icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
linda1984
15. jan 2017

@crazy_girl1 no ja to mam úplne biele, ani náznak ružovej, skúsim teda o dva dni 🙂

linda1984
15. jan 2017

@eliss19 no mam naliate prsia a to dosť 😀 inak bolesť v podbrušku ako pred menzesom, bola som si istá, že dostanem... A bolo mi nejako nevoľno posledný týždeň... To som si myslela ze ide na mňa choroba.

vcielka199
15. jan 2017

Ahojte! Pridavam sa k vám. Minulý rok jeden potrat, ale uz ideme na to znova... Verím, že sa nám to podarí. Každý deň alchemilka čaj, kyselina listová a čerstvé grepy... 🙂😀

tamarka9
15. jan 2017

@eliss19 no ja tam stale nic nevidím. Ale dobre je ze mrcha nedošla,kym nepríde,je nadej,este stale ti meskaju len štvrtý den,to ma vela zien este negatívne testy.
@linda1984 test skus opakovat každý druhy den ak vydrzis,hcg stupa obden.

linda1984
15. jan 2017

@tamarka9 ďakujem 😊 dnes som toho kopu precitala a menzes môže naozaj len meškať, síce nezvykne, ale môže to byť tým femibionom. Skúsim teda test zopakovať v utorok... Ak dovtedy nepríde niečo skôr ☹

butterfly333
15. jan 2017

Ja som si prave dovarila svoj domaci grepovy džús.z červenych grepov. 3l.

nina4
15. jan 2017

@eliss19 ale ja na oboch vidim // je to síce duch ale vidieť ho

eliss19
15. jan 2017

@linda1984 neboj ja femibion užívam od septembra a nemeškava mi preto 🙂 meškalo len keď som bola tehotná ;)

simka2433
15. jan 2017

Ahojte dievcata tiez sa k vam pripajam🙂 najprv vam chcem zazelat stastny novy rok hlavne vela zdravicka a testy len s // ;) snazime sa s manzelom od oktobra a posledna MS bola 16.12. Teraz meska len jeden tak este stale cakam sice chodi presne ako hodinky no radsej sa dopredu tesit nebudem, zatial som zbadala iba slabe spinenie tak je to asi v pohode🙂 3mesiace beriem Inofolic v decembri som pila alchemilku berieme s manzelom vit.E a stavy pijeme na litre:D tak uvidime ze co a ako🙂

linda1984
15. jan 2017

@simka2433 vitaj medzi nami 🙂 ako čítam, už sme tu tri ktoré mali poslednú MS 16.12, mne mešká druhy deň, dnes som robila test a negatívny... Tak ešte počkám dva dni a zopakujem 😉

linda1984
15. jan 2017

@eliss19 ďakujem za povzbudenie, cítim sa tak nejak inak, ale možno som sa už tak nastavila v hlave 🙂

tamarka9
15. jan 2017

@linda1984
@eliss19 kocky obom vám drzim palce,len nech mrcha nedorazi,teším sa na utorok rano 😉

simka2433
15. jan 2017

@linda1984 :D to by bolo super keby sa nam zadarilo vsetkym trom:D ja som este nerobila ziaden je to riadna drina vydrzat to ale min.mesiac som testovala velmi casto tak som si povedala ze stacilo:D co sa ma stat sa stane tak este pockam🙂 a neboj skus za par dni spravit a uz budu kolajnice jak svet;)

linda1984
15. jan 2017

@tamarka9 jeej si zlata 😘 ďakujeme 🙂

linda1984
15. jan 2017

@simka2433 hehe ja som dnes robila test prvý krát v živote, s priateľom a návodom v ruke 😀 som teda zvedavá ako dopadneme všetky tri 😉

simka2433
15. jan 2017

@linda1984 :D viem si to zivo predstavit:D ja ked som ho robila prvykrat tiez som studovala navod od A po Z :D ptm daj urcite vediet!! Mas aj spinenie ci normalny biely vytok

linda1984
15. jan 2017

@simka2433 no špinenie žiadne, skôr ten výtok biely... To tiež neviem ci je OK alebo zle 😀

tamarka9
15. jan 2017

@linda1984 nejde mi ta oznacit v prispevku,ale vytok biely je ok,ja som to tiez tak mala a bola som tehu 😉

simka2433
15. jan 2017

@linda1984 no ja mam slabo hnedy vytok ale ozaj taky slaby:-/ ale podla mna sa normalne spusti krasotina tak vo februari zacneme znova🙂 podla mna za par dni budes mat uz dve ciarky🙂

linda1984
15. jan 2017

@tamarka9 to by bolo super, ale pre istotu sa radšej dopredu netesim, lebo mne potom nič nevychádza ☹ už len vyčkať par dni...

