icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
susinka2901
29. sep 2017

@mimiqa dufam,ze ano. Akurat cakam na manzela este je v praci. Neviem ako sa citi,ale ked sme volali znel sklamane 😏

susinka2901
29. sep 2017

@lubka9763 akej farby je ten vytok? Nieze by som ta chcela skumat podrobne,ale pokial je bielej farby a nie je tam krv malo by to byt ok.A bolesti ako pred ms pocituje vela tehuliek.💙

lubka9763
29. sep 2017

@susinka2901 Jéééj áno? Takže tie bolesti sú v pohode😀Pre mna ako neskúsenú ešte tehulku, je to všetko také nove a ďakujem za každú radu. Ten výtok bol taký trochu slabo-hnedý... ďakujem ti😀😘😀

simka2433
29. sep 2017

@susinka2901 neboj to bude dobre!!! Tak ich tam nahadzete o trochu viac a mozu sa pomaly presuvat;)

miminkaaa3
29. sep 2017

Ahojte...ja som mala naposledy menzes 24.8 a uz ocakavam stale a nic..bolesti ako pred menstruaciou mam uz od stredy,tak som velmi zvedava ci pride mrcha😊

mimiqa
29. sep 2017

@susinka2901 tak to niet cudo ze je smutny.... vsetko sa napravi...len to rieste ihned

mimiqa
29. sep 2017

@miminkaaa3 meska kolko?? To moze byt kludne tehu....take bolesti..oichnutie..jemna bolest zo spodu 🙂

mimiqa
29. sep 2017

@lubka9763 ahoj..ano presne bolesti a stav ako pred mrchou moze byt tehu...😘

mimiqa
29. sep 2017

@simka2433 a ty ako??

miminkaaa3
29. sep 2017

mimiqa
no ved ked nepride cez vikend v pondelok si urobim test lebo neverim,ze som tehu..take mam presne ako pri kramoch v podbrusku aj tak sa citim kramovo a kramy nic😊

lubka9763
29. sep 2017

😀

lubka9763
29. sep 2017

@mimiqa 😀😀😀

olafienko
29. sep 2017

baby je internetová lekáreň ktorá mi dovezie aj cez víkend? (testy ano:D)

sticker
mimiqa
30. sep 2017

@miminkaaa3 uvidis..drzim palec nech nedorazi...mne tri dni meskala uz bola ciarocka

juraja547
30. sep 2017

Zienky mali ste taku skusenost ked som si robila test tak mi ukazali dve ciarky a potom ked testy vyschli nie je nic vidiet.je to mozne.

ejuska2586
1. okt 2017

@juraja547 Ano. Taky test je chybny. Pozitivny je len vtedy, ked 2 ciarky ostanu.

simka2433
1. okt 2017

@mimiqa ja zatial klop klop klop vyborne🙂 zacinam si pomaly uzivat tehotenstvo🙂 s mm sme boli spolu na utzv Videli sme spolu drobceka ma 15cm a ma sa vraj velmi dobre🙂 lezal s prekrizenymi nozkami presne jak na plazi:D 23.10 ideme na 3D

mimiqa
1. okt 2017

@simka2433 sa sxovava.mne krpata cely cas bola ritkou otocena....vsetci ze to vyzera na xlapca....aj lekarka si myslela..a nakoniieerc dzifcatko..preistotu som mala vsetko biele a zlte....😀

miminkaaa3
1. okt 2017

@mimiqa no dakujem pekne,ale prisli 😕😕😕skoda.

mimiqa
1. okt 2017

@miminkaaa3 aaaallleeee mrcha dosla.....hlavu hore sup skusat a skusat😘

miminkaaa3
1. okt 2017

@mimiqa no vsak ale dokedy moje nervy..😕😕ale nevadi vsak co narobim 😕

mimiqa
1. okt 2017

@miminkaaa3 ako dlho sa snazite??? Ak dlho sup obaja na vysetrenia vsetky

olafienko
1. okt 2017

baby, dnes mi prvý deň mešká ale deň dva hore dole je u mňa bežné. test som mala negatívny, pichá ma v boku a ovulačné testy na mna moc nefungujú, ale teraz mám asi najsilnejšiu druhú čiarku za celý cyklus. znamená to že možno ešte len teraz bude ovulácia? samozrejme ak som tehotná, bábätko neujde, to len tak konverzačne🙂

lensos29
1. okt 2017

@juraja547
Ahoj,pravdupovediac si myslim,ze je to hlupost...bud tam nieco je..ak hej tak s tym vyschnutie nema nic spolocne...jedine ak tak vyblednutie po veeeelmi dlhej dobe...

saskia00721
1. okt 2017

@juraja547 ja som mala takú skúsenosť teraz. Nemala si náhodou pepino test?

saskia00721
1. okt 2017

Dievčatá je pre mňa dosť ťažké dopátrať sa odpovede na.moju otázku ale proste urobila som takú hlúposť dokonca pri všetkých testoch čo som si tento mesiac robila a to tie tehu testy pásikove som namočila vytiahla pozrela ako sa ta farba posúva ďalej cez obe čiarky a vzápätí namočila na.chvilu znovu a potom som to až položila a čakala na výsledky.mohlo to namocenie na dvakrát ovplyvniť výsledky?

tonjadabik2
2. okt 2017

@saskia00721 nie nema je to jedno..bud ten hormon mas alebo nemas tehotensky.. daj foto testiku

ejuska2586
2. okt 2017

@saskia00721 Urcite nie. Mohlo ti to len premocit test a tym padom by bol rozpity a neplatny. Ale ak mas na nich pekne 2 viditelne ciarocky, tak si tehotna, ak nie, tak, zial, nie si...

ejuska2586
2. okt 2017

@olafienko Bud mas ovulaciu, alebo si tehotna. Ovu test dokaze zachytit tehotenstvo tiez. Skus este nejaky tehu test a uvidis....

saskia00721
2. okt 2017

@ejuska2586 no tak asi nie som. Lebo tie čo som namočila dvakrát boli negatívne a tie čo som namočila raz tam boli duchovia slabucky ale viditeľný voľným okom ale to by som už v tejto dobe musela mat kolajnice. Takže tehotná nebudem.