icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
kiara3
1. aug 2017

Asi tak nejak asi v 4tyzdni...a postupne sa to zhoršovalo doslova ma nonstop bolel žaludok...a natahovalo...povracala som sa asi raz mozno max 2...a v 3m som ochorela hrdlo ma bolelo,hlava,zvracala som rozklepana som bola taka ze ma muz na wc podopieral...No v živote mi tak zle nebolo ako v tedy...a to bez liekov som to prekonala...ani od bolesti nic...co som sa bala

ejuska2586
1. aug 2017

@kiara3 Tak zle je aj mne. Mam taky divny zaludok ked som hladna, aj ked som najedena. Akoby na vode. Ci tazky?? Neviem, ako to opisat. Len zvraciat nezvraciam zatial. Ale snad je vsetko ok.

kiara3
1. aug 2017

Tomu verim...ja som sa bala aj bez takych tažkosti...tiez som špinila občas aj bruško mi tvrdlo...dr nasadil magnezium neskor zelezo...vela oddychu ziadny stres pokial sa da...

nivea777
1. aug 2017

@ejuska2586 ja som nezvracala vôbec len mi bývalo zle.jedla som dlho po leziacky lebo keď som sa posadila tak sa mi celá žalúdočná kyselina nahrnula a bolo mi zle..

simka2433
1. aug 2017

@ejuska2586 :D ja som tiez bola jak talala:D najprv som plakala ze mi je zle a ptm ze nie:D no mne zacalo tak jak tebe ten 5tt a koncom 6teho to vyustilo do toho ze sa mi oddelilo plodove vajce kvoli napinaniu tak som musela lezat a uzivat cipky aby sa cim skor zastavilo napinanie inak by som potratila.. tiez som nevracala iba ma napinalo akurat v den ked som zacala spinit tak som uz aj vracala ale to bolo prvy a poslednykrat to som vtedy rychlo bezala k doktorovi..teraz sa mi to uz dava do poriadku uz mi nebyva tak strasne zle len obcas aj to len chvilu nie nastastie cely den🙂

kiara3
1. aug 2017

Ja som tiez plakavala ako mi je zle...muz ten len hlavou krutil ze so vsetkeho ma natahuje...pry prvom ma obcas natiahlo ale ani zaludok ma nebolel nic hrozne citila som sa fajn...celkom som si prve trhu uživala...druhe bolo tažsie...prvy trimester toto,druhy krize neskutocne ma v nich lamalo a treti cela chrbtica a karpalny tunel...Maly bude mat 3m a prsty mam stale strpnute mierne...

ejuska2586
1. aug 2017

Takze vlastne mozem byt rada, ze som tak ako som. Snad sa aj krpcatku vo mne dari... Robim preto vsetko, co sa da.

kiara3
1. aug 2017

Ale jasne neboj...treba mysliet pozitivne😉ja som sa tiez prve mesiace bala ked este nekopkal ratala dni kedy pojdem na vysetrenie aby som vedela ze drobec je ok...najhoršia sprava bola ked mi dr volal domov ze skrining testy vysli zle...som cely den plakala...som sa aj bala aby tie nervy drobcovi neubližili

simka2433
1. aug 2017

@kiara3 ale malynky sa narodil zdravy ze? Moja sesternica mala tiez strasidelne vysledky ale kvoli tomu ze ked tam nahodili vek(po 40) tak automaticky vysli tie najhorsie vysledky a obe deti sa jej narodili uuuplne zdrave

simka2433
1. aug 2017

@kiara3 malinky

kiara3
1. aug 2017

Ano je😉Maly šibal...To ma poslal dr na odber plodovky...no to bol dalsi krasny den☹Som sa toho bala strasne...ale odmietla som to zvolila som iny sposob...ale co maly je zdravy maly škero...

sticker
kiara3
1. aug 2017

Ja mam 31 tak neviem cim to bolo...v tedy som prekutrala cely net a upokojola sa ze to ma taky vyskedok strasne vela tehuliek a nakoniec vsetko ok...

ejuska2586
1. aug 2017

@kiara3 Hruza ze ta takto vystrasili. Ja som rizikovy pacient kvoli imunite. Mam ju moc silnu a snazi sa vypudit plod.

slniecko87
1. aug 2017

@myskahryzka ak môžeš pošli aj mne ak sa to týka bazálnej teploty. Hľadám na internete nejaké dobré články ale čo sa týka teploty nie je mi to jasné. Ďakujem

simka2433
1. aug 2017

@kiara3 tu aminocentezu ci ako sato spravne vola to nechcem ani ja! A tie testy na downa a pod.to si asi dam spravit z krvi🙂

radka159
1. aug 2017

Baby boli ste na priechodnosti vajecniko Hyfosy?aky bol postup?tiez ste dostali diazepan a cipky do kpnecnika?

