Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@alilka moja je to veru nespravodlive. Niektorej stači jeden sex a je tehu. Ja mám kamošku ma chlapa poznaju sa od decembra a ona ju už v 4mesiaci ani nevie ako a fajčí jednu o druhej dve krabičky denne a male v poriadku. No je toto spravodlive?
@butterfly333 Ja zas poznam jednu, ktora bola uz xy krat na umelom preruseni. Teraz caka dieta a to len preto, ze nenahrabala prachy na prerusenie. A okrem toho teda ma uz jedneho vacsieho syna. Dokonca ista studia vravi, ze menej inteligentni ludia, sa rozmnozuju jednoduchsie. Ja v tom marne hladam spravodlivost, ci nejaky vyssi zamer...
@myskahryzka to je jak u cigánov tiež sa to množí jak potkany. Aj to robia len kôli prídavkom.
@alilka Nezúfaj,ver,že sa to udrží a bude všetko ok pokiaľ budeš negatívne naladená ani bábo neostane,musíš byť pozitívna oddychovať veľa zeleniny a ovocia jedz vitamíny pre prvý trimester ber a bude všetko ok,uvidíš.Ja kým som bola negatívna a depresívna tak sa nám tiež endarilo akonáhle som prestala sa snažiť a myslieť na tehotenstvo prišli obe deti a aj ostali 🙂 Držím silno palce a to že pomaly stúpa nie je podmienka,že sa ukončí...mne stále tvrdil lekár že mám plod o týždeň dva menší a narodil sa 3500g-ví a z 49cm 🙂
@butterfly333 Povedz.... My sa tu mozme aj na hlavu postavit a usami odrazat, pojedat kasicky, testovat, merat...a chvilu si pojdem objednat aj hovno z morskeho konika, ci to nahodou nepomoze.. A ti co to v podstate ani nechcu, sa rozmnozuju jedna radost aj ked ich zivotosprava je takpovediac...ziadna.
@butterfly333
@myskahryzka Čim menej budeme na nespravodlivosť myslieť tým lepšie treba byť usmievaví a tešiť sa aj z drobností a tka aj Pán Boh požehná každému bábo zrejme ešte nedozrel čas a chvíľa,ja som sa snažila takmer 4roky o bábo od svadby a aj 2 roky pred svadbou kým som sa dočkala až keď sa narodil som pochopila že ten čas bol najvhodnejší zo všetkých strán pre nás na dieťa a potom som o 3 prišla kým sa druhý zadaril a taktiež som bola najšťastnejšie potom že neprišlo skôr.Pochopíte aj vy keď to príde že ten čas je vtom momente ten naj. pre vás i dieťatko 🙂Držím vám palce😇 A nezabudnite sa tešiť z drobností ktoré vás postretnú,všetko zlé je na niečo dobré aj na to aby sme si potom to dobré mohli viac vážiť,pozrite sa len na tie ktorým hneď na prvý krát sa podarí vôbec si tie deti nevážia a nestarú sa o ne tak akoby si zaslúžili,berú ich ako samozrejmosť.
@alison11 o tom ci je vsetko zle, co sa mi stalo aj na nieco dobre, to neviem. Neviem na co mi je dobre, ze ma exmanzel mlatil, alebo mi narobil tolko dlhov, ze som so synom nemala pomaly co do ust a nebyt mojich rodicov, spim pod mostom,... ale snaaad raz aj ja dojdem do toho momentu, ked si poviem... ahaa..tak pre toto som preplakala tolko noci.. No ale dovtedy budem nad tym rozmyslat ako nad nespravodlivostou. A ver, ze ak by som nemala pozitivne myslenie, vieru v dobro a zmysel pre humor, uz davno sa hodim niekde pod vlak. A tak isto je nespravodlive to, co tu spominame, ze my sa snazime otehotniet, sme na to pripravene po kazdej stranke a ina kraaava nebeska si radsej kupi cigarety ako antikoncepciu a potom si zobere pozicku z Providentu a uteka na umele prerusenie. No v podstate to, co si napisala je krasne...v idealnom svete. 😉 S pozdravom...Ja , podla teba zatial nechapava..
@butterfly333 vieš ako to je ,koho Boh miluje toho krížom navštívuje..a nedá nikomu ťažší kríž nez vôbec znesie..a toto je môj kríž a ja to s ním unrsiem..
@myskahryzka
@butterfly333 baby,ja som na tom rovnako...uz 3 a pol roka sa aktivne snazime s manzelom a nejde to...a veci podobne,ze nemysli na to...ono to pride,ked to budes najmenej cakat...neznasam to a som na to neuvetitelne alergicka...som Bohu vdacna aspon za jedno babatko.Priznam sa,ze uz nevladzem dalej dufat...stracam nadej.Ospravedlnujem sa za moj citovy vylev,ale dosla na mna teraz neuvsritelna depka.
