Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@lubka9763 aj ja som bola tehotná,hoci mi prišiel menzes,takže budeš na tom asi podobne.Nie je to ničím ovplyvnené,jednoducho si tehotná a hotovo 😀 Ja som tomu tiež nemohla uveriť...6 dní som krvácala a aj tak sa tam mimi udržalo 🙂 Nemusíš sa báť,keď ti vyšli také silné čiarky,tak je tam dobre uhniezdené
@calmmeadow waaaaw, to si ma teraz riadne potešila 😀😀😀 a ty teraz čakáš uz druhé, či prvé mimi?
@lubka9763 prvé 🙂 a tvoje asi tiež však?
@calmmeadow áno😀😀 tak sa tešíííím😀
Baby, ostal mi ešte čistý inositol . Z 500g balenia polovica. Ak by mala niektorá záujem, napíšte, nejak sa dohodneme 😉
@calmmeadow prosím ta, nevieš či je normálne, teraz som sa sprchovala a slabý výtok-tmavo krvavý... čo to je???😱
@marisse2428 tak toto vyzera pozitivne...tisko gratulujem
@gabi24 dakujem, v utorok idem na kontrolu, kedze uz mam par dni po MS 🙂
@marisse2428 na testiku vidno aj druhu ciarku pockaj a v stredu urob este jeden uz tam budu kolajnice ;)
Baby neviete mi prosím poradiť, je to trochu intímne, keď ste na začiatku tehotenstva-je možné mať výtok tmavo-červenej farby??? Ďakujem za každú radu...
@lubka9763 ja som tiež mala špinenie asi dva týždne potom,čo som zistila,že som tehotná a bola som na pohotovosti pre istotu...pichli mi nejakú injekciu proti krvácaniu a kázali mi užívať ascorutin a našťastie to dobre dopadlo...neviem doteraz z čoho bolo to špinenie. Len neviem,či už niečo uvidia na ultrazvuku,keď tam pôjdeš v takomto skorom štádiu....ale za pokus to stojí.Mne bolo vidno aspoň vak vtedy.Radšej ísť,aj keď zbytočne,ako si potom vyčítať,že si to aspoň neskúsila
@lubka9763 špinila a krvácala som pri 2 tehu a dopadli dobre. Tretie tehu som nešpinila vôbec a v 11 tt. to skončilo MA.
@korytnacka1981 ďakujem 🙂
@calmmeadow ďakujem 🙂
Baby.dlksie som tu nebola..potrebujem vasu radu...ja uz neviem ako si mam pozerat plodne...ukazovalo mi,ze plodne mam 12-16.9 a 20ho som mala vytok biely a husty aj vcera aj dnea..tak kedy mam brat,ze mam plodnee?
dakujem moc
Od 17ho ten vytok tam malo byt.

@luckavla áno 😀, tak dúfajme že to vinde🙂🙂🙂