Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ahojte ja som strašne na dne tak ako som sa pred pár dňami tešila že všetko je v poriadku a budeme mat babo tak dnes ma hospitalizovali ze majú náznak že mám mimo maternicove Ach ale že to nevedia na isto a uz ma aj chcú operovať !! Som v 6+3 a že na sono nič nieje vidieť. Ale určite to nevzdám a chcela vy som pár dni počkať Čo myslite 😞
Ahojte baby.Bola som na krv.Robili mi hormonálne testy.Mala som prísť na druhý deň cyklu.Aj som prišla,lenze druhý deň som už nekrvacala iba spinila.Vravela som to sestričke a vravela že nevadí.No lenže poobede som už ani spomenie nemala.Normalny silný menzes som dostala až o dva dni.Bavy myslíte že to ovplyvní výsledok? Stalo sa to už Niektorej?Sestričke som sa snažila dovolať,no nikto to neberie,neviem či nemajú dovolenku.No hádam to bude ok a nevyjde mi za to nejaka blbost
Cawte kočky PM som malá 15.7.2017 mala prosiť piatok 11.8.a nič neprišlo mala som pre tým týždeň dve kvapky krvi a dosť, a bolestí podbruška aj prsia riadne ,bolia pichali ... Robila som testy ale boli rozmočene , chystám sa ku gynekológovi,len Vás prosím poraďte nejaký overený test , ktorý naozaj bude stáť za to... Ďakujem za normálne odpovede Pekny večer... 🙂 Maminy
Žienky pomooc..idem rano na wc a zistujem ze mam stale taky svetlohnedy vytok,je to uz asi 5ty den. Myslela som si ze uhniezdovanie trva tak najviac dva - tri dni.Menzes mi ma prist za dva dni.Co myslite?.....zacinam byt trosku poklesla z toho:(
@janasp28
@mimiqa
@susinka2901
@misdan babyyy sme zdravii a krpec sa taak krutil ze sa nedal odfotit a dr.ze nenechame to na buduci tyzden?:D a ja ze niee uz na to cakame jak na spasenie:D tak asi na 5x sa podarilo:D

misdan ahooj moja davali ti aj fotku krpceka? Ako je velky?;) ja idem zajtra a som velmi zvedava ze ako velke je to drobciatko🙂 zaciname 10tt