Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

baby ahojte, niekotre ste tu spominali ze ste uzivali kvapky gynex na podporu otehu a pomohli vam..ako ste ich brali? 🙂
@updatevani no podľa spermii..keď chceš dievčatko máš mať sex 2-3 dni pred ovu??ak chlapca v čase ovu alebo deň po..to je biológia, ženské spermie sú pomalšie ale dlhšie vydržia a počkajú na vajíčko.. chlapské sú rýchle ale majú krátku životnosť
@zuzu2901 dohodli sme sa s mojim, že júl, august sa ešte posnažíme a ak v septembri dostanem, tak idem. Len ovu testy mi nejako nevychádzajú...neviem...
@updatevani dnes rano znovu spinenie:( ale je to uplne trapne co sa mi stalo a pripisujem to tomu.. mala som vzruso sen kedze uz tolko nebol sex a zobudila som sa na orgazmus:-/ ptm som sa strasne zlakla ci je vsetko ok lebo vtedy sa maternica stahuje a rano bolo to spinenie:( teraz sa mi zda uz nie je no uvidim.. lezim poctivo a chodim len fakt ked je to nutne. Wc a kuchyna
@simka2433 nie je to trpane vsak si clovek...hmm mozno fakt to bolo len z toho a ked uz neni spinenie tak je to super 🙂 len pekne lez a bude okej , zle ti nie je ?
@updatevani uz mi je podstatne lepsie ako pominule. Obcas ma po jedle trosku napne no nie je to uz take ako to bolo🙂 klop klop klop.. trosku ma taha na lavej strane podbruska ptm chvilu na pravej. Oddychujem 🙂
@nivea777 v utorok musim ist na kontrolu k doktorovi mu poviem ze som to dnes mala. Napadloma este ze vcera vecer ma viackrat naplo a doktor mi povedal ze z toho napinania praskla cievka.. akurat ten sen sa do toho zamontoval takuz neviem comu to pripisat:-/ kazda hovori tehotenstvo si uzivaj to je super! No ja z neho mam zatial len strach
@simka2433 no ja si myslim ze vychutnavanie tehotenstva pride tiez 🙂 verim tomu...malicke asi nechce chodit do skoly s tebou chce silou mocou oddychovat doma 😉
@nivea777 ten beriem aj ja.🙂 co ti bolo?
@updatevani rozmyslam nad tym ze sa dam vypisat. 🙂
@simka2433 tesne pred nastupom uvidis ako ti bude, inak ty si od zaciatku snazenia merala teplotu?
@simka2433 nebud zvedava 😂 budes skoro stara😂 (srandujem).. noo mne hrozil potrat,prve spinenie som mala o 1 v noci..potom o 6 zas tak som isla k dr a odlucovala sa mi placenta..nasadil lieky a lezala som s nohami hore a podlozenym zadkom..ale ja som mala spinenie stale,ty si iny pripad takze u teba to bola len cievka

@nivea777 ahaa diki..to s pozrem keby som nahodou otehu este niekedy