icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
darina89
3. sep 2017

Ahojte Snažilky, máte niektorá skúsenosti s kvapkami Estrozin? Prípadne podobným produktom napomáhajúcim k otehotneniu? Je to čisto prírodná záležitosť extrakt s niekoľkých bylín upravujúci cyklus a hormonálny systém.. Jedna kočka ho tu raz spomenula, že pomohol, tak som si ho kúpila a dnes som začala užívať spolu s alchemilkovým čajom, nakoľko som zase raz 1DC...

butterfly333
3. sep 2017

@lussyzachar ved ona dala ovu test nie tehu.

lussyzachar
3. sep 2017

@butterfly333 Jaj prepacte ja sa vtom nevyznám az tak veľmi . Dosť sa to podoba

butterfly333
3. sep 2017

@lussyzachar v pohode ja len že ste sa zle pochopili. Byvaju take aj tehu.☺

besser
5. sep 2017

@veja232 ďakujem krásne za vysvetlenie 😊
Ale ako je to potom z pohlavným stykom??kedy je mať najlepšie ?

radka_j
5. sep 2017

@besser ovu test je pozitivny,ked je druha ciarka silnejsia alebo rovnako silna ako kontrolna a vtedy sa treba snažiť 😉🙂

kakatulik
5. sep 2017

@radka_j aj ,aj. Uz rovnako silne mozes povazovat za pozitivne.👧

radka_j
5. sep 2017

@kakatulik mne tento mesiac prvy krat vysili takto ovu testy,tak si viete vsetky predstavit ako cakam na Ms 😂

veja232
5. sep 2017

@besser čo som sa dočítala tak od pozitívneho testu to môže byť kľudne až do 48hodín kým bude ovulácia. Čiže ja by som to "poistila" v deň pozitívneho testu a aj dva dni po 😉

kakatulik
5. sep 2017

@veja232 od prveho dna dalsic 5 mas istotu,ze si urcite nic nezanedbala😉

radka_j
5. sep 2017

@kakatulik az dalsich 5 fuha,tak to som nevedela

kakatulik
5. sep 2017

@radka_j lebo sa hovori,ze tri dni pred a dva dni po. Aj ked po je uz asi nie velmi relevantne,ale musime brat do uvaho statisticku chybu,ze sa nieco predsalen mohlo posunut.

luckavla
5. sep 2017

Ahojte, minuly mesiac to nevyšlo, tak čakám kým skončí ms a hor sa na snazilkovanie 🙂 už sa teším. Dúfam že to tento mesiac vyjde. Zatiaľ žiadne ovu testy nepouzivam. Milujeme sa v podstate od skončenia ms az po ďalšiu ms. Samozrejme ze nie každý deň 😀 .
Držím vám všetkým palce nech najdete čoskoro //

mimiqa
5. sep 2017

@susinka2901 hello akooo..co novvee pochval saa 😜

mimiqa
5. sep 2017

@simka2433 ahhooj akooo..co nove co deticky..drobcekk a taaakk

susinka2901
5. sep 2017

@mimiqa ahoj mimi 😉 no zatial som cakatelka neprichodu mrchy.Velmi tuzim aby zajtra neklesla teplota(to bude 15 den lutealnej fazy). Citim sa tak vselijako.Uz vyse tyzdna ma trapia bolesti krizov a podbruska na lavej strane. Zapal som vylucila lebo ma nepali pri cikani ani ma nesvrbi,len ta bolest.Rano ked sa zobudim mam priblem sa postavit a cez den v pohode necitim nic.Okrem tych krizov a lavebo vajecnika.Prekvapivo prsia ma takmer nebolia co bezne pred ms ma bolia.A este ten vajecnik pred ms ma nezvykne boliet tak neviem.Zacalo to cca na 8 DPO ovulacii pobolievat.Tak cakam co bude rano 😉...no myslim,ze teplota klesne a mrcha pride opat 😏
Ty sa mas ako? 😉

susinka2901
5. sep 2017

@mimiqa som sa rozpisala prepac 😂

semisa
5. sep 2017

@susinka2901 ahoj ak sa mozem pripojit mam presne to iste ako ty (po ovulke ak teda ozaj bola , bolest v lavom vajecniku a v podbrusku krize ma rano bolia, teplotu nemeriam to neviem) ale vcera a dnes som mala slabulinku ms ... uvidim ci bude normalna ms alebo nie ..