@kukurica77 Ved to... tu tuzbu nevypnes. Da sa vypnut modry konik, aplikacia oznamujuca ovulaciu, ci menstruaciu... nekupis si testy, nezmeras teplotu, ale aj tak vies, kedy ma prist MS a z napatim ju opat zase "necakas".
@alison11 ja sa tešim z kazdej maličkosti mne je to jedno či takej sa zadarilo co ani nechce ja sa tym nezaoberám chcela som len poukazat ako to je. Snazili sme sa vyše 3,5roka no pred dvoma mesiacmi som stym sekla nadobro už na to nemám nervy mám dve deti za ktore som velmi vdačná. Prešla som si v živote peklom prišla o 6detí viem aky vzácni dar je mat dieta.
ahojte baby, je v norme mat folikul 21mm na 13DC? a ake mate skusenosti s duphastonom ci ako sa to pise? mam predpisane 2tabl. denne davate si dve naraz alebo jednu ranu a druhu vecer? dakujem za odpovede🙂) a existuje nieco prirodne co podporuje praskanie folikulov?
@natalia11111 ja som sa duphastonu dlho bránila, ale keď som ho nasadila hneď v ten cyklus som ostala tehotná, možno náhoda, neviem 😊 berie sa 2x za deň a presne, sú to hormóny takže nie hocijako 😉 ja som jedla o 8 ráno a večer. Nasadila som ho na 16 DC hneď po ovulke.
@simka2433 áno HCG stúpalo ale slabo. Krv mi brali.a teraz som robila test ale nevyzerá žeby to HCG klesalo..aha..🙈🙈dokonca ten dnešný je 25tkovy..
Čo ty na to?
@myskahryzka
@mimiqa konecne ti mozem aj oozitivne veci pisat🙂 priberam pomalicky a uz treti den mi nie je zle juchuuuu🙂 dnes som pozehlila par veci sice s prestavkami ale pozehlila:D lebo tu mam take kopy jak tatry:D krpec poslucha neprotestuje akurat ked som mu poslala trosku viac polievky tak sa mu uz nelubilo a naplo ma:-/ zuzka vobec netusim neozyva sa:( ty ako?🙂 lepsie?;)
@alilka urcite cakaj nieze ti nabulikaju ze to nie je ok... pockaj si este aspon tyzden a chod na sono podla mna sa drobcek uchyti uplne normalne. Aj mna strasili mimomaternicovim a pozri vsetko mam ok🙂 to oni lubia hnedv,,povzbudit'' cloveka a povedia ti no vyzera to na zle uchytenie pritom to chce mozno len trosku viac casu. Ak nespinis neboli ta nic nekrvacas tak pockaj nie je co stratit. Ak sa mylim tak sa ospravedlnujem
@alilka No to fakt nevyzera na pokles. A este k tomu nieje z ranneho a aj tak silny. Mas aj nejake tehu priznaky?
@myskahryzka mmaaaam..ráno mi bolo zle po raňajkách dosť dlho .prsia ma brutálne brutaaaalne bolia..nafukovalo ma celé doobeda..raz ma bolí jeden vajecnik raz druhý..hlien..a zápcha 🙈no test je z 3hodinoveho moču..
@simka2433 uvidím čo sa bude riešiť ďalej.
@alilka Ahoj uz dlhsie citam tvoj pribeh a ak ta mozem povzbudit priznaky ktore si napisala su presne moje prve priznaky od 6tt tehulkovania ☺️ Tiez som mala tazke zaciatky a boj ale duphaston mi pomohol a citronova voda vitamin C 🙂 velmi ti drzim palce 🙏🍀❤
@myskahryzka to nafukovanie a vaječníky od dnes..prsia už dlhšie..zápcha pár dní..
@alilka Takze typicky tehotensky. Som velmi zvedava co z toho bude. Skoda, ze nejdes k dr. skor. Keby tam zajtra ides, tak by ti nevzala krv na hcg? Ci nechces? Ale ako tu kočky pisu, niekedy uhniezdovanie proste trva dlhsie. Pyrana ma zlomeny zub, alebo co a dlhsie jej trva, kym sa zahryzne poriadne.
@myskahryzka nie povedala že v pondelok ta oka..idem až v utorok 😂😂mám dennú v pondelok..a ani nechcem .konečne som aspoň trocha kludnejsia. Jak bude tak bude..aach že pyrana 😂

@mimiqa ja tebe tiež ,😊