Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@zuzu2901 Ano az v stredu.. Brusko ma boli citim ho a tahanie do pravej strany v brusku.a brutal ma boli chrbat od rana. Zimnica u druhy den.. Ale bojim sa aby neklesla. To bude sklamanie..test si skusala?
@blackcat8885 zacni tak okolo 10-teho dna cyklu a testuj kazdy den. Zistis kedy zhruba mas ovulaciu.ta sa moze kazdy mesiac posunut.zvycajne ale byva od 12- teho do 16-teho dna cyklu ak byva pravidelny
@tonjadabik2 ja mam dnes 15 den lf.Teplota dnes klesla,ale len z 36,9 na 36,8.Tak teraz neviem.To kesla malinko nie?
@tonjadabik2 a este takto ja mam najvyssiu teplotu pred klesnutim 36,9Potom mi to padne na 36,5.Preto sa mi to nezda,ze kesla teplota,ale len tak malicko.A uz som 15den lf.
@mimiqa jj snazilkovali sme.Mrcha zatial nedorazila.Teplota sa drzi stale celkom dost vysoko.Dnes som 27DC a 15 den lutealnej fazy.Tu mavam 14 dnovu.No testy zial zatial negativne.Skusala som aj ovu testy a tie testy(vcera a dnes rano) mali celkom vyraznu druhu ciarku.Neviem co si o tom mysliet.Tak velmi si prajem aby po roku sa aspon raz zadarilo a videla som // ciarky.Idem radsej upratovat lebo ma drbne 😂
@zuzu2901 ahoj tak v tomto ti neviem poradit..ale myslim ze ked je uz 36,8 tak pride ms..
@tonjadabik2 hej no,len ja mam najvyssiu 36,9.Tak mi to pride divne,ze klesne len o tak malinko.Zajtrajsok bude rozhodujuci.Ak klesne este nizsie uz to bude jasne.
@waleri17 ahoj v prvom rade dakujem.Ja dostavam mrchu ked teplota padne na 36,5.Dnes klesla len z 36,9 na 36,8.Tak neviem.A ono ja som si myslela,ze ked klesne tak ma klesnut o viac,ze to ma byt viditelny rozdiel.Taka som skepticka.Aj to,ze test zatial negativny.Uvidime zajtra 😉
@ja197 to mi je luto :( ja som o babatko prisla v 8tt tohto roku v aprily 😖 bud silna to zvladnes budem na teba zajtra mysliet ...v akom tt si?
@updatevani
@simka2433 7tt to mal byť podľa hcg, dnes ale primár určil veľkosť na sone 5+6 takže muselo prestať rásť už niekedy pred týždňom a pol...príznaky, no boleli ma strašne prsia a inak ani nič, ale akýsi inštinkt ženský mi už včera hovoril že niečo nebude dobre, strašne som sa bála tej prehliadky...no vyplakala som už dušu dnes, bojím sa zajtrajška, ale tak snáď mi to dobre urobia a môžeme opäť skúšať...

Ktory den po zacati menzesu mam robit ovu testy?Cyklus mam 26-28dni