Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@myskahryzka aj ja som ju brala 2 cykly a posunula mi ovu o 5dni a nič z toho
@butterfly333 Fakt? Tak to presne ako ja. A ovu ostala posunuta? No uvidim. Este chcem nasadit mne aj manzelovi Pakost a tym to hasne. Uz to necham na toho tam hore. Ak zase niekde nieco "zarucene ucinne" nenastudujem 😁
@myskahryzka aj ja tak ovu posunutá zo 14-15dc na 20dc a nič z toho. Teraz už druhy mesiac neberiem nič nerobim ovu ani bt nemeriam skratka som sa už nato vykašlala už stačilo vyše 3roky trapenia.
@myskahryzka hlasim aj ja posunutý cyklus od fytosoje..a zvyšok radšej nerozpisujem..
@alilka Prave citam, ze mas pred sebou tazke tri dni. No vzhladom na to, ze nevies kolky DPO si, nemozes vediet ani to, ci sa ta mala pyrana stale len nezahryza a to by vysvetlovalo pomaly narast hcg. Na mimomaternicove ani nepomyslaj.
@butterfly333 Ja som si dala par mesiacov pauzu zaciatkom roka a teraz to bol treti neuspesny cyklus. Velmi som vahala s tou sojou, lebo ma dokonca aj vajecnoky bolia, co bezne v tejto faze cyklu nebyva. Preto chcem ovu odsledovat teplotou a potom uz aj ja sa pripajam k pasivnym snazilkam. 😉
@alilka no ale ja si myslím že keď je posunutá ovu tak aj posunutý termín ms a vôbec posunuté všetko a preto nevieš presne určiť DPO a preto sú svetlejšie testy. Bože ja tak veľmi prosím a chcem aby ti to už vyšlo 🙏 .... Už nemôžeš dlhšie čakať ... Nie je to fér... Daj mi moja vedieť ako si na tom každú chvíľku na teba myslím ...
@myskahryzka ale veď hcg sa musí zdvojnásobiť inak to nieje dobre ..ja rátam že ovu mohla byť 11-12.7 čiže včera som mohla byť už 12-13 dpo..ale je to zle..to je nepodstatné..chcrla som povedať že pri tej sóji som mala to čo vy..veď vieš ako som na ňu reagovala a dokonca anovulak. A kukaj z anovulaku som tehotná..
@alilka Ale na zaciatku pri uhniezdovani to je velmi nevyspytatelne. Ja ti tu nechcem davat plane nadeje, ale nevidela by som to tak cierne. Ved hcg ti stuplo.. Logicky a cisto teoreticky ak ratas.. ma stupat kazdy druhy az treti den.. budeme vychadzat z predpokladu, ze tebe sa zdvojnasobi kazdy treti den.. takze vcera by malo byt hcg okolo 154.
A k tej soji..aj ta bolelo brucho? Mna prvy mesiac nic.. a teraz tento druhy cyklus ma bolia sustavne vajecniky ako pocas ms plus sa potim jak besna a smrdim jak dvere od chlieva uz 5 min po sprche .. No des. Dnes uz posledny den a finito.
@myskahryzka áno to všetko viem ale o tejto alternatívne mi nik nevrável. Cize sa ráta ako každý druhý. 😁no mne bolo hlavne zle veď som ti to predtým písala..😁 to už 2mesiace do zadu bolo nepamätám sa všetko presne. Ale nepotila som sa nadmerné..len viem že sme tk vtedy s tým dávkovanim presvihli. 😁 Teraz ako berieš?
@alilka Teraz si davam 4 kusy kazdy den. Vlastne dnes uz posledny a dala som si od 4dc. No tie bolesti su hrozne. Mne ide rozdrapit vajecniky. Ani pri ovulacii ma tak nebolia. Ta bolest mi vystreluje do slabin. A tebe teda riadne posunula ovulaciu. Na kolky den cca? ja ak vychadzam z lutealky 9-10 dni, tak ovulacia potom musela byt 22-23 DC. Lenze ak by som isla vychadzat z plodneho hlienu, ten bol regulerne v case predpokladanej ovulacie. A to som mala v plane nesledovat sa.. 😀 😀
@myskahryzka no mne asi na 28-29dc čiže cez 12dni ak bola vtedy ako si približne rátam..neviem..nesledovala som sa vôbec,len si pamätám že okolo 10.7 som raz zmerala BT a bola dole a potom len tak zo zvedavosti 13.7 a už bola hore..vo som sa čudoval že anovulak s bt hore?čiže vtedy predpokladám..neriešila som.ved ja som si v deň ocakavanem ms bola krásne na vyvolávacku že nech dostanem čím skôr.. tehotenstvo mi ani na um neprišlo kým má baby neprehovorili urobiť test..ale je sranda že toho ,30.6, sme boli v centre kde mi robil sono a tiež povedal že je to anovulak.. 😁😁
@alilka Tak mozno zabrala neskor a z anovulaku bola ovulacia. Pri tychto prirodnych produktoch je asi tazko odhadnut presne tu ucinnost. Kto vie. A clostil ked si brala, vtedy ti to neposuvalo ovulaciu?
@myskahryzka nie pri clostile som ju mala dokonca o 2-3 skôr ako bežné bez hoc akých liekov 😊
@alilka Takze uplne opacne. V podstate je ten clostil antihormon, ale ten estrogen by mal mat rovnaky ucinok. Kto vie, preco sposobuje to meskanie ovulacie. Idem to volakde nastudovat. 😀
@myskahryzka len vieš je to celé čudné že ozaj toho 30.6 tak nevidel vôbec nič a sliznica mala 3,5mm a potom bola ovu?no čisto doma som zas 😂😂 dr povedala že aj pri veľkom vzrušení sa vraj môže vyvolať ovu..
@alilka Hej, pokiaľ tam máš dostatočne veľký folikul, tak pri veľkom vzrušení môže prasknúť.
@ejuska2586 nie vraj sa pri veľkom vzrušení môže na podnet nervovej sústavy začať vytvárať. 😉
@alilka
@ejuska2586 Tiez som pocula, ze hotovy folikul moze predcasne prasknut pod vplyvom orgazmu, ale ze by zacal vytvarat.. ?Možno, ze nejake hormony zacnu pracovat a zacne rast folikul aj mimo toho ocakavaneho plodneho obdobia. A mozno si mala mat anovulak ale po podavani fytosoje zacalo dozrievat vajicko. Sice neskor, ale zacalo. No uz mame hned niekolko teorii 😀
@myskahryzka aaa teórii by bolo dosť.. 😁 a vlastne tie sú nepodstatné,základ je aby to bolo úspešné,ale žiaľ u mňa to tak nevyzerá..čo už.
@ejuska2586 no ja len píšem čo mi dr povedala 😁
@alilka No tak to este nevies. Aj si testovala dnes? V skupine fytosoja je mimochodom presne taky isty pripad ako tvoj. Jednej tam povedali na folikulometrii ze anovulak a o par dni pozit ovu test.
@myskahryzka teraz som testovala..skoro som odpadla. 😁 Ten posledný nad posledným je včerajší..

@waleri17 fuuha to netusim. Len viem ze mi meska 3 dni 😂