icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
13. jan 2017

@myskahryzka
@ejuska2586 noo je to super len dúfam že sa zadarí 😀 tá hoc by aj dvojičky boli tak čo už..U nás v rodine aj sú,čiže aj dedičnej to mám..Aj som už raz dvojičky čakala,ale žiaľ v 10tt ab..Ale uskromnim sa aj s jedným 😂😂

ejuska2586
13. jan 2017

@alilka Každé dieťatko je dar. Ja som tiež povedala, že či už jedno, alebo dvojky... Hlavne, nech je/sú v poriadku a nech ho/ich v zdraví donosím...

tifinka
13. jan 2017

@alilka super, tesim sa..takze uz sa tam spajaju chvostiky s vajickami? 👶 tak drzim paste nech sa podari!! ja som testovala dvakrat a zatial negativne..takze uz tomu velku sancu nedavam..

zuzu2901
autor
13. jan 2017

@misdan no presne si to uz nepamatam,ale myslim,ze maternicu.Robila mi vaginalne sono.Tak dufam,ze to nema ziaden vplyv nato.Mamina mala cely zivot problemy s vajecnikmi a mocovymi cestami nakoniec jej vsetko museli vybrat.No ma 4 zdrave a dospele deti.Tak snad to bude tak ako pises.Jaj truba som mala som ju vtedy pocuvat poriadne.Ked ja sa vzdy bojim ked idem ku gynekologicke(myslim vzdy nato ci som zdrava) a potom to tak vyzera,ze poriadne nepocuvam.☹

alilka
13. jan 2017

@ejuska2586 presne tak. A v mojom prípade by mi možno aj bolo lepšie 2naraz keďže ja musím pichať injekcie každý deň..😉
@tifinka tak snáď robia čo majú 😁 a ty prečo hneď strácas nádej?😎 Kedy by si mala dostať??

linda1984
13. jan 2017

@zuzu2901 tak to mame potom podobne priznaky :( aj ja mam mesiace kedy mam teplotu, zimnicu, vraciam, prehana ma...ach jaj, pila som alchemilku asi tyzden medzi sviatkami tak uvidime ci mi nejako popravi menzes, cakam uz dnes a stale nic...

nina4
13. jan 2017

@alilka mojenko tak čakám na dobrú spravičku a aj dvojčiatka 😍

tifinka
13. jan 2017

@alilka no to keby som vedela 😀 , ale tipujem to tak ze od zajtra do utorka niekedy..ale ja to presne neviem, ked neviem kedy bola ovu..strasne dufam ze tam mozno uz nieco je, len sa este nechce "priznat" ale neviem...ked so mnou tie tehu testy nejako nechcu spolupracovat

alilka
13. jan 2017

@nina4 ďakujem dúfam že podám len dobre správy 😉
@tifinka tak ešte výdrž,možno tam budú tie 2// 😁 ja som si tento mesiac povedala že netestnem skôr než v deň (ne)ocakavanej mrchy..😁😎ale som zvedavá či to len nevinný teraz také "mudroty" tu davam 😂😂 jak sa poznám ,😁

zuzu2901
autor
13. jan 2017

@linda1984 ejha tak mozno sa aj zadarilo ci,nemyslis? Tak to teda mame pdobne dost ☹...

misdan
13. jan 2017

@zuzu2901 chapem, je to stres. Si pamatam, ked som chodila ako tehotna na poradne, vzdy som sa zabudla opytat kopec veci. Sice som zdravotnik, ale vtedy som bola vystresovana prvomatka..
Ale pozri, ak by si mala ozaj nejaku morfologicku zmenu maternice braniacu otehotniet, to by si si isto zapamatala ;)

zuzuula
13. jan 2017

@linda1984 ja mam iPhone skúsim pohľadať chcem si to nejak zapisovať uz hádam to pomôže ;) dakujem

linda1984
13. jan 2017

@zuzuula určite je aj ios verzia 🙂 a je ich kopa keby náhodou táto nie ;)

linda1984
13. jan 2017

@zuzu2901 neviem popravde, počkám ešte zajtra a keď nič, v nedeľu ráno si spravím test, môj prvý dnes kúpený priateľom 😀 ako cítim sa všelijako, len nie dobre, ale to pripisujem menzesu co ma prísť... Pila som alchemilku a užívam druhy mesiac femibion 800... Tak možno sa popravi nejako cyklus, alebo že by sa zadarilo? 😉

amelie2017
13. jan 2017

@zuzu2901 ahoj, tak mrcha dnes dosla. Aj som si poplakala. Ale nevadi, od zajtra idem zacat chodit znova do fitka a po mrche aj plavat, ked uz nebudem na svadobnej ceste tehotna, nech som aspon stihla. A aspon pojdem na lyze bez stresu. Sa utesujem, ako sa len da.

