na to znova 😉 to už bude 6.mesiac snažilkovania 😔 keď by sa zadarilo, mala by som krásny darček k 30-ke 🤰
Takže okrem vit.B a kys.listovej začínam od dnes piť aj alchemilku. Cez plodné dni sa odporúča grepový džús?

beatrix85
13. jan 2017

Keď si prečítam podobné fórum, vždy mi príde smutné, že každý človek, akoby dostal to čo nechce a o to čo sa snaží nedostáva. Čítam čo všetko robíte, aby ste otehotneli. Ja som tak nechcela otehotnieť a jeden nechránený sex a bolo vymaľované :( Samozrejme nie je to zas tragédia, mám dobrého manžela, ale i tak... Život je pekne nefér. Všetkým snažilkám držím palce.

katyav
13. jan 2017

@kotatko1232 Ďakujem 🙂 Posledný menzes som mala 30.10.2016

ejuska2586
13. jan 2017

@katyav Vidis, krasne testiky. Uz len zbehnut k lekarovi. Len ked si mala poslednu mrchu 30.10., tak to si musela mat potom riadne posunutu ovulaciu, alebo ti hrozne pomaly stupa HCG. Lebo digitalny by ti mal ukazovat uz 3+, kedze by si mala byt v 11 tyzdni podla mrsky. Tak radsej skoc cim skor k lekarovi, aby ta pozrel, ci je vsetko ok. Drzim palce, aby bolo.

myskahryzka
13. jan 2017

@jaruskatt Ahoj. 5 dni pred ovulaciou sa ma pit grepova stava kvoli plodnemu hlienu. Alchemilku pijem aj ja, no ja kvoli menstruacnym bolestiam. Tento mesiac som si nedala ani jednu tabletku (mavam hrozne krce) len kazde rano silny caj z alchemilky a som uplne bez bolesti. 🎉 Normalne nechapem a tesim sa. Aj teraz ju mam uvarenu. Tym chcem povedat, ze urcite alchemilka ucinkuje. Neviem ci na plodnost, no nieco dobre s tou maternicou robi.