icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
baby0000
15. aug 2017

Ahojte baby! Tak sa k vam pridavam. Akurat som v napati menzes meska druhy den ale este radsej nerobim testy. Zacali sme sa snazit minuly mesiac. Uz mame jedno babo. Som sama v takom napati ze ako to bude veru snazim sa hlavne nestresovat a prijat to tak ako bude aj ked podla prveho tehu viem ze to neni lahke... A tie strachy a obavy su dost take na psychiku. Modlim sa ale aby sa stalo ako ma a aby som vsetko dokazala prijat. Idem sa trochu zacitat mozno tu najdem nejake baby co su na tom podobne ako ja, nejake sproaznene duse 🙂 V kazdom pripade vam vsetkym zelam co najviac silne palicky a stastne a pokojne tehulkovanie! drzte sa...🌸🌸❤️❤️

ggabika009
15. aug 2017

@simka2433 8cm? To sa mi zda trosku veľa, moje malo v 11+3tt 4,6cm a to bola veľkosť prinaleziaca 11+2tt 🙂 ale inak je krásne, držím palce 🙂

miruska114
15. aug 2017

@baby0000 drzim velmi palce..velmi pekna sprava.Ja mam dostat men. pozajtra,som zvedava ci pride ci nepride,snazime sa tiez len prvy mesiac a babo zatial nemam..tak si drzme palceky🙂

susinka2901
15. aug 2017

@simka2433 ahoj moja no bidis dockala si sa a fazulka krasne rastie 💙...uz si,len uzivaj nadherne tehulkovanie s uspesnym koncom 😘...sem tam nas informuj ako sa mate 😉

susinka2901
15. aug 2017

Ak sa nam tento cyklus nezadari cakaju nas vysetrenia.Popravde troska sa bojim hlavne tych mojich😏.Za 1 mam nizky prah bolesti.Za d2 som strasny bojko a za 3 co ak to dopadne zle?

miruska114
15. aug 2017

Tak ja nechapem..dostala som to pred chvilou.Tyzden dozadu som mala slabulinke ruzove krvacanie bola som si ista ze to je z uhniezdovania,lebo nikdy v zivote som nic take nemala.A teraz to dostanem aj tak?..nechapem fakt..:(((

susinka2901
15. aug 2017

Inak zienky nieco overene pre muza?

calmmeadow
15. aug 2017

@miruska114 Mne sa tiez raz stalo,ze som mala take ruzove spinenie asi na 6.den od ovulacie a aj tak som dostala menzes,nic z toho nebolo 😒 Tiez som si vtedy myslela,ze sa zadarilo a sa uhniezduje....potom som par mesiacov na to otehotnela a nemala som ziadne spinenie z uhniezdovania,ale rovno sa mi spustil menzes.Trval 6 dni....krvacanie nebolo sice take silne ako inokedy,ale nebolo zase ani celkom slabe a zostala som tehotna 🙂

miruska114
15. aug 2017

@calmmeadow naozaj?cize ak tomu dobre chapem mala si menzes aj ked si bola tehotna?wow..pre mna su tieto zenske veci zahadou.Platia nejake pravidla a zaroven kazde telo je ine a moze byt milion vynimiek.Ja uz neviem fakt🙂ostava mi len snazit sa dalej...

baby0000
15. aug 2017

@miruska114 Ahoj Mirka dakujem ze si sa ozvala, ze mozme spolu zdielat to 'napatie'...Je to take fajn ked mas s kym zdielat to cakanie. Budem na teba mysliet nech menzes nedojde a nech palicky su a potom silneju. Ja mam stale take nutkanie urobit test ale radsej nie, aby nahodou som
zbytocne nemala paniku. Inak ja este ani nekontrolujem ci mam ovu ani som to nikdy nerobila iba v pripade sme si s manzelom povedali ze ak sa tak polroka rok nezadari. Pri prvom tehu som vobec nic neriesila a ked uz pri mojich meganepravidelnych cykloch-vraj anovulacnych predsa menzes nic tak som testla a kolajnice ako hrom...Na prve babatko sme cakali polroka, teraz ale este kojim tak uvidime 😍

