Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@updatevani oki este ich ani nemam musi mi ich gynekolog predpisat len som sa chcela opytat ci nahodou s tym niekto nemal skusensti alebo nejake ine rady ako oddialit ms😀
@jahodka11611 nastúpila som dnes som podpísala zmluvu tak uvidím do kedy ale max.je december viac ani o den🙂 no ja som svojmu drahému chcela spraviť prekvapko keď príde domov tak mu k meninam dám darček no v ten deň som utekala na tú pohotovosť tak celá urevana som mu do telefónu povedala že utekám na pohotovosť lebo čakáme bábätko a asi nie je niečo v poriadku:( to bol najhorsiii den
Ahojte dnes som presne týždeň od ET . Do obeda som mala na gatkach taky do ruzova fliacik. Aj pupaky mam viac ako keby pred menzesom. Myslíte , ze dostavam ho alebo sa deje uhniezdovanie?
@patka33 nevidim zatial nic 😕Ktory dpo si??
@janka2810janka neviem poradit ale dufam ze sa jedna o uhniezdenie 🙂
@mimiqa ahoj moja dobre sa mam. Tento cyklus sa vobec nesledujem ani poriadne neviem aky den cyklu som kebyze nemam appku 😂...akurat dnes po praci sa chystam vypadnut na vychod za manzelom,svagrom a svokrovcami lebo u nich v meste(Bardejov) je jarmok a pre nich to je ako sviatok 😉...celu cestu odsoferujem sama(mam vodicak 2 roky).No intenzivne soferujem rok.Tak som zvedava ako to dam.Nastastie ide kamoska somnou tak budeme mat damsku jazdu 😉...a ty sa mas ako? 😉
@susinka2901 len si pekne uzi..vypni a nemysli na nic.....odsoferujes velice rychlo nemboj...kamoska ti povyprava par ftipov a mozno tam dorazite vecer xixi...ja ok..uz beham po vysetreniach ..idem na umele...tak cakam na schvalenie....
@mimiqa dakujem 😉 ty budes urcite zahoracka,ze? Poznam podla toho povyprava lebo ta kamoska co somnou ide je zahoracka 😉...nas cakaju vysetrenia ak pride mrcha...drzim palce a daj vediet ako si dopadla ano? 😉
Ahojte, chcem sa opytat, ci nahodou nemate skusenosti. My sme snazilkovia a momentalne vysetreniami zistujeme kde je zadrhel. Ja nemavam MS skoro vobec. Naposledy po pol roku som mala 15.7 a 25.7 som bola na vysetreni. Dr povedal, ze vidi 7 folikulov a ze je vsetko ok. MS som nedostala a ani ziaden naznak bliziacej sa. Ako vam pomohli?
@susinka2901 jjeeeminnennkkooo niiieeee ja ba od babatka od starych rodicov este xixi......ake vysetrenia??
@anavianavi ahoj..mne ked meskal mrsiac raz aj 16 tyzdnov proste som mala cystu...vybrali mi ju.....nasli aj mali myomcek pri operacii tak aj ten....od vtedy pravidelna menstruacia.....by ti to mali dajako preliecit nie?? Co ti povedali ake kroky???
@susinka2901 aj moj je objednany na spermiogram....koli umelemu....ja na dajake hormony...ach nech uz to je za mnoouuuu.....kolko sa uz snazite??
@baby0000 ahojky, ako ? Vsetko ok? Mne nakoniec dorazila ms takze sklamana vyplakana ideme dalej 😘
@zaralondon Ja dnes 1DC uz ale poriadne zo mna leje :(( Myslim na teba veru tiez :( Mrzi ma to. Bojujeme

@honey7777 no to poznam aj ja som sa mojej doprosovala a nakoniec som to vyriesila tak ze sme zacali chodit do centra a hotovo vsetky vysetrenia nam porobili a nebol problem.. drzim palce...