Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ach zienky ja som nestastna.Bazalna teplota aj dnes stupla mierne a test stale snehobiely. 😏 Tie co ste boli uz tehotne ukazal Vam test az neskor ciarky? Trebars tyzden po vynechani mrchy? Dufam,ze mam,len nizke hcg(ak teda som tehu).
@susinka2901 nemala si len posunutu ovu?🙂 hod sem grafik, ak sa ti da
@susinka2901 robila si z ranneho mocu?... este je mozne ze ukaze..kym sa teplota drzi hore je tam velka sanca..drzim prsty..myslim na teba ❤
@matik7 ja si bazalnu teplotu uz nemeriam.Merala som 2 mesiace aj ovu teesty som robila,ale sekla som s tym.A tento cyklus sme sa riadila len podla ovu hlienu a bolesti vajecnika na lavrj strane(to mam vzdy ked je ovulka).No pred prichodom mrchy som zo zvedavosti merala ci klesne teplota(den pred mrchou mi klesne).Mohla som sa vsak pomylit.No podla pocitov nie.Uvidime ved pockam.
@janasp28 no ako sa to vezme ci z ranneho.Som po nocnej a test som si robila po 5 hodinach spanku.Pockam.Sestre ukazal test //ciarky az po tyzdni meskania tak mozno aj ja budem ten ptipad. A ak nie tak dorazi mrcha. Dakujem dufam,ze nepride 😉
@susinka2901 teraz to isto vyslo;) vies ako dockaj casu ako husa klasu;) daj si par dni a sprav test!🙂
@susinka2901 moja klud..uzivaj si kazde rano den..nemysli na to stale..psychika je svina mala...pockaj este tri dni a uvidis....aaa niektorym ukazal test az po dvoch tyzdnoch meskania..drziimm paleeccc😘
@susinka2901 Mne tehotenský test vyšiel pozitívny na 16DPO,ale druhá čiaročka bola veeeeeeeeeeľmi slabulinká a až potom pomaličky silnela,takže si myslím,že ešte môžeš mať biele testy,aj keď sa podarilo
Ahojte baby, tak dnes je 29DC , a do 27DC som mla duphaston a od vcera mam hnedy vytok a bolia ma.prsia uz 10 dni, neviem ci mam skusat alebo sa rozbieha ms.. mam posledny test :D
@calmmeadow mne tiez vysiel slaby duch na 16DPO, teraz cakam. 😊
@natalia11111 vydrz to este...
Caute snazilky, uz druhy den mam pocit ako pri chorobe, mam telesnu teplotu 37.1-37.3, bolia ma cele krize, co teda mna nezvyknu a cele brucho mam nafuknute a z casu na cas ako keby take stvrdnute :/ prsia nebolia, ale tiez na dotyk ako keby take tvrde/zdurene, neviem co to moze byt. Mrcha ma prist v piatok a test z minuleho piatka cisty, ale tak to viem, ze to bolo skoro. Pri prvom tehu som mala tiez par dni teplotu a taku slabost, len som to vtedy nepripisovala este tehotenstvu. A musim podotknut, ze tento mesiac sme skusali "na plno" len raz, aj to takmer tyzden pred ovulaciou, aj ked odhadujem, len podla aplikacie...rozmyslam, ze skusim zajtra ovulacny, ten vraj ukazr skor tehu ako tehotensky test
@lusesitaaa Ovulačné testy ukazujú 24-48 hod dopredu tak šanca by bola ale už len na rýchlu spermošku čiže chlapčeka 🙂.Skúste a snáď sa dočkáte 🙂Držím päste.
@natalia11111 Hnedý výtok býva z uhniezďovania testy by Ti možno ukázali o 10 dní až tehotenstvo z ranného ja som z prvým synom tiež z Duphastonom otehotnela a mala som ten výtok asi 3 dni hnedý a veľa,až som tampóny používala... a testy mi až po 2týždňoch ukázali // a ten výtok som mala v čase ke´d mi mala ms dôjsť taksi zober testy som mala čisté a vravím 2 týždne meškania boli riadne viditeľné // 🙂.Tak odychuj a držím palce.
