Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@zaralondon No ja cakam na menzes a nic... mala som 1,5 dna to spinenie ale testy ako sneh :(
@bella1235 to som mala aj ja tiež do 7tt nič nebolo potom som začala krvacat na kyret som nemusela. Kolko tt by si mala byt?
Baby, mám citlivé prsníky od pondelka a jemný tlak v podbrušku, ale mrchu by som mala dostať až 8.9. Myslíte, že by som mohla byť tehu?🙏 Na tehu test je ešte skoro, keďže som 6 DPO. Som dosť nedočkavá😅
@susinka2901 @mimiqa @misdan baby pred chvilou mi volala sestricka ze prisli prve vysledky z krvi a zatial vsetko ok. 🙂 uz iba pockat na vysledky na downa a budem spokojna🙂 to som si vsugerovala ze nam nic nie je ani nebude takze tak;)
@butterfly333 posledný menzes bol 9.6. Ale mala som dlhy nepravidelný cyklus tak ťažko povedať ☹ takze už tam asi neni žiadna šanca ???
Dievcata prosim vas. Dnes som mala dostat M ale kedze uz 4 dni testujem a ciarky silneju ani som ju necakala. Len dnes ma prekvapilo par kvapiek takeho hnedasteho vytoku na nohavickach. Na toaletnom nebolo nic. Myslite ze je to este nejake spinenie v case M? Lebo v marci som zacala takto spinit mimo ocakavanej M a mala som missed abort. Dufam ze je to len kvoli tej M. Zajtra pojdem asi k doktorke aj ked som chcela chvilku pockat a ist neskor. Kvoli tomuto pojdem.
Ahojte baby, tak pridávam sa k Vám, po 2 neúspechoch sa opäť začíname snažiť, dúfam, že sa to čoskoro podarí a budeme mať dôvod na radosť 🙂 Mám za sebou vyšetrenia a všetko máme v poriadku, tak asi to bola len blbá náhoda, hoci dvakrát, ale povedala som si, že od dnes myslím pozitívne a do tretice sa to podarí 🙂
@simka2433 Ahoj rada by som sa k tebe pridala,citala som tvoje prispevky a mne termin vychadza na 17.marca...snazili sme sa rok a konecne to vyslo...
@bella1235 ano u mna to bolo tak najprv ani vak nebolo vidiet mysleli si ze je mimo. Potom po 2 dnoch bolo vidiet 2 vaky...po 2 tyzdnoch na kontrole bolo stale len vaky tak povedal ze este pockame a prisla som o tyzden a stale len vaky...tak som hned v ten den robila predoperacne a na dalsi som sla na zakrok..tam to kontrolovali znovu ale ze uz som mala ako keby krvne zrazeniny ze by som uz mozno aj kazdu chvilu sa rozkrvacala sama...v nemocnici som bola jeden den poobede ma pustili...aj ked som mala byt 2...pre mna bolo lepsie ist hned domov ..
@catallea ja mam dostat 2.9. Cca 4 dpo...ty mas ake cykly ze uz si 6dpo a mas az 8.6.mat ms? Myslis ze by tak skoro boli priznaky...ja uz ked som aj bola raz tehu no odsledovat sa neviem vobec ani jeden priznak 😒
@jahodka11611 vitaaaj v marcovcatach:D nam sa podarilo na 8pokus tiez som uz zacinala byt vyplasena ci mi nieco nie je no v juni som sa zatala a povedala som ze a tento mesiac to uz vyjde🙂 a vyslo;)

@marisse2428 asi 14 dpo🙈 Totizto som si prvy krat nepoznacila kedy som mala ovu 😂 Alebo sa mi to niekede stratilo. Ale odhadom si pamatam ze nievo medzi 12-15 🙈