tifinka
15. jan 2017

@linda1984 @simka2433 no dievcata ja som mala poslednu ms 14.12. 😀 ale zatial som negativna..ale zase ja som aj na liekoch bola cize fakt neviem lebo mam anovulacne cykly..tak sama som zvedava..ale ked nic tak nech uz aspon ta ms pride...a kazdopadne silno drzim pasteee!! 😉

linda1984
15. jan 2017

@simka2433 no keď ti mešká a nezvykne, tak už len to je dobrá správa... Počkáme co bude....ešteže idem do prace kde nebudem mat čas rozmýšľať ci áno či nie 😀

tamarka9
15. jan 2017

no kolko sa vas tu zrazu stretlo,co to mate na spadnutie 😉 ja cakam ms zajtra,ale pride urcite,cez ovulku sme boli mimo seba,tak sa aj tesim nech uz nabehne

linda1984
15. jan 2017

@tifinka ďakujem a aj tebe prajem nech ani nechodí a rovno sa zadari všetkým snazilkam co sme tu a, ze december bol ten pravý čas 😉🙂

simka2433
15. jan 2017

@linda1984 no veru chodia mi presne. Min.mesiac sa mi stalo ze 6dni meskala to bolo prvykrat v zivote co meskala len ja tava som nevedela ze sa alchemilka nemoze pit po ovulacii lebo sposobuje stahy a ja som ju stale pila:( tak mozno tam uz nieco bolo:( a teraz je druhykrat co meska;) tak caj mam schovany a jedine co s nim robim je ze ho prelozim na druhu stranu v skrinke ked si vyberam ovocny:D a to mas pravdu ze zajtra v praci nebude ani cas pomysliet ja mam 16prvacikov tak mam o robotu postarane🙂

simka2433
15. jan 2017

@tifinka dakujeem🙂 nezufaj citala som ze babam sa podarilo aj ked boli chore a brali antibiotika takze nic nie je stratene🙂

linda1984
15. jan 2017

@simka2433 no to o tej alchemilke som ani ja nevedela 😲 teraz už neviem presne kedy som ju pila ja... Viem ze týždeň vkuse ale neviem kedy presne... Hmm no dám si pozor do budúcna ☹

tifinka
15. jan 2017

@ simka2433 ale nemyslela som to tak ze som bola chora 🙂 to sme boli v novembri a nezadarilo sa ☹ ..ale ja som brala lieky aby mi prisla ovulacia, cize neviem presne kedy..dostala som injekciu na vyvolanie ovulky ale tam to bolo ze do 36 hodin..ale sama neviem..myslim ze prisla pred dvoma tyzdnami v piatok ale vazne neviem..ja mam teraz s liekmi 35 dnovy cyklus a 35ty den bude v utorok..cize neviem..nemam priznaky ani na ms ani tehotenske..aj ked dnes uz ma tak pobolievalo podbrusko ze som myslela ze ms pride ale potom to preslo..tak neviem..a cakam a cakaaam,..😎 ..strasne si to prajem uz velmi velmi dlho..a vsetci hovoria nesmies na to mysliet..ale to sa jednoducho neda..kazda snazilka si praje aby ta ms neprisla ked ju ocakava 🙏😒

tifinka
15. jan 2017

@simka2433 ale nemyslela som to tak ze som bola chora to sme boli v novembri a nezadarilo sa ..ale ja som brala lieky aby mi prisla ovulacia, cize neviem presne kedy..dostala som injekciu na vyvolanie ovulky ale tam to bolo ze do 36 hodin..ale sama neviem..myslim ze prisla pred dvoma tyzdnami v piatok ale vazne neviem..ja mam teraz s liekmi 35 dnovy cyklus a 35ty den bude v utorok..cize neviem..nemam priznaky ani na ms ani tehotenske..aj ked dnes uz ma tak pobolievalo podbrusko ze som myslela ze ms pride ale potom to preslo..tak neviem..a cakam a cakaaam,.. ..strasne si to prajem uz velmi velmi dlho..a vsetci hovoria nesmies na to mysliet..ale to sa jednoducho neda..kazda snazilka si praje aby ta ms neprisla ked ju ocakava

tathiana
15. jan 2017

Ahojte dievčatá,môžem sa k vám pripojiť aj ja?Aj mi sa snažíme o druhé bábätko a nejak sa nam nedarí ☹ Ja uz beriem 2mesiac Metformin ktory mi určil lekár ale stále nič.Zistil mi že mam trocha polycysticke vaječníky.Je tu niekto čo ma s tym tiež problém a otehotnel?Všetkým vám držím prsty aby vám-nám to vyšlobčím skôr aby na testikoch boli 2 \\