icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
baby0000
21. aug 2017

Ano ja. Chapes? Mala som dostat menzes uz som tu vyplakavala a mala som len spinenie Ovu test som nerobila a menzes prestal po 1,5 dni tak ja uz neviem ale toto cakanie ma uz fakt nebavi :D @alison11

baby0000
21. aug 2017

Vklude mozes byt tehu ak ste mali nechraneny styk. Ale mozes mat aj nepravidelnu ja som mala dost na zaciatku. @lanci23

jajoda
21. aug 2017

@baby0000 spravím prúžkový keď prídem domov z práce, lebo už mám pocit že mi z toho doslova prepína.

baby0000
21. aug 2017

@jajoda Ani sa ti necudujem. Ja som na tom rovnako ale ja nemam ani naznak palicky :D len kramy nemam :D

baby0000
21. aug 2017

@jajoda Len uz daj veidet lebo som
ako
na ihlach aj za teba :D

baby0000
21. aug 2017

No ako
moja ?? @zaralondon

janedoe
21. aug 2017

Ahojte baby. Ja ani neviem do ktorej diskusie pisat. Ale tak potrebujem si trosku vyliat dusicku 😊 S manzelom sa snazime o druhe babo takmer rok. Nie je to este dlho, ale dako na mna sada splin. O prveho drobca sme sa snazili takmer 3 roky. Po dvoch rokoch som sice otehotnela, ale o mimco sme prisli, ale napokon sa nam zadaril nas poklad. Minuly rok sme sa zacali snazit o druhe a ja som v kutiku duse dufala, ze ked sa prve nedarilo, tak druhe pojde lahsie, kedze sme obaja zdravi a uz aj tlaky na psychiku nie su take, ako ked sa nedari bezdetnym. Ale hm.... uz je to rok, minuly cyklus sa sice zadarilo, ale po 2 tyzdnoch odislo. A tento mesiac to zase nevyslo, tak po prvy krat mi je na prd. Nuz...tolko moj vylev 😊

Dakujem za precitanie az sem. A teda pridavam sa k vam, lebo vraj tento mesiac zaciname seriozne snazit. Aspon manzo tak povedal 😊

Drzim na vsetkym palce 😊

zaralondon
21. aug 2017

@baby0000 ahojky ja zatial cakam zajtra chcem urobit uz tehu test z ranneho mocu a uvidime do ms este 3dni takze mam cas ale rada by som ho aj posunula lebo to napatie je hrozne 🙄a Ty ako v testovani, uz by sa malo nieco ukazovat, ci? 😘

butterfly333
21. aug 2017

@jajoda no kedy bude testik ešte si v práci?

susinka2901
21. aug 2017

@janedoe ahoj vitam ta medzi nami snazilkami a drzim palce aby sa podarilo co najskor 😉...zaklad je,ze ste obaja zdravy a babo pride urcite coskoro 😉

baby0000
21. aug 2017

@zaralondon Zenaaa no co test ja uz trpnem za teba :D

juraja547
21. aug 2017

@lussyzachar gratulujem druha ciarka paradne vyditelna.

jajoda
22. aug 2017

@butterfly333
@baby0000
Robila som az dnes rano, pretoze ked som prisla z prace, manzel uz bol doma. Je tam stale duch, nesilnie to😥

kakatulik
22. aug 2017

@jajoda ale ten duch je dobre viditelny. Nevesaj hlavu.

jajoda
22. aug 2017

@kakatulik dakujem za podporu, už mám pocit že mi z toho prepne. Dnes sa mi zdá, ako keby mi vymizli všetky tehu príznaky ( bolesť krížov, pocit na zvracanie, spavosť...). Ja už fakt neviem... Dnes by som mala byť 18 DPO (samozrejme ak som dobre odhadla ovu). Užívam aj duphaston, je možné že by mi blokoval menzes?

butterfly333
22. aug 2017

@jajoda no niečo slabe tam je no podla mňa by mala byt silnejšia. No ved uvidíš držím palce.

jajoda
22. aug 2017

@butterfly333 prepočítala som dni, ako mi ukazali testy pri prvom tehu - 17 DPO, 18DPO som mala ducha a 19DPO už mi ukázalo viditeľnú čiarku. Takže zajtra by som mala mať už viditeľnú. Ak nebude zajtra pekne jasná, tak môžem očakávať mrchu pravdepodobne. Len ma mrzí, že dnes máme to výročie a chcela som ten test dať ako darček manželovi :( Ale na tento by sa musel poriadne prikúkať aby niečo videl 🙂

butterfly333
22. aug 2017

@jajoda bt asi nemeriaš že?

