Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@mimiqa jasne vydrzim (pokial sa uz nieco neujalo za ten cas)... akurat to ze mne nato antibiotika ani nepredpisala...inak co sa migreny tyka ja uz som skusala vsetko mam ju od 17tky-18tky tusim ja uz kazdu somarinu co na nete som vycitala som skusala ... dokonca aj potraviny som zacala vylucovat ktore by ju mohli vyvolavat len to som zistila ze by som nejedla nic :D ... tak snad tehotenstvo tomu pomoze nejako
@waleri17 dakujem, dufam ze aj ja...no ja praveze vobec nemam ani bolesti ani horucku akurat ma to sem tam mierne svrbi a mam to malicke neviem ci to 2 cm .... len zinkovu mast mi nato dala a vitaminy ...no absolutne neviem ci by to mohlo mat vplyv na tehu... a ja truba som sa zabudla spytat 🙂
@updatevani fuuh to ani ja veru neviem co pasovy opar a tehu neskusila si googlit??
@waleri17 este nie ale skusim nieco precitat ... 🙂 trosku mam respekt lebo ja som mala ten potrat MA v 8tt ...mala som to komplikovne lebo ja som mala krce v bruchu tak som sa k lekarke vzala mi krv moc... jeden den mi prisli vysledky ze mam v moci bakteriu e.coli a takmer ziaden vitamin D to bol den kedy som mala dostat ms...predpisala mi antb. a vitamin D...ale ms nedosla tak som preistotu este nebrala lieky...po 3 dnoch spravila test lebo mne tak max 3 dni meskal ms a bol pozitivny tak uz som nebrala nic...a teda neviem ci ten potrat nesposobila ta bakteria...lekarov som sa pytala vraveli ze malopravdepodobne to je no na nete som vycitala ze moze to sposobit ...
baby ja som si kupila novu hracku. lady tester. vyzerá ako rúž -je to vlastne malý mikroskop a podla meniacej sa struktury slín v case prichádzajucej ovulacie pomaha zistit plodne dni. normalne som nadsena, pride mi to ako nejaká mágia🙊 ešte teda dám vedieť či som bola schopná aj zistiť tie zmeny...
@mimiqa
@zuzu2901
@misdan dievcata dnes rano neplanovana navsteva doktora:-/ rano spinenie a vracanie ze dovi.. tak to napinanie sposobilo ze sa nieco oddelilo(nepamatam sa co) :( babo rastie no v utorok idem na kontrolu a beriem cipky na zastavenie vracania a napinania:-/ takze nie je az taka pravda ze ked ta v prvych tyzdnoch napina je vsetko uplne ok.
@simka2433 a jeje 😔...dolezite,ze si isla hned k lekarovi a si pod kontrolou.Viem,ze sa mi to lahko hovori,ale musis sa ukludnit,vylozit nohy a oddychovat.Myslim,ze pokial babo rastie tak je vsetko.Ak sa da tak sa ukludni a uvidis vsetko bude ok.Budem mysliet na teba a priebezne nas informuj moja ako si na tom! Drz sa 💙😘
@janasp28 dakujem!!🙂 ja som tiez povodne mala ist az vo stvrtok no predbehli sme:( nevadi aspon ze povedal ze drobcek rastie len to oddelenie sa mi nelubi. Tebe moc drzim palceky aby srdiecko bilo ako zvon! Daj vediet!!🙂
@zuzu2901 dakujem moc zuzi som trosku kludnejsia len ten strach zo zajtrajska ma stale drzi:( ak bude zajtra rano ok tak uz budem aj ja v pohode🙂 babatenko som poprosila nech nevymysla a nech sa tam drzi zubami nechtami lebo ho s tatinkom moc lubime a tesime sa na neho!🙂
@simka2433 no mne bolo tak sakramensky zle pri prvom tehu ze mi hned dal od zvracania tabletky ale som z nich strasne vela spala :D nemohla som sediet lebo hned mi padala hlava :D a vravel mi ze ked tak budem zvracat musim ist na rizikove alebo na infuzie lebo ze to nie je az take dobre ked je cely den vkuse zle ... ale zas no ty sa neboj trosku sa poliecite a bude fajn zaklad je ze male je ok ten zvysok sa spravi 🙂 ...hlavne nestresuj a kludne odpocivaj 🙂 (mimochodom to iste co pises ty mala kamoska a dnes ma uz 8 mesacnu dcerku ) ❤
@updatevani joj ale si ma tou poslednou vetou potesila🙂 ja rozmyslam nech ma vypisu na rizikove lebo v skole je riadny chaos zvlast s prvacikmi.
@simka2433 tak ja si myslim, ze urcite 🙂 teraz si doma tak ti netreba potom pred nastupom do prace sa das vypisat 🙂 a mozno ti to lekar navrhne aj sam ... hlavne da zajtra vediet ako si dopadla
@zuzu2901 Zuzi to mi je ľúto... :/ drž sa! Ja som dnes bola pri dr, že ovu ešte neprebehla a ponúkol mi folikulometriu pri dalšom cykle.
@natalia11111 v lekárni za 15 eur. Ale zas je to navždy, nemá sa tam čo minúť. no ale zatial som vela nevidela😅hádam na to prídem
@olafienko to je nieco take? https://www.pilulka.sk/test-plodn-lady-tester-s... ...toto by sa pacilo aj mne pokial sa nam nepodari len tak bez sledovania.. lebo ako sa poznam ja by som zabudla na ovu testy a na tepltu 🙂
@updatevani presne🙂 prvý deň to skúšam, asi treba vedieť odhadnut aj to mnozstvo slín. lebo zatial som tam nevidela žiadnu strukturu

@updatevani uf teraz sa to nejak rozbehlo aj moja mama a kamoska sa akurat liecia na pasovy opar ale mama ma aj bolesti ... tak drzim palce nech to cim skor prejde