Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

No nech som hocijak paranoidna ja si idem spravit dalsi test. Cely den mi je na grcanie a meska mi menzes... No to je uz co za nahodu. Ale nehovorim.. Mozno je. 😂
@susinka2901 moooja hlavne ze na to uz prisli a mozno to vyznie blbo ale vobec to tak nemyslim!!! Mozno lepsie ze nieco nasli lebo aspon to budu liecit lebo keby dosli neg.vysledky a vam by sa stale nedarilo bolo by to horsie..takto sa to prelieci a bude po vsetkom zlom;) ja som dnes mala rodicko no boli jak osy! Nenechali ma ani len odpovedat na otazky zacali sa hadat medzi sebou tak som si po 10min.povedala ze mi to zato nestoji aby som sa rozculovala..aaaale zas jak som bola nahnevana tak pred pol hodkou nas drobec prvykrat ,,kopol" 🙂
@susinka2901 moja..vyborne..zisteny problem.sup na to cmuuk😘
Kočky otázočka, hladina LH stúpa aj pred MS? dnes som 9DPO, robila som si ovu a tehu test. Ovu skoro pozitívny z ranného moču, veľa mu nechýbalo a tehu biely :D tak nvm či LH niečo indikuje alebo bežne stúpa aj pred MS 🙂
@simka2433 hej no to je pravda. Dame sa dokopy a ideme dalej. A aky to bol pocit ked ta prvy krat koplo drobatko? 😉
@mimiqa este musi dorazit mrcha az potom mozem zacat uzivat tabletky😉
@susinka2901 ahaaaa...no nevadiii...vsetko bude dobre cmuk
@susinka2901 skvelyy🙂 neviem ani k comu to prirovnat🙂 take ako ked ti bublinka prejde bruchom:D
Ahoj😊 rada by som sa pridala ku skupine, ktorú sledujem uz nejakú tu chvíľu a ticho s Vami všetkými všetko prežívam. Myslela som, že to zvládnem sama, ale potrebujem si niekde filtrovať emócie a dostať zo seba všetko čo sa týka snaženia a vytúženého drobca ☺️ Snažíme sa 11 mesiacov, a prvých 7 sa narodilo vždy počas mojej MS dieťa niekomu z našich kamarátov alebo v rodine. Takze uz neviem s kým sa rozprávať, keď ma každý dieťa ani “nevieme ako” a ja doma plačem, že ako ešte 😩
@tyty64 ahoj som na tom rovnako,tiez mi na nalade neprida ked vsade vidim same tehotne a mamičky s kocikmi.snažíme sa viac ako rok,u mna je všetko ok len drahy ma pomalsie spermie.u vas je to ako?vsetko mate ok?
Ja som dnes 26DC a minula som posledny test len tak na poobedny moc po dopitom caji :D a teraz na to kukam ako blba a hladam druhu ciarku.. na zblaznenie :D
@natalia11111 a vidis ju🙂
@archanjel007 jasne ze nie :D uz som ho znicila nech nato nekukam dalsiu polhodinu..
@natalia11111 ja robim presne to isté
@sandrita124 Ahoj. Zatiaľ mi robili len nejaké základne vysetrenia( stery, hormonálny profil , folikulometriu) a všetko bolo Ok. A boli sme pred týždňom na spermiogram a podľa prvých výsledkov bol dobrý ale ideme na konzultáciu ešte další pondelok že aké sú kompletne výsledky a mne brali tiež krv na chlamýdie a podobne infekcie, zak čakáme čo sa bude diať ďalej . Ale ak my ešte nejaký lekár povie, že je to v hlave tak sa uz asi neudržím 😂 a vy sa teda liečite nejako s manželom?
Zienky nemate niekto skusenost s pakostom smdlavym?
Žienky pridávam sa. Snažíme sa rok a pol. Pred rokom som mala MA v 8 TT a odvtedy sa nedarí. Dosť dlho som sa s toho dostávala, aj psychicky aj zdravotne. Zdravotne som už na tom OK, manžel je v poriadku, v júli som bola na laparoskopiu, tiež všetko v poriadku. Už som niekedy z toho fakt nešťastná, neviem kde môže byť chyba.
@natalia11111 a našla si ??? Ja som si už x krát povedala toto je posledný test čo si kupujem a spravím si ho az rano a vzdy to dopadne rovnako spravim si ho po obede a hľadám čiarky 😝
misdan ahooj ako?🙂 my 23.10. Ideme na 3D. Dnes prisli vysledky z krvi a vsetko je ok🙂
@saskia00721 zase nic :D uz ma to nebaví to čakanie..
@archanjel007 ja tam niečo vidím 😲 🙏 len to že si 18DC je zvláštne 😕

@adulka1989 ja som rovno dostala doxyhexal no na 21 dni,ale pol tabletky .A jednu tabletku denne si brala?Takze sa mam naco tesit. Tiez mi doktorka vravela,ze ak bude kontrolny ster negativny tak idem na laparoskopiu.