icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
simka2433
14. aug 2017

misdan ahooj moja davali ti aj fotku krpceka? Ako je velky?;) ja idem zajtra a som velmi zvedava ze ako velke je to drobciatko🙂 zaciname 10tt

jajoda
14. aug 2017

@ivanusko supeeer🙂, ktory DPO si testovala?

ivanusko
14. aug 2017

@jajoda akurat dnes som ocakavala ms a neprisla tak som testla.....a vydarilo sa....

mimiqa
14. aug 2017

@ivanusko testla si?????

mimiqa
14. aug 2017

@ivanusko uzz citam jeej gratulacia...teraz aspon 3 tyzdne nic neries chod az potom k lekarke aby urobila testy a ultrazvuk.....nooo vela zeleniny..vlakniny sup sup do lekarne kyselinu listovuu.....a uz len rast xixi

mimiqa
14. aug 2017

@simka2433 10?? Ta vsak uz bude velinkate zaroven malinke..no pjeknee😘

ivanusko
14. aug 2017

@mimiqa dakujem krasne😘

mimiqa
14. aug 2017

@ivanusko pockaj par tyzdnou..aby zbytocne skoro nerobili ultrazvuk aby to babu neublizilo..na zaciatku dost haklive

baby19786
14. aug 2017

Ahojte ja som strašne na dne tak ako som sa pred pár dňami tešila že všetko je v poriadku a budeme mat babo tak dnes ma hospitalizovali ze majú náznak že mám mimo maternicove Ach ale že to nevedia na isto a uz ma aj chcú operovať !! Som v 6+3 a že na sono nič nieje vidieť. Ale určite to nevzdám a chcela vy som pár dni počkať Čo myslite 😞

simka2433
14. aug 2017

@mimiqa zajtra idem🙂 drz palce aby bolo vsetko ok! Volako moc nepriberam:-/ a pritom jem nic nevraciam

janasp28
14. aug 2017

@simka2433 budem na vas zajtra mysliet....my ideme v stredu..uz sa tesim, ze uvidim nase babo...v piatok mi prisiel angelsound tak sme pocuvali srdiecko..neskutocny pocit 😊 uz len vidiet drobca a budem spokojna 😊...

mimiqa
14. aug 2017

@simka2433 moja ja do 6teho mesiaca skoro nic a potom ojojooojjooj take strie mam☹

mimiqa
14. aug 2017

@baby19786 robili hcg???

jajoda
14. aug 2017

@baby19786 ja by som este zopar dni vydrzala. Svagrine najskor tiez povedali ze mimo maternice a ked uz nastupila do nemocnice a mala podstupit kyretaz, spravili este kontrolne sono a srdiecko uz bilo tam kde malo😀 Hlavne to nevzdavaj

zuzinka44
14. aug 2017

Ahojte baby.Bola som na krv.Robili mi hormonálne testy.Mala som prísť na druhý deň cyklu.Aj som prišla,lenze druhý deň som už nekrvacala iba spinila.Vravela som to sestričke a vravela že nevadí.No lenže poobede som už ani spomenie nemala.Normalny silný menzes som dostala až o dva dni.Bavy myslíte že to ovplyvní výsledok? Stalo sa to už Niektorej?Sestričke som sa snažila dovolať,no nikto to neberie,neviem či nemajú dovolenku.No hádam to bude ok a nevyjde mi za to nejaka blbost

slavkom
14. aug 2017

Cawte kočky PM som malá 15.7.2017 mala prosiť piatok 11.8.a nič neprišlo mala som pre tým týždeň dve kvapky krvi a dosť, a bolestí podbruška aj prsia riadne ,bolia pichali ... Robila som testy ale boli rozmočene , chystám sa ku gynekológovi,len Vás prosím poraďte nejaký overený test , ktorý naozaj bude stáť za to... Ďakujem za normálne odpovede Pekny večer... 🙂 Maminy

baby19786
15. aug 2017

@mimiqa áno hcg robili ale povedali že na 6 týžden je malo pritom ani nemusím byt v 6 kľudne menej že oni nevedia.

baby19786
15. aug 2017

@jajoda celu noc som sa modlila prosila že nech tam bude 😞 Nevzdávam to aj doktorom poviem nech ešte počkáme len oni sa strašne ponáhľajú sup sup uz len aby ma operovali

jajoda
15. aug 2017

@baby19786 mohla si mat posunutu ovulaciu, tym padom aj tyzdne sa mozu lĺšiť. Ja som napr ovu mala az na 19ty den a pri prvom tehu to ratali ako keby som mala 12ty den.

mimiqa
15. aug 2017

@baby19786 mne tiez zle vyratali o tyzden...no hcg sa kazdy druhy den zdvojnasobuje....ak ti ho urobili zas a nepohlo sa teda eaz tolko...moja nevieeemm nooo....drz sa...😘

miruska114
15. aug 2017

Žienky pomooc..idem rano na wc a zistujem ze mam stale taky svetlohnedy vytok,je to uz asi 5ty den. Myslela som si ze uhniezdovanie trva tak najviac dva - tri dni.Menzes mi ma prist za dva dni.Co myslite?.....zacinam byt trosku poklesla z toho:(

baby19786
15. aug 2017

@mimiqa no včera som mala hcg 960 a dnes ráno 1080 operáciu zatial zrušili áno aj oni si myslia že som skorší týžden uvidíme ďakujem za podporu

simka2433
15. aug 2017

@janasp28
@mimiqa
@susinka2901
@misdan babyyy sme zdravii a krpec sa taak krutil ze sa nedal odfotit a dr.ze nenechame to na buduci tyzden?:D a ja ze niee uz na to cakame jak na spasenie:D tak asi na 5x sa podarilo:D

katusikkk
15. aug 2017

@simka2433
Gratulujem.😍

mimiqa
15. aug 2017

@simka2433 nadheerraaa😚😚😚😚😚

mimiqa
15. aug 2017

@baby19786 a na ultrazvuku nic nevidno??? Uvidis zajtra...drzim palec 😚😚😚

misdan
15. aug 2017

@simka2433 jeej no parada 🙏 takze akcne dite uz v brusku 🙂 a kolko meral drobec? 🙂

simka2433
15. aug 2017

@misdan pisu ze 8cm;) akcny bude po mame ja sa tiez vrtim v jednom kuse:D

janasp28
15. aug 2017

@simka2433 super tesim sa ze je vsetko v poriadku...drobcek je nadherny..no asi bude sibal ked sa tak vrti..som zvedava ako my zajtra..ci tiez nebude nejaka vrtulka 😀

misdan
15. aug 2017

@simka2433 fakt? To je doost, moje malo min.tyzden necele 3cm..ale tusim to rastie uz rychlejsie..mas tam pri tych cm udaj CRL?