kiara3
1. aug 2017

Ja som si to dala s kvi...lebo som s toho mala hruzu uz len ta predstava ihly do bruška...a moj dr ze nemusim mat strach ze plod sa stiahne ak by na ihlu narazil ze to je ich obranny mechanizmus...😨to ma mrzi ejuska2586 tak len držim vsetky palce co najdem aby ti to dobre dopadlo🙂

mimiqa
1. aug 2017

@simka2433 to som mala aj uplne opak...nemboj potom to upadne😘

kiara3
1. aug 2017

Snažilkam držim palce...nech je nas len viac co sa budeme delit o skusenosti a o prebdene noci😉

simka2433
1. aug 2017

@mimiqa v to dufam a modlim sa zato aby uz vsetko zle skoncilo a nech je uz len to dobre🙂

anavi951
2. aug 2017

Ahojte...za päť dní by som mala mať ms ale už týždeň má bolia prsia a tri dni mám ružový výtok..testy zatiaľ negatívne,ale tiež som ich nerobila z ranného moču.. myslíte že sa zahniezduje?

adulka1989
2. aug 2017

@radka159 ja som bola minuli tyzden nedali mi ziadne lieky pred zakrokom

adela58
3. aug 2017

@anavi951 ahoj, moze ale aj nemusi ist o zahniezdovanie. Este je skoro na testy, skus vydrzat do terminu MS alebo aspon tri dni a potom testnut z ranneho mocu.

kiara3
3. aug 2017

No toto som mala aj ja dlho...bolave prsniky a aj vytok ale aj tak dlho nic rok skoro....Kym som to s dr nezacala riesit kde je problem...a na test je to velmi skoro...az najskor 3dni terminu ms aj to nemusi ukazat zalezi aky tehu test je citlivy....

susinka2901
3. aug 2017

Ahojte zienky! Chodila som tu pod nickom zuzu2901,som zakladatelkou tejto diskusie...no mala som pocit,ze som bola "zavisla" na konikovi tak som si zrusila ucet.No chyba mi ta moralna podpora z Vasej strany :(..Chcela som ho obnovit,ale neda sa to.Tak mam novy.Ak mozem,rada sa pridam znova.Dnes sme zapocali rok od nasho snazenia s manzelom.Momentalne som po ovulacii.Takze uvidime za par dni ci po uspesnej.Asi dva dni po ovulacii som dostala silne krce (trvali 15 minut) a bolo to ako pred mrchou,tak si nahovaram,ze mozno to bolo dobre znamenie...momentalne si uz nemeram ani bazalnu teplotu a ani sa nekontrolujem prilis...dala som si slub,ze sa budem snazit prilis sa nato nesustredit...a mysliet pozitivne.
Dnes som sa dozvedela spravu po ktorej mam,ale zmiesane pocity.Moja mladsia sestra(27 r.slobodna,v 2 mesacnom vztahu) otehotnela.Nechcem tu rozoberat to,ze to je nezodopovedne a podobne veci,myslim,ze ona si to uvedomuje...skor ide o mna,ze mam pocit,ze som neschopna a hnevam sa sama na seba :(...

susinka2901
3. aug 2017

@simka2433
@mimiqa ahojte baby! To som ja zuzu2901.Ako sa vyssie docitate chcela som prestat chodit sem,lebo som mala pocit,ze som zavisla na mk.No chyba mi ta moralna podpora :(...chcela som si obnovit ucet,ale neda sa to.Tak som tu pod novym menom.Citala som,ze Simka je na tom v poriadku,velmi ma to tesi a drzim aj nadalej silno palce :-*...samozrejme Mimiqa tebe tiez drzim palceky :-*..pekny den zienky a dufam,ze ma prijmete opat medzi seba 🙂

simka2433
3. aug 2017

@susinka2901 vitaaaj a ja som tiez mala chvilu ten problem:D a ked som si povedala ze uz sem nebudem chodit tak sa zadarilo;;) no pocujte vaha mi skace jak na husenkovej drahe. Jeden den 55,5 ptm 54,6 ptm 56,4 rozmyslam ci si ta vaha nerobi zo mna srandu a nehadze hocijake cisla co ju napadnu. Jem v malych davkach tak ako mi doktor kazal nevraciam tak nechapem:-/

susinka2901
3. aug 2017

@simka2433 a ja truba som hned zrusila ucet a potom som sa nevedela k tomu dostat...tak bodaj by to bol aj moj pripad :D...
urcite si nerobi srandu ono mozno to zavisi od toho co den predtym spapas 🙂...inak super hmotnost ja s mojimi 76 kg sa mozem schovat a suchat nohami :D

simka2433
3. aug 2017

@susinka2901 dufam ze to nerobi zlotu krpcekovi lebo vazne snazim sa jest aby som nemala prazdny zaludok.. no ja som mala 59 ale ptm som odladla v sprche bola som dlho v bezvedomi a za necely mesiac som schudla na 53:( odvtedy bojujem s vahou:-/ a pricina bola ze mi presiel tromb do mozgu:(

susinka2901
3. aug 2017

@simka2433 oj prepac to som nevedela :(...a teraz je uz vsetko ok?Nemusis byt viac sledovana?nemoze sa to vratit? Urcite nie podla mna je to fakt,len o tom,ze nieedy zjes toho viac alebo nieco mastnejsie a preukaze sa to na vahe..to mam aj ja a nie som tehotna 🙂...niekedy mi hmotnost skace z dna na den...trebars zjem slaninu a alebo sa prepcahm sladkostami a na druhy den hop kilecko navyse 🙂...a este raz prepac za tu vahu 🙂