amelie2017
13. jan 2017

@zuzuula ahoj, ja mam na ios apku Ladytimer a je skvela, vyskusala som asi 20 ale tato je naj da sa totiz prepnut do manualneho rezimu, ze si mozes upravit vsetko podla realu, nie len podla ich automatickych vypoctov. Navyse je v slovencine

eliss19
14. jan 2017

Ahojte potrebujem radu 🙂16.12. Som mala poslednú ms a mojkanie ;) bolo na 11 deň a na 16 deň cyklu. Test jeden deň pred MS to je 27 deň bola slabá čiarka ale ako schol test tak aj čiarka bola preč :( tak som čakala na MS. Jeden deň meškala tak som spravila ďalší test bola tam znova čiarka ktorá zbledla :( ale po zaschnutí testu tam dačo vidím je to také slabé či to nieje len kanálik. V ten deň som začala aj trochu špiniť len do ružová tak som si bola istá že už je tu. Ale do večera to prestalo ani dnes ráno nič. Tak chcem sa spýtať že ak by som mala ovuláciu na 16deň je to možné že ani na teste nemám skoro nič a ms štrajkuje? Lebo ovuláciu som mávala cca na 13 deň len po potrate neviem ako sa mi to zmenilo ani hlien som nemala.

crazy_girl1
14. jan 2017

@eliss19 urcite mozes byt tehu. Posli foto testiku. A skus este o 2 dni, ked ale MS meska, uz by mohla byt aj druha ciarka viditelnejsia 😊

eliss19
14. jan 2017

@crazy_girl1 strašne sa to zle fotí

crazy_girl1
14. jan 2017

@eliss19 nieco slabulinke sa mi tam mari, ale nie som si ista. Pockaj este 2 dni a potom testni.

eliss19
14. jan 2017

@crazy_girl1 keď test uschol tak je to slabučke ale proti svetlu tam dačo je ;) počkám do zajtra to bude 4 deň meškať ale tento test som včera robila tak neviem

crazy_girl1
14. jan 2017

@eliss19 tak testni zajtra, ked 4 dni meska, je to dobre znamenie. Test moze ukazat aj neskor 😉 Verim, ze to tak bude.

zuzu2901
autor
14. jan 2017

@misdan ro mas pravdu.😉 Tak sa tym nebudem zbytocne zatazovat 😉

zuzu2901
autor
14. jan 2017

@linda1984 tak netrpezlivo cakam a dufam,ze ta druha moznost je ta prava 😉

tamarka9
14. jan 2017

@eliss19 ja tam nevidím nic. A aky dlhy mas cyklus? Je mozne ak ovu bola okolo 16 dc alebo neskôr,ze postupne bude tmavnúť. A ake mas testy? Na pepino som počula taketo odozvy,ze kocky tam vždy nieco slabé vidia. Držím palce! 😉

eliss19
14. jan 2017

@tamarka9 ahoj mávam 28 dňové. Test nebol pepino ale LadyMAX od Dr.Max 10ml no skúsim ešte jeden neskôr či tam dačo bude

zuzu2901
autor
14. jan 2017

@amelie2017 ale no nic sa nedeje.Bude este vela prilezitosti 😉 .Hlavu hore.Tak drzim palce aby sa podarilo aspon schudnut.Babo pride neskor 😉

tamarka9
14. jan 2017

@eliss19 a posledný test si robila 29DC? Ak áno,tak skus zajtra rano,uz by to malo trochu zosilnieť,ak bola ovu neskôr. A určite informuj ☺

eliss19
14. jan 2017

@tamarka9 áno 29 no skúsim zajtra ráno ak tam dačo bude 🙂 pošlem potom aj foto ;)

alilka
14. jan 2017

Babule dnes má akosi pichá v tom právom vajecniku..Ako nie vždy ale občasné .Ale celý deň .Je to normálne?Veď aj keby sa zadarilo skôr by ma malo pichať v maternici nie vo vajecniku 😮 s 2,alebo 3dpo..