Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@mimiqa no áno vysmeju keď som naposledy potratila tak som tam išla so spinenim a nič mi nedali a povedali že načo som došla že aj tak to potratom tak to mi stačilo a keď nemusím nejdem tam
@liliputka23 kokos to co bol za pristup...ze ludskost nic nehovori?? Tak nech kopu dakde kanal ked ich to zjavne nebavi
@liliputka23 Radsej by som sa s nimi povadila na pohotovosti ako by som nespravila nic a potom si to vycitala. Nic v zlom-len moj nazor.
@mimiqa Ja ked som potratila v 10tt, lezala som na pohotovosti na posteli a snazila sa vstrebat tu informaciu. Slzy mi potichucky stekali po tvari.. a ta mila pani sestricka, co mala sluzbu to zbadala a zhukla na mna " A vy co tu revete, nieste ani prva ani posledna". 🤐
Baby zase ja s mojimi začiatočníckymi otázkami. Možno to tu už niekde je, ale neviem ako sa k tomu mám dopátrať, ale k veci. Môžem mať znaky plodnosti bez ovulácie? Telo sa tvári že sa blíži ovulácia a tá nakoniec neprebehne?
@slniecko87 Jasne. Moze rast folikul, ktory nakoniec nepraskne. V tom pripade mozes mat aj ovulacny test pozitivny, pretoze hodnota LH stupne tiez. No k ovulacii nedojde.
@myskahryzka pridam sa k vasej teme...ked folikul nepraskne to znamena ze nevystupi teplota?
@zlatovlaska79 Presne tak. Nie je tam poovulacne zvysenie. Resp. sa moze zvysit na jeden, dva dni a potom opat klesne. A takto stale dookola, kym nepride mrska.
@zlatovlaska79 Ano, teda vystupit moze na chvilu, no nie na tie minimalne tri potrebne dni.
@myskahryzka a mozem este jednu otazku ?praskne folik vystupi teplota a to na ten prvy den musi vystupit o 0,2 stupna alebo za tie tri dni?
@zlatovlaska79 Ale teda... nemusi hned, moze aj dva dni stupat, ale potom sa musi tri dni drzat hore v tych vyssich teplotach.
Ach ja to nechapem toto nase zdravot ictvo...co by mali byt k nám ženám ohladuplný...Ja som mala tiež negativnu skusenost...ked som bola asi v 5m...V noci ma chytila taka bolest krizov..to bolo asi den po Vianociach...Utekala som na pohotovost bala som sa lebo pri prvom synovi som sa tiez skoro otvarala...tak som isla do nemocky nech ma skotroluje...No mali ste vidiet aky bol Dr nastvany a neochotny ma vysetrit div ze mi tam nevynadal...Som isla s placom domov..nastastie bolo vsetko ok...
@mimiqa Povedala som jej, ze sa jej hlboko ospravedlnujem za moje citove prejavy, no mne sa take nieco stalo prvy krat, tak neviem ako mam reagovat. Ze nabuduce sa uz polepsim a budem sa z toho tesit.
Ved ja som im tam povedala že sa ospravedlnujem ze ich cez sviatky obtazujem a mam strach o svoje dieta...ale keby som im nieco do vrecka dala alebo doniesla flasku tak to by bolo inaaa...toto sa im rata strkat im do vačku aby boli k nam ludom,nie vrece zemiakov ohladuplny....
u nás v Nitre boli vždy ochotní na pohotovosti..Bola som tam 3x, 1.x v 6tt..2. v 30tt ked mi po podani atb zacali trpnut ruky a nohy..a 3.x som v podstate isla uz na prijem,tam som sa stretla so sestrickou ktorá nebola až taká príjemná..Opýtala sa ma prečo som neprišla cez deň keď som mala podozrenie,že mi pomaly tečie voda..Odpovedala som jej milo,že som musela počkať na manžela a cez dva autobusy+ od busky do nemocnicis kufrom by som to asi ťažko zvládla...
Tak nehovorim pri porode som mala personal uzasny aj pocas pobytu v nemocke...cokosky a bomboniery sa fakt zasluzily...

@myskahryzka ach...dakedy fakt hruza s ludmi...mne tiez povedal lekar na pohotovosti inak vsetci boli ok....ze ci to nemohlo pockat..bola nedela zakrvacala som tak utekas...lekarku som mala az v utorok...ver mi ze este slovo ja by som mu vylepila
Hehe...ja som nemohla ani varit prve mesiace...so vsetkeho ma napinalo🙂Som bola nestasna ako mi bolo zle...ked som sa najedla bolo mi zle ked som bola hladna bolo mi zle...natahovalo ma ako mača furt...Pri prvom som ani nevedela ze som tehotna poriadne...

@ejuska2586 ja som plakavala prečo mi je zle,ja nechcem aby mi bolo zle..no a potom keď nevoľnosti som plakala prečo mi nie je zle 😂
@nivea777 Ja by som sa asi potesila. Aspon by som vedela, ze krpcek je v pohode. Ako zaludok mam taky divny, ale nebapina ma, ani nezvraciam. Prsia, krize a podbrusko sa chvilami ozyvaju, ale tiez nie vzdy... A po tych mojich zazitkoch je tam strach.

@liliputka23 vysmeju?,od coho.su tam?? Proste si tehotna a spinis....len s malym pichnutim ta maju obskakovat...ach mrchy