Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@ejuska2586 fuuha to neviem. Ja ked som spinila tak vzdy bol vytok slabohnedy. Nikdy nebol biely a v nom nieco.. ale ak sa ti to bude opakovat skus skocit za doktorom nemusi to absolutne nic znamenat len pre pokoj tvojej duse;) a ten duch na teste je super znamenie ja som tiez mala slabuckeho ducha a postupne silnel;)
@simka2433 No, mne silnie. V piatok idem k lekarovi, kedze musim hned pichat fraxiparin, tak mu to asi spomeniem...
@ejuska2586 ja tiez picham fraxiparin🙂 najprv som davala do ramien no tam uz to bolelo tak som presla na stehna a tam sa mi robia modrinky:-/
@ejuska2586 mne na pohotovosti gynekologicka povedala ze do brucha nie:D aj hematologicka povedala ze do brucha nie ze bud ramena alebo stehna.. aj na operacii ked som bola mi davali do ramena. Tak ja uz neviem.
@simka2433 Ved uvidim, co mi povie moj gynda v piatok. Necham sa prekvapit... Hlavne, nech je drobciatko v pohode. Ja vydrzim bolest i modriny...
@zuzu2901 no hej mala som namysli pracu...ako len z tohto dovodu ...ze sesternica mala roky jednu pracu da sa povedat ze praca bola nepravidela tj aj v noci...akurat presne pred rokom mi vravela ze uz je s tym zmierena ze viac deti mat nebude ze len to jedno...no po lete nastupila do inej prace na skusku a myslim niekedy oktober/november jej mali davat zmluvu no stal sa zazrak nakoniec musela zmluvu odmietnut totizto zostala tehotna a uz sa cela rodina vytesujeme z maleho chlapceka mesiac 🙂 ...ale mas pravdu aj psychika robi svoje...
@simka2433 inak ak ta tak stale nadrapuje lizatka pre tehotne si neskusala? Vraj to celkom dobre ukludni 🙂
@ejuska2586 obe mate pravdu.Fraxiparin sa moze pichat aj do stehna,brucha ci do ramena.Mne ho pichala sestra 3 mesiace kvoli zlomenej nohe a miesta vpichu sme striedali.Takze kde bude tebe najlepsie.Pre mna bolo najznesitelnejsie asi to rameno(ale to si asi sama nepichnes).Teta zas dlhodobo uzivala fraxiparin a tiez viem,ze striedala tie miesta.
@updatevani u mna to bude hlavne ta psychika...ja som dost citliva osoba a vsetko velmi prezivam...nevadi raz sa nam to podari 💙
@zuzu2901 no ja zas verim, ze ti to vyjde, uricte! 🙂 a to cim skor ...a hlavne ze ta ms nedojde aj ked ti ta teplota klesla🙏
Chcela by som sa s vami poradit, mozno tu nejaka mala podobny problem...trpim migrenami dost silnymi a pomerne castami hlavne pred ms a dost reagujem na zmeny pocasia hlavne ak ma prsat...bez tablatiek to nejde lebo ak nevezmem tabletky od migreny dospeje to do stadia ze zvraciam mam zavraty a teda potom uz mi nic nezabera a neviem prestat zvraciat...no nakolko chceme babatko chcela by som co najmenej brat lieky...neviete mi nejaka poradit ci nemate nieco podobne a ako ste to riesili?
@updatevani ja som mavala migreny ked som bola tehu ale take ze som mohla akurat tak lezat a chvalabohu vychadzali na vikend - mne pomohlo viac sodika do seba dostat napr mineralky s vyssim obsahom sodika.
@tryromy dakujem a pred otehotnenim si to riesila ako ked uz ste sa snazili? Ja som totizto raz tehotna bola v tom obdobi ma chytila migrena len raz a to som podstivo 2 dni vkuse zvracala a lezala s obkladami studenymi na hlave a nemohla som sa postavit z postele lebo sa so mnou tak tocilo od bolesti ze som sama nepresla ani krok...
@updatevani ja som praveze nikdy migreny nemala az ked som bola tehu a bolo to strasne. mineralka pomohla ja som vtedy vela googlila kedze som si nechcela davat tabletky. A normalne ked sme kupovali mineralku tak vzdy malo sodika a ked som bola tehu tak sme kupovali miticku tusim a tu som pila a bol pokoj.
@updatevani aj ja mavam migreny pred ms cez ms po ms strašne. Ja mám čipky od obvodnej to su zarábane čiže ja tabletky od bolesti už roky neberiem.
@butterfly333 ahoj moja ako sa mas? Uz som tu davno z tych nasich starych spolusmaziliek nevidela.

@simka2433 Ahoj, ty si na zaciatku spinila? Nevedela by si mi pomoct s tymto?
Pred chvilou som bola na wc a mala som na gaťkách úplne taký mokrý fľak. Tak som sa skúsila utrieť wc papierom a tam som mala tiež klasický biely výtok, ale boli v ňom akoby vlásočnice, žilky. Je to ok? Nikdy som to nemala. Výtok hej, ale takéto vlásočnice nie ... Som 10DPO a na teste je silnejúci dušík...