waleri17
5. sep 2017

@susinka2901 drzim moc palcee vypada to velmi nadejne 🙂🙂ja dnes 1 dc

janasp28
5. sep 2017

@susinka2901 drzim prsty aby mrcha neprisla..velmi ti fandim..poznam ta aj z mojej svadby...nechodis v noci casto na wecko? U mna to bol priznak..teda vtedy som netusila ze je to priznak tehu 😁

besser
6. sep 2017

@radka_j jej ďakujem krasne 😊
Tak ja som si zatial robila tri dni a vyzerajú ako tie tvoje tri
Dnes 17dc urobím tiež či zosilnela 😊

radka_j
6. sep 2017

@besser rado sa stalo😉, raz som mala aj testy take,ze vobec nesilnela nebola ovu,alebo to boli slabe testy...budem drzat palce,nech silnie🤗 ..

radka_j
6. sep 2017

Baby ako ste na tom? Ja som29c o dva dni ocakavam ms,po ovu bola bolest vlavo na vajecnikoch,ale neviem ci to brat ako priznak, dnešný tehu test negativny..😔

susinka2901
6. sep 2017

@semisa ahoj jj mozes sa pripojit.Ja som zatial mrchu nemala,ale neviem ci som sa trafila do ovu.(myslim teraz kolko dni po som).Nerobila som si ovu testy a teplotu si meriam,len teraz pred mrchou ci klesne.Dnes neklesla.Ak som si to spravne vyratala a trafila sa do vrcholu tak dnes by to malo byt 15DPO.No tehu test bol vcera negativny. Ostava mi uz,len cakat.A ty si skusala test kedze si mala len taku slabu mrchu? 😉

susinka2901
6. sep 2017

@waleri17 dakujem no uvidime.Este moze byt,ze som si to zle vyratala(kolko dni po som).Alebo estevmohla byt neskor ovulka,ale to mi ostava uz len cakat.Tento mesiac som sa riadila len podla pocitov takze aj podla toho som si zaznacila ovulku. Ta bola na 10 DC(aj minuly mesiac som mala takto skoro).V tom case som citila aj vajecnik aj ovu hlien bol.Tak pockam par dni a uvidim ci som si to ja zle odhadla alebo mrcha uz nepride.A mrzi ma,ze tebe mrcha dorazila 😏

susinka2901
6. sep 2017

@janasp28 ahoj dakujem velmi pekne za podporu 😉...na wc nechodim casto,ale skor nie som napriklad vyhadzana(myslim vyrazky) co bezne pred mrchou som a prsia ma nebolia extremne(ako pred mrchou).Uvidime za par dni ako to dopadne.Ako pisem vyssie este moze byt,ze som sa pomylila a zle to cele vypocitala.Teplota zatial neklesla a ak som sa nepomylila tak dnes je to 15DPO. No vcera robeny tehu test bol negativny 😏

janasp28
6. sep 2017

@susinka2901 velmi drzim prsty aby to uz vyslo...ak nepride do konca tyzdna mrcha tak este testuj...😊

susinka2901
6. sep 2017

@janasp28 jj urcite budem testovat ak nepride.Zatial sa necitim aby mala dojst,ale to uz som mala taketo pocity a mrcha prisla 😏

besser
6. sep 2017

@radka_j no aj ja som si urobila dnes a ta čiarka je slabšia ešte...nesilnie
Takže nemam ovulaciu??alwbo ju možem mať v inom čase?
Som s toho trošku na nervy 😒

radka_j
6. sep 2017

@besser ak sa nemýlim lepšie je sa testovať poobede...testuj urcite dalej..nech vidis ako sa to vyvinie..mozno pride ovu trocha neskor,mne tento mesiac prisla o den neskor ako avizoval kalendar.....a snazte sa😉 ako spomínala@kakatulik tri dni pred a dva dni po...pridavam foto ovu testov,ktore som robila doobeda...a bol to aj iny typ testov...ja som po takychto výsledkoch chvilu aj prestala testovat potom zas skusala a tak dookola 😂