Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@sugarinka10 ahoj moja v pohode uz som s tym zmierana.Horsie to bolo ked klesla teplota.Dakujem.Ideme dalej.A pojdes na tu folukometriu? 😉
@olafienko pozeraj googlila som nasla som diskusiu http://najmama.aktuality.sk/forum/tehotenstvo/5... ...tak asi sa s tym treba dobre naucit testovat 🙂 som zvedava na tvoje postrehy ohladom testovania 🙂
@tonjadabik2 ja som toto uz viac krat skušala a nikdy mi to nesedelo s ovu aj ked sme tak skušali vzdy mi to vychadza cez ms. Aj teraz mi to vychadza na 22.7 to mám v tento den narodky no aj ms mám dostat.
@butterfly333 noo v auguste mi to tiez nebude sediet s ovu..bude dva dni po ovu.. a ostatne vychadza ..zatial uvidime..december nesedi uvidime..len mi to tam nepasuje ked dole je napisane ze styk 12-24h pred terminom pocatia..tomu nechapem..ta kedy vlastne???
@butterfly333 tiez si myslim ze je to blbost. Ja so si to tiez nechala vypocitat a cuduj sa svete,z doplnovacej tabulky na tejto stranke mi vyslo to iste,ako to za co som zaplatila,cize dakujem. Mne to tam vchadza rozne. Pred,alebo koncom ms si sex este predstavit viem,ale pocas 1-3 dna teda urcite nie. To je riadny masaker.
@tonjadabik2 ja mam vhodne obdobie na počatie zajtra na moje narodky 22.7 no zajtra by som mala dostat ms tak mne no vobec nesedí.
@kakatulik ved to ja som si toto uz viac krat skušala vypočitat a vzdy den pred ms alebo počas ms aj ked som robila ovu testy a merala tak som mala ovu potvrdenu no tuto mi to nevychadza podla mna to je len pekny ojeklam 😆
@tonjadabik2 tych 12-24hodin preto,lebo spermie potrebuju minimalne tych 12 hodin na to,aby sa prepracovali cez krcok ,maternicu az ku vajicku.
@butterfly333 Jonasova metoda nevychadza z prirodzenej ovulacie a ani cyklu....preto je to jedno kedy prirodzene ovulujes. Je ale iba vyhoda,ked sa tieto dni prekryvaju,ale ja uz na toto dlabem z vysoka. Pre mna je sex cez krvacanie proste neprijatelne a hotovo.🙂
Ja som si na tej stránke dávala vypočítať zo zvedavosti kedy sa snažiť a ukazovalo mi to od veci.
Ukazovalo mi termín na počatie 15.7.. sex sme mali 5.7 a 10.7,ovu bola 8.7 ( testy som nerobila,ani nemerala BT,ale aplikácia tak ukazovala, hlieny aj bolesti) a otehotnela som..dokonca aj podľa sona to sedelo že ovu bola 8.7
@nivea777 ahaa uz tomu chapem ze preco davaju taky datum. ahaa..skusime na tieto datumy a uvidime
@tonjadabik2 ja som si to pozerala až ked som bola tehotná,či to vôbec sedí a co by sme mali mať..dokonca ukazovala to dievča a máme chlapčeka
@tonjadabik2 dokonca aj čínsky výpočet a metóda výmeny krvi ukazovala na dievča
@nivea777 ale podarilo sa nie?to je zaklad..to uz ze ci dievca alebo chlapcek to je jedno..ale ja by som chcela dievcatkoooo
@tonjadabik2 ja som tiež chcela veľmi dievčatko ale už si to ani neviem predstaviť.. je to môj poklad..ale chlapovi som povedala že druhé musí spraviť dievča :D
@tonjadabik2 a tak keď bude chlapec,tak bude...Keď vidím aké sú niektoré detičky choré a čo by rodičia dali za to aby mali doma zdravé bábo..alebo tí čo nemôžu otehotnieť dlhodobo..túžia po bábätku a nedarí sa a prajú si zdravé bábo..Ja som si tak veľmi priala dievčatko ale tak ja som otehotnela ani neviem ako..

@simka2433 nz moja uvidis bude dobre.Neviem preco,ale mam pocit,ze vsetko bude ok 💙...tak tak rozpravaj mu pekne nech je tam kde je drzim palce myslim na Vas 💙😘👍