Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ahojte! Pridavam sa k vám. Minulý rok jeden potrat, ale uz ideme na to znova... Verím, že sa nám to podarí. Každý deň alchemilka čaj, kyselina listová a čerstvé grepy... 🙂😀
Ahojte dievcata tiez sa k vam pripajam🙂 najprv vam chcem zazelat stastny novy rok hlavne vela zdravicka a testy len s // ;) snazime sa s manzelom od oktobra a posledna MS bola 16.12. Teraz meska len jeden tak este stale cakam sice chodi presne ako hodinky no radsej sa dopredu tesit nebudem, zatial som zbadala iba slabe spinenie tak je to asi v pohode🙂 3mesiace beriem Inofolic v decembri som pila alchemilku berieme s manzelom vit.E a stavy pijeme na litre:D tak uvidime ze co a ako🙂
@linda1984 :D to by bolo super keby sa nam zadarilo vsetkym trom:D ja som este nerobila ziaden je to riadna drina vydrzat to ale min.mesiac som testovala velmi casto tak som si povedala ze stacilo:D co sa ma stat sa stane tak este pockam🙂 a neboj skus za par dni spravit a uz budu kolajnice jak svet;)
no kolko sa vas tu zrazu stretlo,co to mate na spadnutie 😉 ja cakam ms zajtra,ale pride urcite,cez ovulku sme boli mimo seba,tak sa aj tesim nech uz nabehne
@linda1984 no veru chodia mi presne. Min.mesiac sa mi stalo ze 6dni meskala to bolo prvykrat v zivote co meskala len ja tava som nevedela ze sa alchemilka nemoze pit po ovulacii lebo sposobuje stahy a ja som ju stale pila:( tak mozno tam uz nieco bolo:( a teraz je druhykrat co meska;) tak caj mam schovany a jedine co s nim robim je ze ho prelozim na druhu stranu v skrinke ked si vyberam ovocny:D a to mas pravdu ze zajtra v praci nebude ani cas pomysliet ja mam 16prvacikov tak mam o robotu postarane🙂
@ simka2433 ale nemyslela som to tak ze som bola chora 🙂 to sme boli v novembri a nezadarilo sa ☹ ..ale ja som brala lieky aby mi prisla ovulacia, cize neviem presne kedy..dostala som injekciu na vyvolanie ovulky ale tam to bolo ze do 36 hodin..ale sama neviem..myslim ze prisla pred dvoma tyzdnami v piatok ale vazne neviem..ja mam teraz s liekmi 35 dnovy cyklus a 35ty den bude v utorok..cize neviem..nemam priznaky ani na ms ani tehotenske..aj ked dnes uz ma tak pobolievalo podbrusko ze som myslela ze ms pride ale potom to preslo..tak neviem..a cakam a cakaaam,..😎 ..strasne si to prajem uz velmi velmi dlho..a vsetci hovoria nesmies na to mysliet..ale to sa jednoducho neda..kazda snazilka si praje aby ta ms neprisla ked ju ocakava 🙏😒
@simka2433 ale nemyslela som to tak ze som bola chora to sme boli v novembri a nezadarilo sa ..ale ja som brala lieky aby mi prisla ovulacia, cize neviem presne kedy..dostala som injekciu na vyvolanie ovulky ale tam to bolo ze do 36 hodin..ale sama neviem..myslim ze prisla pred dvoma tyzdnami v piatok ale vazne neviem..ja mam teraz s liekmi 35 dnovy cyklus a 35ty den bude v utorok..cize neviem..nemam priznaky ani na ms ani tehotenske..aj ked dnes uz ma tak pobolievalo podbrusko ze som myslela ze ms pride ale potom to preslo..tak neviem..a cakam a cakaaam,.. ..strasne si to prajem uz velmi velmi dlho..a vsetci hovoria nesmies na to mysliet..ale to sa jednoducho neda..kazda snazilka si praje aby ta ms neprisla ked ju ocakava
Ahojte dievčatá,môžem sa k vám pripojiť aj ja?Aj mi sa snažíme o druhé bábätko a nejak sa nam nedarí ☹ Ja uz beriem 2mesiac Metformin ktory mi určil lekár ale stále nič.Zistil mi že mam trocha polycysticke vaječníky.Je tu niekto čo ma s tym tiež problém a otehotnel?Všetkým vám držím prsty aby vám-nám to vyšlobčím skôr aby na testikoch boli 2 \\

@crazy_girl1 no ja to mam úplne biele, ani náznak ružovej, skúsim teda o dva dni 🙂