icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
ikaa76
13. sep 2017

@lenussik1 Ďakujem 🙂

mimiqa
13. sep 2017

@susinka2901 no hello ako?????

mimiqa
13. sep 2017

@simka2433 ahojjj aj ty co nove????

sonya6
14. sep 2017

Ahojte kočky ako sa máte? 🙂 ja som dnes 11 DC a kedže som brala xy rokov HAK OVU viem odpozorvať len cez testy :-/ stalo sa niektorej že nevedela kedy má presne ovu? či len ja som taký retard? :D :D :D :D

tonjadabik2
14. sep 2017

@sonya6 ajoj ani ja neviem ci mi dobre v grafe ovu vyznacilo taze tiez neviem
.niesi sama

sonya6
14. sep 2017

@tonjadabik2 ja si teplotu zatiaľ nemerám, tým že vstávam do práce veľmi skoro a nie som ranné vtáča ako sa poznám vždy by som na to zabudla :D zatiaľ sa spolieham len na testy :-/ i ked minulý mesiac druhá čiarka nebola rovnako silná ako kontrolná tak bud som netrafila čas merania alebo OVU ani nebola? :O

tonjadabik2
14. sep 2017

@sonya6 v tomto ti neviem poradit.. ja testy zatial nepouzivam meranie je lepsie.. ja zase neviem lebo som neako nemerala v case ovu taze tiez neviem ale asi pride ms kedze niesu neake vysoke teplotky ani nic..

korytnacka1981
14. sep 2017

@sonya6 ja som bez testov stratena, nemala som priznaky, iba ked som brala inofolic, vtedy ma boleli vajecniky, inac nic

alison11
14. sep 2017

@natalia11111 Tak snáď nasledujúcu nepríde a budeš tehu 🙂

ejuska2586
14. sep 2017

@sonya6 Je niekolko moznosti. Bud si nevystihla vrchol LH hormonu (ked uz ciarka tmavne, je lepsie testovat aj 2x do dna), alebo si mala prilis silne ovu testy (su 2 rozne intenzity), alebo si mala anovulak (ale to by ti potvrdilo len meranie teploty, alebo lekar).

tonjadabik2
14. sep 2017

@ejuska2586 ajoj laska co mas nove??? kuknes mi grafik?

sonya6
14. sep 2017

@ejuska2586 už sa to nedozvieme tento mesiac budem skúšať a snaď sa zadarí 🙂 a uprimne netuším aké sú citlivé testy, nikde to tam nepíšu :-O sú to tie woman descret right time a tam to nepíšu :-/

sonya6
14. sep 2017

@korytnacka1981 som zvedavá či tento mesiac ukážu ovu či nie :-/ ako dlho testuješ? aké používaš?

ejuska2586
14. sep 2017

@tonjadabik2 Ahoj. Pozerala som ho, ale kedze si nemerala pravidelne, tak tazko urcit ovulku. A hlavne, uz ti ani radsej moc nepisem, lebo si potom myslis, ze ti chcem zle, ked sa ti snazim poradit.
My sa mame dobre. Dnes zaciname 4 mesiac. Vsetko je ok.

waleri17
14. sep 2017

@sonya6 ahojky ja tiez pouzivam women secret testy ale mne vzdy krasne ukazu len v case ovulky inak ich mavam skoro az biele takze presne vidim rozdiel 🙂🙂

sonya6
14. sep 2017

@waleri17 no no presne oni sú uplne biele :D sem tam ak zaschnú tak je tam duch :D ale uplne pozitívne som ich nemala len viac viditeľnú čiarku

tonjadabik2
14. sep 2017

@ejuska2586 mojenko je mi luto ze to tak beres.. Vobec to tak neberem s mi chces zle too nieje pravda.mrzi ma to. Ja len ze som kazdy mesiac sklamana.. A ako merala som vtedy aoe to bolo az po sexiku a to vraj neplati aj rano obcas

ejuska2586
14. sep 2017

@tonjadabik2 Ja to tak neberiem. Ja som uplne v pohode. Ani sa na teba nehnevam. Len v poslednej dobe, ked som ti napisala, tak si vacsinou reagovala sposobom, ze "ti neprajem" a pod. Hoci to vobec nie je pravda. A ak si pamatas, vtedy som ti aj napisala, ze ti sama od seba radsej pisat nebudem, len ked sa ma spytas. Nie preto, ze by som ti nechcela pomoct, len nechcem, aby si mala pocit, ze ti ublizujem, alebo neprajem... Ale sledujem ta tu denno denne.

