Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@ejuska2586 Skôr si myslím, že som mala posunutú ovuláciu. Lebo s priateľom sme sa v podstate začali tak viac snažiť len dva mesiace späť, niekedy od novembra. A vlastne ani by som to nenazvala, že sme sa začali snažiť, skôr tak, že sme si prestali dávať pozor. V každom prípade v pondelok idem k lekárovi. Dnes som ešte v práci. Veľmi som zvedavá. Dúfam, že bude všetko v poriadku.
@jaruskatt Treba cajickovat. Tym urcite nic nepokazite. 🙂 A na kotvicnik tu boli same pozitivne ohlasy.
Baby ja som volakedy pila alchemilku , o kotvičiek som nevedela ako sa presne pije?
@katyav Držím palce, nech je všetko, ako má byť. A potom sa samozrejme ozvi, budem čakať pekné správy 🙂

@jaruskatt kotvičník je nielen pre mužov je vhodny a prospešny aj pre ženy.
Lebo už som počula že aj ženy ho pijú preto sa pýtam lebo ja som poznala len alchemilku a tá mi moc nepomohla zatiaľ
@myskahryzka ja som pila alchemilku tiez tento mesiac, respektive december, nie uplne pravidelne, ale tiez kvoli menstruacnym bolestiam, ktore mam priserne,ze ani fungovat neviem. Tak uvidime ci zaucinkovala, no priznam sa mohla som ju pit viac, nato vzdy myslim az ked mi ma prist ms...hmmm hnevam sa na seba😒
@linda1984 Aj ja som zacala pit az ked mi zacala. No a cuduj sa svete... absolutne ziadne bolesti. Toto som za svoju menstruacnu historiu este nezazila. 😀 Ci je to nahoda.. alebo co, ja neviem. No este som nemala nikdy bezbolestnu menstruaciu, takze urcite to bude tou alchemilkou. Prvy den som si varila aj s hluchavkou a rebrickom.
Baby ako pijete tu alchemilku ja som zacala po kyrete ale teraz cez prvu ms som prestala, viete poradit kedy pocas cyklu sa ma pit?
@myskahryzka naozaj ta alechemilka pomaha na menstruacne bolesti? Asi ju zacnem pit,lebo odkedy mam menstruaciu tak som si nikdy nevedela dat rady s bolestami(odpadavam,zvraciam,silne krce,dokonca teploty). Bolo by to super ked po tolkych rokoch by som ani nevedela,ze mam mrchu 😉
@chmeluska Od začiatku krvácania do ovulácie ju môžeš kľudne piť, po nej už nie, lebo spôsobuje sťahy maternice a tým pádom by ti mohla spôsobiť potrat, keby sa zadarilo. Ja som teraz tiež po kyrete a pijem stále, bez ohľadu na ovulku, keďže sa o bábo teraz nesnažíme.
@zuzu2901 Áno, pomáha aj proti bolestiam (odkedy ju pijem, neviem, že mršku vôbec mám) a aj na plodnosť ženy. Takže šup šup popíjať 🙂
@zuzu2901 No mne veru naozaj pomohla. Vzdy som ju pila, ale len tak rekreacne popri tabletkach. Minuly mesiac som si nedavala ziadne tabletky, kedze chceme to babo a umierala som od bolesti 7 dni. Tento mesiac od prveho dna som si dala alchemilku a fakt ziadne bolesti, ani brucho nemam nafuknute ako byva pri menzese. Nerozumiem tomu. Krvacanie je silne, ale od kyretu to mam tak, ze 2,3,4 den ako zarezana.
Ahojte baby chcela by som vediet(ako si m nato pozabudla).Ked som bola u gynekolgicky(v septembri) spominala mi,ze mam zvacsenu maternicu.Niekde som citala,ze mozem mat problem s otehotnenim) je to pravda? Vtedy som to brala na lahku vahu no teraz ked sa nam zatial nedari tak rozmyslala som nadtym ci to nema nejaky suvis? 😒
Ach ten telefon si robi co chce.Chcela som napisat,ze buduci mesiac to teda vyskusam 😉
@zuzu2901 To modry konik je nejaky posahany posledne dni, ze odosiela spravy tak vselijak, ked pises cez telefon
@myskahryzka takze to neni,len u mna? 😀 Odlahlo mi.Si pripadam jak retardovana ked to odosle koment a este ani v polke nie som 😂 ...to nema kto ten problem vyriesit? 😒
@zuzu2901 ahoj Zuzka, to sa mi zda blbost. Lebo zvacsenu myslela najskor sliznicu, nie? A to je len dobre. Prip.ake sono ti robila- vaginalne ci cez brusko? Lebo len tym cez brusko moze pozriet celu maternicu, jej velkost no to nema ziadny suvis s otehotnenim. Ale su ine veci--zmeny tvaru maternice, prip.septa vo vnutri- to uz je ine, to moze branit pocatiu..
@zuzu2901 Citala som o tom dnes nejaky status a tam sa vyjadrila jedna z adminiek, ze o tom vedia a pracuju na tom. Cez PC je to v pohode, akurat ze pri odpovedi sa neskopiruje meno.
@myskahryzka
@tifinka
@nina4 babule tak už som bola u doki..Obe vajka sa podvolili "mojej vôli" a praskli..Už len Tekutina tam bola..Takže včera alebo predvčerom bola ovu 😊😊
@alilka Ahoj. To je dobra sprava. Tak snad si rybicky nasli cestu k vajickam. Drzim palce.
@alika Obe? No super. Tak keby sa zadarilo, tak možno aj dvojičky by mohli byť. Držím palce 🙂

ja som si teraz objednala z lekárne aj Inofolic. Tak 1 mesiac vyskúšam. Pre manžela mám kúpený čaj - kotvičník, tak od dnes budeme povinne čajíkovať 🙂