Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@susinka2901 Vitaj spat. A ja som rozmyslala, ze co je s tebou. Nepostrehla som tvoj odchod. myslela som, ze si otehotnela a odmlcala sa 🙂 No ono sa to neda tak celkom odist. 😀 Ja som sa tiez snazila dat si posledne dva mesiace pohov od konika, ale aj tak som sem chodila nakukovat, ze kto ma co nove 🙂 To s tou sestrou uplne chapem. Mna neskutocne stve, ze u nas praci to vsetko otehotnieva a ja stale nic. Teraz som 2DPO, takze sa zacina ta nervna faza cyklu a uz teraz mi je dlho 😀
@kakatulik ja 7DPO 😉 snad to bol uspesny cyklus 😉 drzim palce aby bola aj pre teba 😉
@susinka2901 nieee co si pipi neospravedlnuj sa!!;) mne sa vsetci smeju ze mozem zjest aj kona a nepriberem ostatni len na jedlo pomyslia a hned priberu tri:D ja som to preto pisala aby som nevyzerala jaknejaka co si prisne drzi liniu a cvici o dusu spasenu🙂 ja sa naopak snazim pribrat a nejak sa nedari:-/ picham si ten fraxiparin aby sa tromby opat nevytvorili ale uz mam tak dopichane nohy ze az:( do pleca sa mi injekcia dostane iba cez vikend je niekto doma lebo davam si ju o pol druhej a to su vsetci v robote:-/
@myskahryzka ta kde este sa nam to nepodarilo.Teraz som 7DPO.Dva dni po ovulke som mala silne krce v podbrusku(ako pred mrchou) trvalo to asi 15 minut tak dufam,ze to bolo dobre znamenie 😉...ona este pracuje tam kde ja akurat,ze na ine zmene 😂...a o kolegyniach co ani nechcu babo a ostali tehotne nevravim uz vonkoncom 😂...verim,ze coskoro pride rad aj nas snazilky 😉
@simka2433 tak ok vies,ze ja by som to urcite nepisala v zlom 😉 ja tiez patrim do tej druhej kategorie staci,ze vypijem vodu a hned je tam kilo navyse 😂...ale povedzeme si uprimne slaninke s horcicou a cerstvym chlebikom nikdy nepoviem nie 😂...Simka a bodaj by ten test bol pozitivny 😉
@susinka2901 Velmi v to dufam aj ja. Pred 13 rokmi presne v tomto case, na prelome jula a augusta, som otehotnela so synom, tak dufam, ze aj teraz by sa nam to mohlo podarit. Aj ked uz s inym chlapom, ale predsa. 😀 No drzim nam vsetkym palce, ...tym tehotnym, aby uspesne donosili a nam netehotnym, aby sme otehotneli 😀
@myskahryzka takze mas doma pubertiaka? Ja sa tesim na moment ked prvy krat uvidim na teste // ciarky 😉...presne tak hlavne nech sa rodia zdrave deticky 😉...a to oplodnovanie nech trva co najkratsie 😉
@susinka2901 No veru,, pubertiaka zaciatocnika 😀 ale zatial v pohode.. klop klop klop 😀 No je to uzasny pocit.. uz nech je to tu. Neostava nam ine, len cakat.. Pocas tej lutealky vedia byt tie dva tyzdne neskutocne dlhe 😀
@myskahryzka ja som nejak nato teraz ani nemyslela kolko dni po som...no ked mi sestra rano pisala,ze je tehotna tak som sa pozrela do kalendara kolko dni po som ja 😂...takze mi to aj velmi rychlo ubehol ten prvy tyzden 😉
@susinka2901 ja som teraz dostalachut na slivku v slaninke cca.2min.pecenu vo friteze mnaaaaam vrelo odporucam!!!🙂 slaninka musi byt anglicka!!!;) a test bude pozitivny neboj nic!;)
@myskahryzka dnes isla k lekarke mala mi dat vediet ako dopadla,ale nanipsala uz tak neviem zatial...no moj odhad je,ze v 6-7 tyzdni cca
@simka2433 jaj simi no aj minuly mesiac som si to myslela a nebol 😏...uvidime.Inac 2 dni po ovulke som dostala silne krce v podbrusku(trvalo to asi 15-minut) a bolo to podobne ako pri mrche.a krce boli celkom brutalne .Tak snad to bolo uhniezdovanie 😉
@susinka2901 neboooj podari sa! Ja som tiez uz stracala nadej a vtedy to vyslo!🙂
@susinka2901 ahoj moja...mna tiez tak pichlo dva tri dni po ovulacii..pamatam si to...postavila som sa a pichnutie alebo akoby krc..drzim palce...byt zavistla na nas je len uzastne moja...mame ludi okolo seba...no niknevie co citime..co nas trapi ako my baby tu bo sme si to presli a prezivame to iste....tak je dobre ze si zas tu....😘
@mimiqa ahoj moja a bola si tehotna ci?Viem,ze to moze byt aj nejaky zapal,ale necitim to tak.Bolo to len chvilkove no dost ostra bolest.A napriklad dnes opat,ale len take jemne pobolievanie na lavej strane(skor ako kratke pychnutie).No priznavam som zavisla na Vas zienky moje 😉...je to super ked viem,ze tu som mozem vyplakat aj srdce a Vy ma vypocujete 😘...a ako sa ty inak mas?-😉
@susinka2901 ano takze drzime palce budes ak testovat ci az keby pripadne meskala mrcha??🙂

@susinka2901 ahoj,tak cakame spolu. Ja dnes 3 dpo.