Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@mimiqa meškajú mi 3dni ale večer som si robila a nebolo tam nič ale už 5dni mám spinenie ale nie stale
@mimiqa no dnes som si ráno robila ten čo som pridala foto ale ešte počkám a potom spravím znova
@mimiqa lebo spinim a pred rokom som tiež spinim a nedopadlo to dobré tak preto
@liliputka23 ahaaa..uz chapem...ja mam teraz za sebou skarede obdobie...verim ze bude dobre....drzim ti palce
Babulky tento mesiac dúfam ze uz bude ten pravý 😍😍😍 testiky planujem na buduci tyzden od pondelka som zvedavá😊 dúfam ze sa nam viacerim podarí 😉🙏👶
@mimiqa no dúfam že tam už niečo uvidí lebo keď som bola predtým trhu nevidel nič 3tyzdne
@liliputka23 urob o dva dni test a na ultrazvuk teda k lekarovi by som isla az o mesiac...samo ak vsetko pojde v poriadku...aby daco videl...hlavne ziaden stres a tesit sa.....ja som si zazila tiez moja..krvacanie pohotovost bolesti nakoniec operacia a uz nemam ani jeden vajcovod...drzim palec..😘
@mimiqa no to má mrzí teda no uvidíme ako to dopadne lebo stále spinim aj by som si dala ten duphaston len neviem ci to môžem alebo čo lebo keď až dva týždne cakat
@liliputka23 V ktorom tyzdni si? Ked spinis, isla by som na tvojom mieste k lekarovi, prip. na pohotovost. Minimalne ti zoberie krv na HCG a ked sa potvrdi, da ti duphaston na zvysenie hladiny progesteronu.
@ejuska2586 mala by som byť v 5tom ale môj lekár na dovolenku dva týždne a sama si nemôžem dať duphaston lebo mám doma čo som naposledy užívala
@liliputka23 no spinis moc?? Chod aspon na pohotovost..podla hcg zistia ci je norma...nic za to nedas
@ejuska2586 jeho nezastupuje nikto už som sa nato pýtala a na pohotovosti má vysmeju ako naposledy

@alilka sme silne😇zvladneme