Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@susinka2901 okej tak daj vediet ak neodolas spravim potom aj ja 😂A samozrejme velmi drziim palcee 🙏🙏
@waleri17 ejha tak sne sa tu takto stretli 3 januarovky? ☺..a ktoreho mas ry? ☺
@jajoda a tak urcite sa podari☺,aspon viete,ze ste plodny.My sa snazime rok a zatial nic.Na zaciatku sme tomu nechavali spontannost.Portupom pribudajucich mesiacov sme vyskusali vselico.Teraz momentalne si uz nemeriam ani bazalnu a ani ovu testy si nerobim som sekla so vsetkym.A necham to uz tak do toho septembra.Beriem,len nosifol a inak nic.
@susinka2901 nam sa podarilo ked som prestala so vsetkymi meraniami a cca mesiac som brala inofolic, nasadila som ho opat, pre muza macu, selen, zinok a uvidime
@jajoda tak to ja som teraz den pred ovulkou alebo nejak tak sekla s tym.Chcela som vydrzat cely cylkus este,ale neviem povedala som si,ze stacilo bud sa to podari alebo nie.Tak teraz uz len cakat ☺
@slniecko87 vydrz este 2 dni,je to skoro,ale tiez som na tom podobne.Najradsej by som hned testla,ale musim vydrzat aspon do pondelka.Drzim palce ☺
@slniecko87 Aj ja som skusala 7DPO a bol negativny. Dnes som 11DPO a to iste. Iba som zbytocne smutna priskoro...
@marisse2428 aj 11DPO je skoro na test? Myslela som ze tie citlive testy uz ukazu skutocny stav
Veru veru...ja som tiez velmi skoro testovala a len som bola s toho nestastna...cim viac som chcela tym to bolo horsie...treba si hlavu inym zamestnat..
Ahojte žienky, som tu nová🙂my sme sa o bábatko začali snažiť minulý týždeň, tak som zvedavá ako to pôjde🙂...Chcem sa spýtať, je tu niekto z petržalky?🙂
Mojmu manzelovi sa uz 2 krat snivalo o tom,ze budeme mat mimco ☺ aspon viem,ze tuzi po babu rovnako ako ja 💙😘
A zajtra to bude rok od nasej svadby.Dufam,ze za par dni mu oznamim vybornu spravu ☺✊
@soni_cka podobne cely spodok aj panva ako keby som tanxovala brusne tance 😊 a ktomu bolest hlavy a poalkoholicke stavy a pritom nepijem 😂 aj ten vytok mam ...no uvidíme😊
@kikuskaschw áno preeeesne také stavy mam... Pripisujem ich teplu, aby som nebola moc sklamaná, ale nádej aj tak mam ❤️a mne už ten výtok prestal
baby, ja sa aspon teším že ten menzes síce prišiel, ale konečne 28 dňový cyklus. žiadne 37-40 ako to už bývalo zvykom. takže som aspon dlho nečakala. lenže...hups..tento mesiac by ozaj mohol byt uspesny lebo teraz mi menzes vychadza na dovcu😨 a to by mi ozaj zneprijemnilo dovču
Ahojte baby čo myslíte mám si urobiť test PM bola 31.6.a zatiaľ som nedostala🙂 vo februári som potratila 😢 bojím sa že keď si urobím test tak tam nebudú // čo myslíte mám si ho už urobiť alebo ešte počkať 😒

@susinka2901 verim ze druhykrat to uz dobojujem do konca a dufam ze sa nam podari skor ako prvykrat, snazili sme sa 8 mesiacov..