tonjadabik2
14. sep 2017

@ejuska2586 ja som velmi naladova prepac.. Dufam se si budeme pisat lebo zatial ak mam prAvdu povedat vzdy si mala doteraz pravdu takze viem ze mi nechces ublizit..to moje telo nechce otehotniet.. Kamosky? Snazim sa zmenit sa a milujem ludi okolo seba. Preco? Skoro som prisla manzel..skoro.. Chvalabohu sa nic nestalo. A odvtedy sa vsetko zmenilo u mna.hlavne spravanie a vazim si vsetkych okolo seba.. Mala som to pochopit skor aka som vybusna a ze ublizujem ludom.. A pochopila som.. Len aby si ma pochopila.

ejuska2586
14. sep 2017

@tonjadabik2 To je v poriadku. Len ja som zas typ, ktory sa nerad vnucuje. Snazim sa pomoct, no ked mam pocit, ze clovek o moju pomoc nestoji, tak sa stiahnem. Neurazim sa, ani sa necitim dotknuto, len sa jednoducho stiahnem. Nechcem byt nazvys...
Ale samozrejme, ak chces, aby som ti odpisovala, tak budem. Len predtym som mala pocit, ze ti skor leziem na nervy...

tonjadabik2
14. sep 2017

@ejuska2586 nie milacku mam ta rada a vazim si tvoje rady.sa vsetko ti Dakujem. Jasne ze chcem aby si mi odpisovala moje zlate. Som stastna ze si ok aj babetko.uz viete co to bude? ❤

ejuska2586
14. sep 2017

@tonjadabik2 Ale kdeze. To ma este casu. Teraz len konci vyvoj pohlavnych organov... A ani sa s tym neponahlam. Ked ukaze, budeme vediet, ked nie, bude prekvapko...

tonjadabik2
14. sep 2017

@ejuska2586 a co by si chcela aby to bolo? Po com tuzite s manzelom?

arthemiis
14. sep 2017

Ach ja mám dneska dostať menzes a už všetko nasvedčuje že ho dostanem je mi do plaču zas.. Všetci okolo rodia...:(

ejuska2586
14. sep 2017

@tonjadabik2 Vies co, mne osobne je to akosi jedno. A manzel vzdy tuzil po dalsej kocke. Ale zas je jediny chlap doma medzi 4 zenami... Len pes je este pes a nie fenka :D
V kazdom pripade je pre nas dolezite, aby bolo babatko zdrave. Pohlavie je u nas uplne nepodstatne...

susinka2901
14. sep 2017

@mimiqa ahoj moja velke sklamanie prislo po 5 dnoch meskania,bolest neskutocna.Pretoze cyklus mam pravidelny.No uz som ok dnes som 3DC. Uz som objednana aj ku gynekologicke a ideme hladat problem,bojim sa velmi 😏...ale tak dufam,ze vsetko dopadne dobre a dockame sa aj my // ciarociek 💙

susinka2901
14. sep 2017

@simka2433 ahoj Simka nevyslo to ani tento krat.Po 5 dnoch meskania prisla mrcha.Bolo to obrovske sklamanienNo uz som ok.Som uz objednana aj k lekarke a ideme sa pozriet kde je problem.Bojim sa vsak velmi tych vysetreni 😏...no verim,ze nam to pomoze a dockame sa aj my dvoch // 💙

lubka9763
15. sep 2017

Ahooooj, chcem sa opýtať- hneď deň po MS som si robila ovu test a boli // čiapočky tak sme sa v stredu milovali včera pauza a dnes s ranného mocu ovu test na // čiapočky tak som spravila sj tehu test a // čistučký myslíš že sa podarilo???? Alebo to je dáko ovplyvnené ovuláciou?? Dakujeeeeem a dúfam že sa nám to podarilo😀

marisse2428
15. sep 2017

Ahojte, potrebujem radu, opat. Neviem, ci uz som tak blba alebo co. V stredu 13.9 som bola u gynekologa, robil mi utz, videl by tam aj mimomaternicove tehotenstvo? Pretoze 10.9 mi prisla silna MS, ktora trvala iba 2,5 dna. S tym, ze 12.9 som mala priserne bolesti. Testy som si sice robila, aj dnes. Ale cely cas je ciarka velmi slaba, mozno si ju uz aj namyslam. Uz fakt neviem. Doktor mi bral aj krv na CRP vysetrenie, ale zapal vylucil. Dal mi ATB preistotu. Vcera som si dala dve tabletky, ale je mi z nich na vracanie a mam zavrate, tak som ich radsej uz dnes vysadila. Prikladam test, myslite teda, ze by tam videl mimomaternicove alebo mam iba paranoju?

nivea777
15. sep 2017

@marisse2428 tehotna na 99% nie si.silne krvacanie mohla byt MS.. to ze trvala krátko sa "vykompenzovalo" intenzitou..Atb ber nadalej,je ti zle z nich,trebasi davat probiotika,jogurty probioticke.. vacsina atb zatazi zaludok..musis jest