baby0000
15. aug 2017

@miruska114 Moja teraz citam o menzese. Mrzi ma to ale neboj na prvykrat ma malokto stastie 🙂 Uvidis co bude dalej. Bojujeme❤️❤️✌️

miruska114
15. aug 2017

@baby0000 dakujem velmi pekne za podporu.Ja tak velmi po dietatku tuzim ze sa to neda opisat.Pracujem ako ucitelka na 1.stupni,detmi som obklopena stale,v lete vzdy cele prazdniny varujem mojho maleho synovca,len to moje vlastne mi chyba..ach.No ideme snazilkovat dalej.A velmi prajem aj tebe aby bol k malickemu surodenec;)

baby0000
15. aug 2017

@miruska114 Joj viem to je uplne na hlavu niekedy ze? Vsade vidis tehotne kazdy ma dieta atd atd...Ale ja verim ze sa nam to podari, raz. Ale sranda ze sme sa tak stretli akoze co sa snazime od 'teraz'.. Tak neboj bude to ok, ved ste len teraz zacali nie? To pride cubidub. Prajem ti to len nech to je co najskor. Lebo to cakanie je niekedy hrozne. Ako je pravda to klise ze najlepsie je neriesit ale podla mna je to casto aj velmi narocne. Neda sa neriesit ked mas v srdci tuzbu...A este ked vsade vidis deti, ojoj. Ale uvidis podari sa! Musi ked tak tuzis 🙂/tuzime

simka2433
15. aug 2017

@ggabika009 takto mi dr.povedal :-/ hlavne je ze zije a hybe sa nesmiernou rychlostou tusim az moc:D ci ma 5alebo 10 to mi teraz nevadi ja som mala strach z toho ze ked ho uvidim ci bude zit a bude vsetko ok🙂 a to sa mi splnilo🙂

simka2433
15. aug 2017

@susinka2901 dakujeme moc obaja!!🙂 jasne ze vas budem informovat a ty mna tiez ako sa ti dari!!!🙂 drzim moc moc palce!!!!

milasik10
15. aug 2017

@simka2433 jeej,tesim sa s tebou 😊😊😊 viem,aky to je uzasny pocit toto vidiet. Ja idem zajtra na 3D , dufam,ze sa konecne dozvieme pohlavie 🙂

sonya6
16. aug 2017

@miruska114 tiež som také zažila minulý mesiac, bol to prvý mesiac čo sme sa snažili, od ovu pár dni na to som mala citlivé prsia ale že šialene aj jemný výtok ružový a nakoniec bim po dvoch dnoch meškania MS tá šviňa prišla :( teraz som len 8DC ale asi začneme sa pomaly snažiť :P
🙂

lenussik1
16. aug 2017

@miruska114
@baby0000 baby pridávam sa k vám...snažíme sa pár mesiacov, minulý týždeň mi meškali kramy 5 dní!! nikdy mi nemeškali. Taká som bola natešená, ale 2 testy nič neukazovali...až napokon pani mrchava prišla 😒 dosť ma to sklamalo...ale bojujeme s manželíkom ďalej 🙂 budúci týždeň mám plodné dni tak dúfam, že tentokrát sa zadarí...držím vám (nám) palčeky 🙏❤

miruska114
16. aug 2017

@baby0000
@lenussik1
@sonya6
Presne tak musim sa snazit dalej ved len prvy mesiac sme sa snazili.Prajem si aby sa to nam vsetkym zadarilo🙂Tieto plodne dni ktore pridu o dva tyzdne ale manzela planujem znicit😂👍

