Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@michaela_lm ja som tak bola tehu...kolko ti meska ms?je ale pravda ze tieto viztaminy vedia narobit paseku s cyklom
@lucka8787 práve že moc neviem tak 2 dní mi najviac zvykla meškať uvidím ak nepríde do konca týždňa spravím test
Baby tak ja hlasim zle spravy hned rano, mne prisla MS este aj s vekymi fanfarmi, krce mam velke, takze to, ze meskala mi este pekne spocitala ☹ vam ostatnym ale prajem aby neprisla a aby boli konecne 2 // 🙂
@tamarka9 co je ale horsie,z coho som vobec neni nadsena, su MS priznaky uz tyzden pred, vzdy som si vytrpela a to riadne ten prvy den, no teraz mam bolesti uz tyzden vopred, nalady a naliate prsia tiez....skusim teda alchemilku hned od zajtra aspon 10 dni a potom sa pokusat...ak nic tak potom asi skusim kupit ovu testy...
Ja som dnes 2dc vvera mi milostiva znicila zase den...a to mi to prislo na 25dc takze super..ovu som podla ovu testov druhy mesiac nemala uz tak neviem zacinam byt zufala uz styri roky tuzim.po babetku...
ahojte babenky! Zuzu ninka mirka ako u vas?Dlhsie som tu nebola mobil mi nic neotvaral ale teraz uz ok!Ja som teraz robila 3 testik a pekne silneju //,ked nezacnem zas krvacat tak k dokimu pojdem len 3-4 .2 vtedy by som mala byt v 8 tt!momentalne sa citim ok ani podbrusko ani krize nebolia nie je mi zle max teraz zacinam uz pocitovat prsia a to len vtedy ked na tom lezim!Ziadne priznaky na tehu okrem vytoku!som stastna ze mi nic nie je!
@marianna044520 tak to vas obdivujem, ja stracam nadej uz po tychto par mesiacoch...ani neviem ci by som to psychicky dala 😕 samozrejme vam ale drzim palce nech uz to konecne vyde!
@linda1984 ja som mala včera asi najhorsi deň niekedy už naozaj nevládzeme všetky kamošky v okolincakaju alebo už majú babo a to boli take tie typy že nie ja nechcem dieťa a potom hups,nechápem prečo to tak je snažím sa byt silná skúšam všelijaké vitamíny ale nechapem tomu.strasne som bola sklamaná keď som včera dostala Ms.snad má táto nálada prejde a znova získam nejaké sily aby som mohla bojovať ďalej ;(
@marianna044520 uplne ti rozumiem, ja som to zase stale odkladala, myslela si ze to pojde na prvy sup a ono to nejde, ako keby viem,ze otehotniem za par mesiacov tak to neriesim, ale kedze neviem kedy to bude a ci vobec tak to ma uplne demotivuje....dnes rano uplne zle, fakt takto som necakala, ze to zoberiem, uz ani nedufam, lebo fakt sme sa snazili december, mali volno v praci, ziadny stres, vianocna nalada....a nic ☹
@linda1984 my presne to iste boli sme na lyžovačke zmena prostredia. A nič ...priateľ má z bývalého vzťahu 7 ročnú dceru a niekedy je to veľmi tažké pozerať sa a vychovávať dieťa a vlastne nemôcť mat :(
@nita216 ahoj moja akurat som na teba myslela.Tiež sem chodím teraz malinko cez vikend sme mali vystavu s hafanmi tak vecer som padla mrtva do postele no drahy ten furt ved chceme dievku úplne bude stačiť ked budeš ležať ja sa obslúžim 😂😄.Od dnes robim ovu testy som 8DC tak hadam ma ovulka neneha dlho čakať.
No mam s teba veľkú radosť ,že testíky silnejú len si davaj na seba pozor oddychuj kolko sa ti dá a babatinko nech rastie do krasy.Chrústik malinky😍😘.A teš sa že ťa tehu grcačky obchadzaju 😉
@marianna044520 ako tak citam, tak asi si tie ovu testy kupim uz na tento mesiac...objednam sa aj k lekarovi, lebo aj tak by som mala mat prehliadku rocnu teraz niekedy
@linda1984 ovu testy su fajn vec, cadto podľa aplikacie ovulácia vobec nesedí. Ja ju cítim,cize to nie je problem. A beries aj nejaké vitamíny alebo nieco? Ze prečo sa ti tak zmenil cyklus aj príznaky...mna tiez brucho boli len v ten den,prsia aj 3-4 dni dopredu. Ja neberiem uplne nic,ani nepijem žiadne caje.
@marianna044520 a keď sa tak dlho snazite,mas uz za sebou aj nejaké vyšetrenia? Lebo bez ovulácie bábo nebude,treba to nejako naštartovať...
@ tamarka9 takto ja som to doteraz vobec neriesila, takze absolutne nemam vypozorovane kedy by to mohlo byt....MS mam pravidelnu na plus minus 1 den, no ked tak pride o den skor ako neskor, to sa nestava, beriem fembion 800 asi od oktobra a alchemilku som pila asi tyzden, aj na tie moje bolesti co mavam mi bola odporucena, ale to ze sa ma pit len do ovu som sa dozvedela tu...a nepamatam presne ktory tyzden som ju pila....tak asi budem musiet kupit tie testy kedze neviem kedy ju mavam...ci nejake ine rady?
@tamarka9 takto ja som to doteraz vobec neriesila, takze absolutne nemam vypozorovane kedy by to mohlo byt....MS mam pravidelnu na plus minus 1 den, no ked tak pride o den skor ako neskor, to sa nestava, beriem fembion 800 asi od oktobra a alchemilku som pila asi tyzden, aj na tie moje bolesti co mavam mi bola odporucena, ale to ze sa ma pit len do ovu som sa dozvedela tu...a nepamatam presne ktory tyzden som ju pila....tak asi budem musiet kupit tie testy kedze neviem kedy ju mavam...ci nejake ine rady?

@tathiana ahoj vitaj medzi nami ;)urcite sa tu najde niekto kto ti bude vediet poriadit. Kazdopadne ako aj ty nam zelas // rovnako verim,ze aj napriek problemom ktore mas // prudu ;) neprestavaj verit ;)