icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
ejuska2586
18. júl 2017

@simka2433 Ahoj, ty si na zaciatku spinila? Nevedela by si mi pomoct s tymto?
Pred chvilou som bola na wc a mala som na gaťkách úplne taký mokrý fľak. Tak som sa skúsila utrieť wc papierom a tam som mala tiež klasický biely výtok, ale boli v ňom akoby vlásočnice, žilky. Je to ok? Nikdy som to nemala. Výtok hej, ale takéto vlásočnice nie ... Som 10DPO a na teste je silnejúci dušík...

simka2433
18. júl 2017

@ejuska2586 fuuha to neviem. Ja ked som spinila tak vzdy bol vytok slabohnedy. Nikdy nebol biely a v nom nieco.. ale ak sa ti to bude opakovat skus skocit za doktorom nemusi to absolutne nic znamenat len pre pokoj tvojej duse;) a ten duch na teste je super znamenie ja som tiez mala slabuckeho ducha a postupne silnel;)

ejuska2586
18. júl 2017

@simka2433 No, mne silnie. V piatok idem k lekarovi, kedze musim hned pichat fraxiparin, tak mu to asi spomeniem...

simka2433
18. júl 2017

@zuzu2901 dakujem za podporu🙂 dufam aj ja ze uz vsetko zle mame za sebou a bude len to dobre🙂

simka2433
18. júl 2017

@ejuska2586 ja tiez picham fraxiparin🙂 najprv som davala do ramien no tam uz to bolelo tak som presla na stehna a tam sa mi robia modrinky:-/

ejuska2586
18. júl 2017

@simka2433 A to netreba do brucha? Mne kazdy zatial hovoril, ze od brucha...

mimiqa
18. júl 2017

@zuzu2901 to je pekne od neho😘

mimiqa
18. júl 2017

@zuzu2901 ja moju krpatu teda 13 rocnu vysoka 168cm volam bublinka😝

simka2433
18. júl 2017

@ejuska2586 mne na pohotovosti gynekologicka povedala ze do brucha nie:D aj hematologicka povedala ze do brucha nie ze bud ramena alebo stehna.. aj na operacii ked som bola mi davali do ramena. Tak ja uz neviem.

ejuska2586
18. júl 2017

@simka2433 Ved uvidim, co mi povie moj gynda v piatok. Necham sa prekvapit... Hlavne, nech je drobciatko v pohode. Ja vydrzim bolest i modriny...

updatevani
18. júl 2017

@zuzu2901 no hej mala som namysli pracu...ako len z tohto dovodu ...ze sesternica mala roky jednu pracu da sa povedat ze praca bola nepravidela tj aj v noci...akurat presne pred rokom mi vravela ze uz je s tym zmierena ze viac deti mat nebude ze len to jedno...no po lete nastupila do inej prace na skusku a myslim niekedy oktober/november jej mali davat zmluvu no stal sa zazrak nakoniec musela zmluvu odmietnut totizto zostala tehotna a uz sa cela rodina vytesujeme z maleho chlapceka mesiac 🙂 ...ale mas pravdu aj psychika robi svoje...

simka2433
18. júl 2017

@ejuska2586 potom daj vediet co ti povedal🙂 drzim ti moc moc palce!!!🙂

updatevani
18. júl 2017

@simka2433 inak ak ta tak stale nadrapuje lizatka pre tehotne si neskusala? Vraj to celkom dobre ukludni 🙂

zuzu2901
autor
18. júl 2017

@ejuska2586 obe mate pravdu.Fraxiparin sa moze pichat aj do stehna,brucha ci do ramena.Mne ho pichala sestra 3 mesiace kvoli zlomenej nohe a miesta vpichu sme striedali.Takze kde bude tebe najlepsie.Pre mna bolo najznesitelnejsie asi to rameno(ale to si asi sama nepichnes).Teta zas dlhodobo uzivala fraxiparin a tiez viem,ze striedala tie miesta.

zuzu2901
autor
18. júl 2017

@simka2433 nz a urcite ja tomu verim 💙

zuzu2901
autor
18. júl 2017

@mimiqa uz sme dlho spolu tak staci ked pozrie na mna a vie co sa deje...😉

zuzu2901
autor
18. júl 2017

@updatevani u mna to bude hlavne ta psychika...ja som dost citliva osoba a vsetko velmi prezivam...nevadi raz sa nam to podari 💙

zuzu2901
autor
18. júl 2017

@misdan inak a ked ti prisla mrcha a predsa si bola tehotna ako si nato prisla? Len tak si si spravila test ci? 😉

zuzu2901
autor
18. júl 2017

@ejuska2586 a drzim palce aby to nebolo nic zle 💙

mimiqa
18. júl 2017

@zuzu2901 to ma pripomenulo..moj este nezavre dvere a uz vie ktora bije xixi

updatevani
18. júl 2017

@zuzu2901 no ja zas verim, ze ti to vyjde, uricte! 🙂 a to cim skor ...a hlavne ze ta ms nedojde aj ked ti ta teplota klesla🙏

zuzu2901
autor
18. júl 2017

@mimiqa to je hlavne 💙

zuzu2901
autor
18. júl 2017

@updatevani jaj no bodaj by ste mali pravdu zeny 💙...a dakujem 😘

updatevani
18. júl 2017

Chcela by som sa s vami poradit, mozno tu nejaka mala podobny problem...trpim migrenami dost silnymi a pomerne castami hlavne pred ms a dost reagujem na zmeny pocasia hlavne ak ma prsat...bez tablatiek to nejde lebo ak nevezmem tabletky od migreny dospeje to do stadia ze zvraciam mam zavraty a teda potom uz mi nic nezabera a neviem prestat zvraciat...no nakolko chceme babatko chcela by som co najmenej brat lieky...neviete mi nejaka poradit ci nemate nieco podobne a ako ste to riesili?

ejuska2586
18. júl 2017

@simka2433 jasne...

@zuzu2901 dakujem

tryromy
18. júl 2017

@updatevani ja som mavala migreny ked som bola tehu ale take ze som mohla akurat tak lezat a chvalabohu vychadzali na vikend - mne pomohlo viac sodika do seba dostat napr mineralky s vyssim obsahom sodika.

updatevani
18. júl 2017

@tryromy dakujem a pred otehotnenim si to riesila ako ked uz ste sa snazili? Ja som totizto raz tehotna bola v tom obdobi ma chytila migrena len raz a to som podstivo 2 dni vkuse zvracala a lezala s obkladami studenymi na hlave a nemohla som sa postavit z postele lebo sa so mnou tak tocilo od bolesti ze som sama nepresla ani krok...

tryromy
18. júl 2017

@updatevani ja som praveze nikdy migreny nemala az ked som bola tehu a bolo to strasne. mineralka pomohla ja som vtedy vela googlila kedze som si nechcela davat tabletky. A normalne ked sme kupovali mineralku tak vzdy malo sodika a ked som bola tehu tak sme kupovali miticku tusim a tu som pila a bol pokoj.

butterfly333
18. júl 2017

@updatevani aj ja mavam migreny pred ms cez ms po ms strašne. Ja mám čipky od obvodnej to su zarábane čiže ja tabletky od bolesti už roky neberiem.

kakatulik
18. júl 2017

@butterfly333 ahoj moja ako sa mas? Uz som tu davno z tych nasich starych spolusmaziliek nevidela.