icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
simka2433
28. júl 2017

@alilka drzim ti palce!!!🙂 bude to ok;)🙏🙏

adulka1989
28. júl 2017

Ahojte baby vcera som podstupila vysetrenie hycosy ktore nedopadlo dobre caka ma laparoskopia no podla mna tie zeny ktore sa dlhsie snazia by mali racej podstupit rovno laparoskopiu aby nedopadli ako ja

kakatulik
28. júl 2017

@adulka1989 mozes to upresnit?

adulka1989
28. júl 2017

@kakatulik napisem spravu

matik7
28. júl 2017

@adulka1989 aj mna by to zaujimalo..

adulka1989
28. júl 2017

@matik7 vysetrenie prebiehlo v pohode bezbolestne trosku tlak pred koncom asi len tym ze ta tekutina tlak tlacila na vajcovody len chcela som tym povedat kto sa snazi viac rokov asi bude lepsie ist rovno na laparoskopiu ak ma vsetko ostatne ok lebo tam uz nieco moze bit co nemusi bit vydno u mna sa hned zistila jedna strana neprechodna a laparoskopia ma neminie

matik7
28. júl 2017

@adulka1989 ja som bola na Hyfosy v maji..ale bola som uspana lebo mi robili aj hysteroskopiu (mala som polyp v maternici). Tiez mi zistili jeden nepriechodny vajcovod😞 A tiez ma laparoskopia asi neminie lebo dr.sa zda, ze sa mi polyp vratil..
Budu sa ti snazit vajcovod zpriechodnit? Alebo preco ides na laparoskopiu?

adulka1989
28. júl 2017

@matik7 no neviem dufam ze ano asi chcu vidiet preco je neprechodny a ten druhy je len oneskorene aj to pomali a tam je nieco s vajecnikom zle nevysvetlila mi presnejsie dr.

adulka1989
28. júl 2017

@adulka1989 ak by som na laparoskopiu nesla mozem tak rovno riesit ivf lebo prirodzene sa nam tasko podary prave preto chcu vidiet presnejsie co je tam za problem a mozno tam potom bude sanca na prirodzene oplodnenie

slavkom
29. júl 2017

@archanjel007
@nivea777 Kočky skúšame naďalej... Mala som problémi kade aké takže uvidíme čo to dá tento mesiac sú z mám po menzese tak uvidíme 🙂

slniecko87
30. júl 2017

Baby čo hovorí tento ovulačný test?

myskahryzka
30. júl 2017

@slniecko87 Hovori: "som negativny" 😉

slniecko87
30. júl 2017

@myskahryzka 🙂 🙂 🙂 ale ta druha čiaročka je dosť viditeľná? Znamena to, že sa ovulácia blíži alebo ani to nemusí byť pravda? Bola som teraz chorá a neviem či moje telo nezblblo. Krčok sa sprava neplodne

myskahryzka
30. júl 2017

@slniecko87 Nemusi to znamenat aj nic. Podla toho, ako sa ti chovaju tie testy pocas cyklu. Ja mam skoro stale take tmavsie napriklad. Ale bezna choroba ako prechladnutie, by ti cyklus zblbnut nemala, no ovu sa teoreticky o par dni posunut moze.

waleri17
30. júl 2017

@slniecko87 zatial negativny kontrolna ciarka by mala byt aspon rovnako silna ako testovacia🙂

slniecko87
30. júl 2017

@myskahryzka vyznat sa v tej plodnosti je teda poriadne narocne 🙂 to je cela veda

slniecko87
30. júl 2017

@myskahryzka
@myskahryzka Neviem ci mi budes vediet odpovedat, ale este sa chcem opytat ako ovulaciu ovplyvnuje uzivanie ATB. Dakujem 🙂

myskahryzka
30. júl 2017

@slniecko87 Veru. Niekedy lepsie zit v sladkej nevedomosti. No bohuzial, zijeme v dobe lahko dostupnych informacii, tak same seba studujeme ako laboratorne mysky. 😉

myskahryzka
30. júl 2017

@slniecko87 Vobec si neviem ani len predstavit ten mechanizmus vplyvu atb na hormony. Raz som tu niekde v snazilkovskej skupine zdielala tabulku o liekoch, ze ako vplyvaju na plodnost. Ale ci tam boli atb, to netusim.

adela58
30. júl 2017

@slniecko87 ahoj vplyv antibiotik na menstruacny cyklus je minimalny, jedine mozu ovplyvnit cervikalny hlien

liliputka23
31. júl 2017

Baby vidíte tam niečo či si to nahovaram

mimiqa
31. júl 2017

@liliputka23 nooooooo taaaakkyyyy duucchhh vidim aj ja😘

mimiqa
31. júl 2017

@alilka ahhhoojjj ako si dopadla?? Ci az zajtra ides??

alilka
31. júl 2017

@mimiqa nie nie za 2hodky mám mať výsledky..teraz čakám na výsledky z hematologie 😊

mimiqa
31. júl 2017

😘

mimiqa
31. júl 2017

@simka2433 a ty jakos?😀

liliputka23
31. júl 2017

@mimiqa no som rada že to nevidím len ja 😊

mimiqa
31. júl 2017

@alilka otras to cakanie ze...ja uz 6 tyzdnov doma co som po potrate operacii...stale daco..ked ne bolesti teraz zapal....uz ma to nebaviiii xi

mimiqa
31. júl 2017

@liliputka23 urob o dva dni....aa meskaju??

alilka
31. júl 2017

@mimiqa je to des .ale čo urobíme..musíme si svoje odtrpiet 😑