susinka2901
22. aug 2017

@jajoda ahoj podla silnie.V porovnani s tym prvym testom.Tu je ciarka ovela lepsie viditelna.Dokonca si to neusim ani priblizovat. A zas niektorym zienkam ukaze // ciarky az 2 tyzdne po vynechani mrchy.Pokial mrcha neprisla tak nezufaj.Ja si myslim,ze je to na dobrej ceste 💙

jajoda
22. aug 2017

@susinka2901 ty si vždy tak pozitívne naladená, dodávaš mi energiu 🙂 Ďakujem

@butterfly333 nemeriam, iba podľa bolestí v podbrušku som to odhadla a hlienu.

susinka2901
22. aug 2017

@jajoda tak na tomto teste ozaj uz ovela lepsie vidiet tu druhu ciarku.Na prvom som ju tam videla az ked som si priblizila. Takze skus sa nejako ukludnit nemysliet tolko nato a testnut o 2 dni(ak nevydrzis aj zajtra 😉) a podla mna dusik bude silnejsi. Nevadi,ze nedas pozitivny test manzelovi na 2 vyrocie.Das ho o par dni neskor a podla mna sa rovnako potesi 😉💙...potom daj vediet ako si dopadla 😉

baby0000
22. aug 2017

@jajoda Myslim
na teba. Snad to bude dobre❤️❤️❤️

simka2433
22. aug 2017

@jajoda mozno ti len pomalsie stupa hcg ;) nestresuj sa nerobi to dobrotu🙂 hovorim z vlastnej skusenosti tiez som stresovala strasidelne a potom som len po doktoroch chodila

kakatulik
22. aug 2017

@jajoda hmmm no co ja viem. Uplnd8 blokovat asi nie,ale ho oddialit asi ano. Na 18dpo sa mi ta ciark6 zda OK. Pockaj dva dni a urob znova. Inak na tie tipicke tehu priznaky ra mi to zda byt este dost skoro.
Treba sa ale pripravit aj na alternativu,ze bolo biochemicke.

kakatulik
22. aug 2017

Ospravedlnujem sa za preklepy. To nie ja, to mobil.😉

kakatulik
22. aug 2017

@jajoda este ma napadlo,ze ak muzovi chces dat darcek,tak sa buchni po vacku a investuj do digi clear-blue. Aj tam nieco je,tak 1-2 by ti uz ukazat mohlo. Ak ukaze daj mu ten. Tam nen vysledok tusim do 24hodin zmyzne.Ak nebude nic,tak si budes istejsia. Nemusis cakat na ranny moc,len par hodin nepi,aby bol moc kondntrovanejsi.

catallea
22. aug 2017

Ahojte, tak nám sa zadarilo začiatkom roka hneď na šupu, ale žiaľ nebol s nami dlho ( v 10tt MA). Od minulého mesiaca skúšame. Momentálne som 5 DPO a voľajako sa citím sťastná, spokojná 😉 a troška má aj pobolievajú prsia a mám aj taký tlak v podbrušku. Môj cysklus po kyrete je dosť nepravidelný. Pri prvom tehu som mala na 32 DC dušíka na teste, tak skúsim vyčkať a testnem 😉

jajoda
22. aug 2017

@kakatulik ten som si skúšala robiť včera okolo obeda a bol negatívny :(

simka2433
22. aug 2017

@misdan ahooj ako? Ja som bola dnes na odberoch tak cakam na vysledky to bude dlhaa doba no som akosi kludna a hovorim si ze moj drobec bude zdravyy a silny ci silna?;) ziadneho downa si nepripustam . Ty uz mas tieto testy za sebou? Ozaj na kedy ti vypocitali termin? Mne na 6.3.:)

misdan
22. aug 2017

@simka2433 ahoj, ja idem na tie odbery bud.tyzden vo stvrtok..snad mi uz da konecne aj knizku 😬 a meranie NT na ultrazvuku ti ako dopadlo?'to ma pre mna asi vacsiu vypovednu hodnotu..a neboj sa, si mlada, nic si nepripustaj..a hentie krvne testy su aj dost nepresne, no stress.
No ja som dnes 11+2, termin najprv 14.3., potom 11.3.podla sona. No najblizsie sa jej opytam, co plati vlastne.