Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ahojte. Myslite,ze si mam kupit nieco ma podporu otehotnenia? Pijem alchemilkovy caj snazime sa od januara ale doteraz sme boli s priatelom len 3dni za 2tyzdne. A velakrat som mala akurat mrchu. Teda mozno sme sa do plod.dni netrafili aj ked bola vypoctov boli. Cyklus mam 26-28dni. Pri prvom tehu som otehotnela raz dva ale mozno aj preto,ze sme spolu boli takmer denne. Pozerala som Macu aj ine veci. Ci zbytocne?
@blackcat8885 neviem ti nic odporucit. Nevyznam sa v tom. Ja som potratila a potrebovala som aspon daco urobit. Uzivam Femibion. Mozno je to reklamny tah, mozno platim za drahy moc a mozno je to placebo za vela penazi, ale mam takto pocit ze aspon niecim mozem pomoct otehotneniu. Inak som sa citila hrozne bezmocna.
...
Hlavne vraj kyselina listova. To viacere baby odporucaju...najdes ju aj v strave ale nie take mnozstvo.
@blackcat8885 my sme s manželom začali vo februári brať selén, zinok a Ecko. K tomu macu a čaje. Ja alchemilku a manžel kotvicnik a v máji sa nám po dvoch rokoch zadarilo. Este som si merala aj bazalnu teplotu aby som vedela kedy mám ovu a či ju vôbec mám. Držím palceky, príde to v správny čas 💛
@blackcat8885 Podla mna nemusis brat nic..len treba mat styk kazdy druhy-treti den od skoncenia MS do nejakeho 20DC a malo by to vyjst.. lekari riesia "neplodnost" az po roku kedze v jednom cykle je 25% sanca na otehotnenie
@tonjadabik2 no ty uz si stihla dva cycly kym som ja dobojovala k uspesnemu 1dc :D
hlavne take it easy
@tryromy hej..a nic z toho..som si povedala den uz nejdem merat ani sa sledovat..ak to ma prist tak to pride samo
@kakatulik
@tonjadabik2 Ja som dnes 7dc... takze cakam s Vami.. A na co cakame? 😀
@tryromy Noo..tak to aj ja. Minuly mesiac som nasadila Fytosoju s tym, ze nemeram...netestujem a menzes mi meskal 5 dni a ovu kedy bola..to netusim. Tak teraz este dam 1 mes sancu soji, ale budem merat radsej..nech viem.
A preco by ti nemala prist?
@myskahryzka teraz prirodzene lebo som mala ovulku parkrat aj bez. takze upravujem stravu vitaminy a uvidime
@tryromy To je spravna cesta... Su aj prirodzene moznosti. A setrnejsie pre nas organizmus. Ja som prekvapena napr z tej soje. SOm myslela, ze to neskodny estrogenik a ono to takto posunulo cyklus. 😀 Ale stale lepsie ako Clostil.
@myskahryzka tak z clostilu mam prveho. ale teraz este chvilu nechcem tlacit officialne na pilu tak len sledujem ci nahodou (meriam BT) a ked ide dole tak vhupneme na to
@tryromy Ja ho mam tiez predpisany aj Duphaston...ale stale sa tomu este branim 😀 Ma to vela vedlajsich ucinkov??
@myskahryzka neviem ti povedat maleho mame hned po prvom uzivani. Minuly rok ked sme skusali tak sa nepodarilo.
Ahojte baby,tak som zatial vydrzala bez zbytocneho testovania 🙂
zajtra by prist ms,tak dufam ze nepride.
Tak uvidime ako sa to v týždni vyvinie ;)
@myskahryzka prosim ta kde kupujes tu soju a ako vyzera a ako sa uziva?:D lebo ja som mala infolic ale som z meho akurat len pribrala 4 kg tak rozmyslam nad gynexom alebo sojou..
@natalia11111 V lekarni (tusim dr.max) som ju kupila, stala okolo 7 eur a vyzera takto. Na MK je aj skupina Fytosoja. 😉 Len ako pisem posunula mi cyklus, tak uvidim co urobi s tymto dalsim.

@nivea777 aj mi to vysvetloval ale tymi odbornymi nazvami a mne bolo este k tomu zle..