Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@butterfly333 a ake cipky? ja uz ked som v stadiu ze nic v sebe neudrzim a neviem prestat zvracat beriem torecan + cinie tie mam od neurologa...dnes ma chytila migrena znova samozrejme do 2 hodin zacalo prsat :D ale podchytila som ju zvacasu tak mi zabrala len obycajna tabletka od bolesti no nie vzdy to tak vystihnem...
@kakatulik ahojky moja no ja už sa nesnažím už mesiac vyse 3roky stačí už nato nemám nervy.Takže sa ani tu nemám čím pochválit. Som po druhej operacii kolena menili mi chrupavku no a včera som bola dat vybrat stehy ale dr.ma vobec nepotešil povedal že mám osteochondrozu štvrteho stupna tu poslednu že mám tak zničene koleno že to ešte u tak mladeho človeka nevidel mavaju to tak 70ročny. No takže sa mám pripravit nato že mi budu musiet vymenit cele koleno klb. Až mi do plaču bolo stale niečo stale chodím po operáciach. A ty moja ako sa más ako sa darí?
@simka2433 klud nestresuj sa prilis 🙂 chvile ked ti nic nie je si uzivaj :D inak pracujes alebo ta dal lekar na PN?
@updatevani neviem ako sa volaju to moja obvodna mi ich predpiše a to v lekarny zarabaju. Ja mavam migrenu aj 3dni v kuse. Dam čipku lahnem si dam studeny obklad na čelo a pospim si prejde to no na druhy den ju mam znova.
@butterfly333 no presne viem ako sa citis ja mam to iste...zato aj sa tu pytam ci niekto nema nejake odporucanie...lebo neviem ci to moze poskodit plod pripadne nieco skomplikovat na zaciatku tehotenstva...velmi rada by som bola keby aspon kym otehotnejem som bolesti nemala...
@butterfly333 to sa ako vymiena chrupavka? Tak my sa od svadby snazime asi treti cyklus,ale zatial nic. Kazdu chvilu ocakavam ms.
Co znamena ze sa nesnazite?
Chranit sa nechranite,ci?
Segra uz porodila?
@kakatulik no vymenili mi chrupavku za novu že niečo podobne plastu. No už od juna nič neberiem nič neriešim ani sexu nieje tolko sem tam ani neviem kedy je ovu čiže asi tak bud sa zadarí alebo nie už mi je to jedno.
@kakatulik segra aj švagrina čakaju baby ešte neporodili segra je v 31tt švagrina 30tt tak ešte nie no tešim sa na ne.
@updatevani v tehu to neškodi moha segra je teraz v 31tt no a na začiatku tehu mávala strašne migreny a chodila na akupunkturu to je pomohlo.
@updatevani mavala som to co ty..zvracanie...vystupila z busu a hned za zastavkou vracala...pomohlo mi najviac nova robota novy ludia v okoli...vsetko bolo o psychike...nemam ju uz roky rokuce...no ked som ju mala pomohol mi klud..lahnut si doma na postel zatiahnut zaluzie proste klud...alebo lahnut na zem nohy na stolicku....
@mimiqa ja som pracu uz aj menila...a mam ju stale akurat je to znesitelnejsie ako pred rokom vtedy som mala do mesiaca aj 15x..teraz sa to zmiernilo..ale stale ju mam nechce ma opustit...no par lekarov mi povedalo, ze porod moze tomu pomoct aby som ju viac uz nemala 🙂 ci to je pravda neviem ...
@updatevani teraz mam prazdniny nastastie🙂 ucim prvacikov na zs a sranda ze 22.8.konci prvy trimester a ja 24.8. nastupujem do roboty:D
@simka2433 to mas super aspon to preckas doma, ak to bude ok planujes nastup do skoly? 🙂
@simka2433 mne tiež končí prvý trimester koncom augusta 28.8.2017 a 22.8.2017 nastupujeme do roboty 🙂 pracujem v mš
@zuzu2901 no prvy den vyzeral normalne, patricne som teda menzes "oplakala", ale ako to uz byva, dalsie dni som uz bola ok a pripravena na dalsi mesiac..vobec mi to este nedopinalo, zrovna sme odchadzali na 5dni k otcovi a este im hovorim, ze ja sa nebudem moct kupat..behali sme po vyletoch a ja som si uvedomila, ze druhy a treti den skoro vobec resp.minimalne som menila vlozku..hovorim hmm tak asi sa pojdeme kupat 🙂 tesila som sa, kvoli malemu (btw v prvom tehu som nemala nic taketo). Este mi ocinova zena hovorila, ze sa mi to mozno rozbehne, aby som sa vopred netesila..no dalsie dva dni uz len slabe spinenie. Skumala som si prsia, ci nebolia ako pri.prvom tehu, ale nevedela som sa s istotou rozhodnut 😂 obcas ma tak cudne pichlo v nich akoby zboku..a je pravda, ze doma som zrazu bez podprdy radsej chodila. Inak nic. Ten 4-5.den som zacala o tom rozmyslat a napisala som kamoske, ktora mesiac predtym rovnaky scenar..ze len aby som nebola sklamana..tak ze ok, nekupila som si test. Ale potom dalsi den som predsalen poslala muza, lebo velice som pila alchemilk.caj..tak hovorim, aby som si nahodou neublizila..kkso vobec som to necakala, rychlo som vecer natajnasa u otca v kupelke ocikala test, este aj naopak 😂 nepytaj sa ako, bola som v strese, ani cikat sa mi este nechcelo haha. No a miesto toho, aby som tam po par minutach lovila duchov ako minuly mesiac, okamzite taketo kolajnice nabehli! 😎 to som bola 14DPO..
@updatevani ano planujem nastupit len mam strach lebo min.rok som od krpcov vzdy priniesla nadchy chripky:-/ tak teraz musim nieco vymysliet aby som tomu predisla:-/
@slniecko527 esteze mame tie prazdniny ze?:D uz sa len nejako vyhybat soplikom kaslom nadcham;)
@mimiqa jej ahoj moja.To potesi ked vies,ze niekto na teba mysi 💙...mrcha sa rozbiehla uz od polnoci pomalicky a teraz uz klasika krvacam aj s krcami.A popritom mam este plno povinnosti dnes a vonku je hic 😂...no som s tym zmierena,ze sa nepodarilo.Ideme dalej raz sa musi slniecko aj na nas usmiat 😉👍
No baby ja asi tento mesiac snazenie prerusujem lebo mi zistili pasovy opar sice nie ten bezny na ktory su potrebne ant. Ale taky ktory vybehne len ludom kt. Mali kiahne do 1 roka....cize len kremujem a beriem vitamin B 🙂 a asi riskovat druhykrat nechcem...alebo aky mate nazor vy ? 🙂
@updatevani co sa tyka migreny mne fakt ten klud pomohol..no na zaciatku...inak mi bolo zle aj tri dni

@updatevani este ma napina no tusim mi to prestava vadit lebo dnes rano mi nic nebolo a normalne som sa zlakla ze ci je vsetko ok:D