Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@sasajanaj no veru navzajom so to odporuje to mas pravdu ale tak mi to vysvetlili lebo ja som so sliznicou nemala nikdy problem a ked som sla na folikulometriu po clostile tak zrazu sliznica nizka a dr ze no nevadi nelakajte sa to je kvoli clostilu a dal mi na to estrimax ale nepodarilo sa otehu aj tak 😕
@waleri17 mne nedal nič. povedal, že uvidíme po 2 dávke ak prvá nezaberie. mám síce menštruačné bolesti, aj ma furt nafukuje, som podráždená, trochu bolia kríže, ale prsia nič. a pri 1. tehu ma boleli dosť, takže asi to bude tak, že sa len viac sledujem.... No aj tak sa otestujem.
@sasajanaj mne gynekológ stále hovoril,že mám nízku sliznicu maternice a podarilo sa.....mávala som tak okolo 6 až 7 mm...neviem koľko mávaš ty?
@calmmeadow nepovedal mi, že koľko a ja som vtedy ešte netušila, že by som sa na to mohla opýtať. Ale mám pocit,že som bola bez ovulky, takže je to pre tento mesiac asi jedno.
Ahojte. Môžem mať ovulku na 14 deň po dobratí clostilu? V letáku píšu že na 6-10 deň. Ale vtom čase som bola sklamaná, že nič a teraz mám hlien. Pred clostilom som mala 37 dňový MC.
@susinka2901 ahoj, chcem sa len opýtať či možem otehotnieť aj keď nemám ovu. Ďakujem 😀
@lubka9763 ahoj z toho co ja viem tak mozes,ale to percento je mizive. Az tak uplne do toho nevidim.Nemala si ovulaciu tento cyklus ci preco sa pytas? 😉
@patka33 a ovu test robeny z ranneho mocu? Ak ano zajtra skusit znova ci bude silniet ciarka.A tehotensky o 2 dni skusit znova(ak nevydrzis aj zajtra).Drzim palce,pokial meska mrcha je dobre 😉
@patka33 ovulacny hormon kolise cely mesiac aj mne sa stalo viac krat,ze som mala takto pozitivny ovulacny test 3 dni po mrche.U teba je pozitivne,ze este neprisla.Treba skusit z ranneho mocu aspon 3 dni po sebe a ak bude silniet tak je to dobre.😉
@patka33 ano,ale pisala si,ze si si robila ten test vecer. Ked chces zistit ovulacnym testom ci si tehotna mala by si test robit z ranneho mocu,nie z vecerneho ako.Teda tak ako pri tehotenskom z prveho ranneho mocu 😉
@susinka2901 ahoj a ďakujem 🙂 no robím si ovu testy, a ani minulý ani tento mesiac mi nevišli // čiaročky, ale podľa samo vyšetrenia a hlienu som si vyrátala kedy by mohli byť plodné dni a tak sa snažíme na základe toho...včera sme sa pokúšali a po styku som krvácala a dnes mám taký hnedastý výtok, nevieš čo to môže byť??? ešte som sa s tým nestretla... Ďakujem ti krásne 🙂 🙂
@besser ja osobne tam vidím 2 čiarky 🙂 my sa tiež snažíme raz mi ukazal test to iste ale iba jeden ostatne uz nie :( 14-15-16 den ako začala MŠ je Dobry čas 🤗 Ale niekomu sa podarí aj mimo si myslím
@lussyzachar ahoj 😊 A nemala by ta čiarka byt rovnako silná??
Robila som si aj včera ten bol slabší a dnes je to 14deň cyklu
A ako dlho sa smažite ak sa smiem spýtať??
My 5ty mesiac a aj mimo plodných sme skušali a zatial nič😔
@besser no ja som dávala takýto test trosku slabšiu čiarku som mala a dievčatka my gratulovali 🙂 no bol to len poplach skús si si i 2-3 dni spravit ak ste len pár dni tehotná tak to moze byt taka čiarka 🙂 to mi aspoň dievčata vraveli . My sa snažíme 4 mesiace a tiež aj aj ci ovulacia ci mimo mame to ťažšie lebo môj manžel je len 2 dni doma v týždni :( a malo kedy trafime presne ovulaciu . Ale uz sme skúšali aj v 14 den . Uz sme asi upustili od toho trosku no .
Ale veď toto je ovulačny len alebo som nepochopila čo ste napísali 😂
No však to je potom velmi tazke ked ho mate tak krátko doma 😔
My sa skúsime ešte snažiť a ak to nevijde tento mesiac tak na vyšetrenie či sme v poriadku
@lussyzachar je ešte slabunká tá druhá. Aby bol pozitívny treba aby boli čiarky rovnako silné alebo testovacia silnejšia ako kontrolná 🙂 tak ešte testuj ďalej 😉

@eny81 Ahoj moja prepac ze som to nenapisala zabudla som Snazime sa otehotniet od leta 2017