icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
myskahryzka
27. júl 2017

@alilka Tak to je dolezite, ze ti je lepsie. Zajtra ides na to reproimuno? Sak hej.. vy mate pyrane ciste. 😁😀

alilka
27. júl 2017

@myskahryzka áno zajtra ráno idem na krv na endokrinologiu a potom na to reproimino..som.zvedava vo bude dr vravieť..nooo to teda suuu..sa "prezeru," všade. 😂

myskahryzka
27. júl 2017

@alilka na endokrinologiu? To nezavisle na tej imunologii?
Hej.. este ze si tvoj drahy neutiera do plachty, by si z nej mala zaclonu 😁😁😁😁

alilka
27. júl 2017

@myskahryzka nezávislé..ja som sa mala ozvať keď budem tehu tak idem na krv či tam sa niečo nenájde..😂😂😂 tá ešte toto by skúsil 😂😂cccssss...

myskahryzka
27. júl 2017

@alilka A stihas potom tu imunologiu, ci na vysledok necakas?
To by bolo este v pohode s tou plachtou. Predstav si, ze by sa ti dostali do spajze 😁😁😁

alilka
27. júl 2017

@myskahryzka stíham.. výsledky na štítnu budem mať až niekedy budúci týždeň..no ešte toto by mi pojedli uhorky čo som pozavarala miesto plodenie dieťaťa 😂😂

myskahryzka
27. júl 2017

@alilka a uz si bola niekedy na endokrinologii? Ale nerozumiem, ze ked je tolko vysetreni, ktore je mozne urobit, ze preco si tam vsade s tvojou "gynekologickou hystoriou" nebola poslana uz davno.
Ti poviem, to je horsie asi jak mole 😆

alilka
27. júl 2017

@myskahryzka ja som už roky sledovaná na endokrinologii..

myskahryzka
27. júl 2017

@alilka A teraz chcu zistit co robia tvoje hormony v tehotenstve?

alilka
27. júl 2017

@myskahryzka ja to chcem aby to zistili 😁

myskahryzka
27. júl 2017

@alilka jaj taaak.. no tak to som zvedav na co pridu 😁 co si das vysetrit pani doktorka? 😉

mimiqa
27. júl 2017

@simka2433 doberam antibiotika..uz lepsie...nakhorsi mesiac za sebou...idem dalej...no vidis krpcek ti uz nerobi zleeee....a veci pockaju

alilka
28. júl 2017

@myskahryzka nie no len som zvedavá čo hormóny sú počas tehu tak ako majú byť .no a ako inak to zistím keď nie teraz keď tehu som. 😊 Ja som mala už dávno obdobie kedy som brala Euthyroxin..ale len nízky dávku..a teraz som bola naposledy v januári a mala som výborné výsledky
.veď určite som ti to spomínala 😛 inak včera večer keď som už zaspavala velmi divné pocity som mala v podbrušku..v kuse mi tam pichalo do maternice,nafúklo ma ako balón a doslova som tak cítila tep srdca
.

alilka
28. júl 2017

Žeby už svetlela?spodný dnešný..ale nie celonočný moc..v noci som chodila cikať 🙊

amelie2017
28. júl 2017

@alilka mne sa nezda, ze by svetlela, ale dievca, netrap sa uz tymi testami. Viem, ze to musi byt tazke, ale toto ti moc na klude neprida. Obzvast, ak testujes tak casto.. tam su rozdiely minimalne

alilka
28. júl 2017

@amelie2017 viem ze to nepridáva ale bola som zvedavá na ransi a hlavne by som si priala aby svetlel..bojím sa aby to nebolo opäť mmt a ja prídem o druhý vajcovod..🙈 prvú mi vzali teraz 29.3 mmt..

myskahryzka
28. júl 2017

@alilka a uz si bola? Co ti povedali?
Ci to bude cisto odber bez konzultacie?

amelie2017
28. júl 2017

@alilka hej viem, ale tak test ti to nepovie.. neboj, mmt to nebude..

alilka
28. júl 2017

@myskahryzka no to bude len odber výsledky nerobia na počkanie 😁 určite niekedy budúci týždeň má objednaju ok výsledky a na vyšetrenie a sono..

alilka
28. júl 2017

@amelie2017 ale aspoň mi napovie vo to HCG klesa alebo stúpa .😉

myskahryzka
28. júl 2017

@alilka Ja viem, len ze ci sa aj budes rozpravat dnes s dr, alebo az nabuduce. Ze ci po tejto stranke oni z tych hormonov nieco vedia zistit.

alilka
28. júl 2017

@myskahryzka dnes nie..ešte tu ani nieje a ja už som na odbere..

katusikkk
28. júl 2017

@alilka
🙏🙏🙏

mimiqa
28. júl 2017

@alilka tebe nepovedia do hodiny vysledok???alebo na druhy den rano...uvidis ze stuplo...😘

tonjadabik2
28. júl 2017

@alilka drzim ti palce a daj vediet

alilka
28. júl 2017

@mimiqa áno ja mám do 2hodin výsledky ale teraz idem až v utorok..ale ja práve nechcem aby stúplo..nech začne klesať a potratim než by malo byť mmt..

mimiqa
28. júl 2017

@alilka hmm sa obavas ze to nieje ok??? Ved uvidis moja....a ano lepsie je sa vycistit sama...drzim palec v kazdom pripade..😘

myskahryzka
28. júl 2017

@alilka A o kolkej ides na tu imunologiu?

alilka
28. júl 2017
myskahryzka
28. júl 2017

@alilka Tak drzim palce.