@silvia281015 A aká veľká je tá cysta? Sú žienky kde takto isto boli a namiesto cysty sa vykľulo bábätko po mesiaci,tak o pár dní skús test,lekár možno len plodový obal videl je asi také malinké ešte a vtedy zvyknú nazvať cystou,o nejaký týždeň by tam už videl plodík. A kde videl na maternici či vaječníku?
@alison11 dakujem. Zelam si 🙂
Ahojte, potrebujem surne poradit. 7.9 som mala dostat MS, neprisla, tak 8.9 som robila test a bol tam duch. 9.9 som zacala spinit a 10.9 sa sputila MS. No dnes, ked som bola v skole, tak ma zacalo neskutocne boliet brucho, miestami mi bolo az na vracanie. Rychlo som si skocila do lekarne kupit tbl proti bolesti. Ked som vsak prisla na privat, znovu mi prislo zle. Tak mi napadlo, ze si spravim test napriek tomu, ze hodinku predtym som uz na wc bola. Na teste je aj tak slaba ciarka. Napadlo mi, ci nemoze ist o mimomaternicove tehu, ked som mala take bolesti? Vcera aj v nedelu som mala dost silnu ms, dnes uz menej. Co si myslite?
@marisse2428 byt tebou idem urcite k dr.. moze to mat viac dovodov ...
@marisse2428 preco myslis ze by to mohlo byt mimo? ...si mohla skocit kupit test este a spravit zas rano ci sa nejako ciarka nezviditelni 😊 a ked tak zbehnut ku gyn...teda moj nazor ...a foto testu nemas? 🤔
Len ja tu doktora v BA nemam, musela by som ist dnes domov a zajtra rano ku svojmu gynekologovi.
@updatevani Mam este jeden, rano planujem spravit. Musela som sa vratit do skoly na prednasku, az vecer pridem, tak potom odfotim. Ja som sa dost zlakla, mavam MS bolesti, ale toto bol extrem. 😞 A ked som mala normalnu MS, tak neviem ci je mozne byt tehotna. 😞
@marisse2428 aha tak este navrhujem potom pohotovost...ak by bola ta ciarka silnejsia a aj bolesti...
@alison11 no tak nakoniec nič z toho MS som dostala 🙂 ale ďakujem za povzbudenie raz to vyjsť musí 🙂
Ahojte, ja s manželom sa snažíme o druhé od februára a stále nič, už som z toho na prášky. Objednala som si femmigard vraj to navodí ovu lebo ja niekedy mám a niekedy nie.
@ikaa76 ahoj. My sa tiež snažíme...o moje druhé a manželove prvé (dcerku mam s predošlého vzťahu). Vtedy som otehotnela, ani sme sa nesnažili. Teraz to akosi nejde aj keď človek by už chcel...snažíme sa cca 4 mesiace. Ale dr hovorí, že to ešte nieje veľa...keď vidím, že niektoré páry sa tu už roky snažia...momentálne mi mešká, ale nechcem sa predčasne tešiť lebo aj minulý mesiac mi meškala (nikdy mi nemeškavala) nakoniec po týždni prišla 😒 držím vám palčeky 🙂

Ahojte baby ☺ strasne potrebujem radu uz neviem co si mam mysliet...
Takze par dni pred menstruaciou som mala s priatelom pohl.styk davali sme si pozor ale jeden nikdy nevie...a mne zacala meskat mrcha...prvy tyzden som si z toho nic nerobila pretoze pred mesiacom som mala puntalnu injekciu popri narkoze a umrtvenii do platnicky a po nej mi meskala 9 dni...po 13 dnoch som si urobila test a bol negat...tak som volala doktorovi on mi urobil test tiez negat. tak ma vysetril a nasiel cystu vraj koli nej mi meska mrcha a ani ju nepride kym sa nestrati...lenze mne sa toto iste stalo asi 2 mesiace dozadu rovnaké slova no mrcha prisla 4 dni po navsteve...teraz je to uz 24 dni co mi meska a ja slabunko krvacam lenze ma pobolieva v podbrusku mam zvysenu chut do jedla a aj bradavky ma trochu pobolievaju no nie vzdy...takze uz neviem ci si tie priznaky namyslam alebo mam ist k inemu lekarovi...co myslite vy???