kikuskaschw
16. aug 2017

Moja kolegyňa tehu a ja 2 dc 😟

baby0000
16. aug 2017

@sonya6
@lenussik1
@miruska114 Ahojte baby, dobre ranko.. tak sa nas par nazbieralo coo zacalo v tychto letnych mesiacoch. Ja som uz ako na ihlach som tri dni dnes po meskani (to by bolo presne na 28 dnovy cyklus-lenze dakedy sa stava ze mi chodia aj po 35 dnoch.. )takze som uplne na ihlach. Akurat mam taky divny pocit byva mi zle na zaludok. Kazdy den ale vecer? Take tazoby-ale hovorim si ze to asi z toho ze ho mam daky pokazeny. totiz v prvom tehu mi byvalo zle az od dakeho druheho mesiaca. Ako to vydrzite netestovat? Joj.. chodim na zachod a cakam ci je alebo neni mrcha. To je sila :D...

zaralondon
16. aug 2017

Ahojte dievcata my sa snazime 9 mesiacov no teraz po 6 dnoch po moznom oplodneni zacinam mat velmi citlive prsia a upchaty nos...myslite ze by to mohli byt uz prve priznaky tehu alebo je este velmi skoro sa tym zapodievat? Dakujem😘

lenussik1
16. aug 2017

@baby0000
@zaralondon baby ako som už písala, mne meškali 5 dní...posledný týždeň mi bývalo ráno zle (čo pred tým nebývalo), nafúknuté brucho, kyselinu som mala sem tam a už keď meškali tak ma aj prsia boleli...bola som takmer na 100% presvedčená, že som tehotná a potom prišlo veľké sklamanie 😔 len chcem povedať, že u mňa asi zohrala rolu psychika 😒 ALE v tvojom prípade to kľudne môže byť tehotenstvo...proste ak to tak je, tak sa na to príde, len treba vydržať a nestresovať sa 👧 držím silno palčeky 🙏

baby0000
16. aug 2017

@lenussik1 Veru to je hrozne ked sa clovek tak sleduje :D A najhorsie potom to sklamanie ako pises.
@zaralondon Uvidis budeme spolucakatelky :D ci dojde pni mrchava alebo nie :D Dufam ze nie

jajoda
16. aug 2017

@baby0000 som na tom podobne, nevydržala som netestovať, videla som slabého ducha na teste, ale neviem či si to len nenahováram že to tam je 🙂 Skúšam ovulačné testy, tie tmavnú, ale na druhej strane dnes sa cítim akoby zajtra mala prísť mrcha. A tie večerné ťažoby na žalúdku mám tiež

baby0000
16. aug 2017

@jajoda Fakt?? Tak ked si videla ducha to je uzasne !!! Teeda to som nevedela s tymi testami ze tmavnu to znamena ze by teda stupalo hcg ak tmavnu?

zaralondon
16. aug 2017

@baby0000 dakujem budeme spolu cakat a potom dufam sa aj spolu tesit😘
@jajoda
@lenussik1
@miruska114 zienky ja som to nevydrzala a dnes som skusila ovu test ked je este len 6. den po ovulke (ktora nastopro bola) a tmavne druha ciarocka, to mi dodava dalsiu nadej😍tehu testy sa este neodvazim robit😌

jajoda
16. aug 2017

@baby0000 pri prvom tehu mi tiez tmavli ovu testy, az boli uplne pozitivne. Skoda len ze to skoncilo v 10tt MA 😢

baby0000
16. aug 2017

@zaralondon A kedy planujes robit test??? Ja este pockam 5 dni a v pondelok robim...keby tak dovtedy mrcha nedosla ale uz ma kadejako brucho pobolieva :(

@jajoda to mi je uprimne velmi velmi luto.. je to hrozne ze sa to deje a tolkym zenam :( Ja sa len modlim aby mi Panboh dal silu vsetko dokazat prijat....

simka2433
16. aug 2017

@milasik10 drzim palceky a daj ptm vediet ako ste dopadli🙂