Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@sandrita124 Ja mám 30 a manžel 39☺️
Ahojte, uz 3.den mi meska MS. Testy som si robila este pred nou, najprv vychadzala slaba ciarka, potom este zoslabla slabla az vymizla. Dnes som bola na navsteve u gynekologa a povedal mi, ze mam vysoku sliznicu maternice a vidi tam gestacny vacok, ze to bude tehotenstvo... potom mi vzal krv, no a ta je negativna. Takze sa babo neuhniezdilo?
@marisse2428 a slaba ciarka bola ta co si tu pripajala pred par dnami? Lebo tam nebolo teda vidno nic. Asi si nebola tehotna, lekari to tak zvyknu povedat-ked sa im zda ze sliznica zodpoveda, a nieco male tam vidi co by mohlo byt+si mu povedala ze si mala slabu druhu ciarku mozno.. Tak radsej povie tak ako ze tam nic nie je a potom sa nanho zeny osopia" cha a vy ste hovorili ze nie som tehotna"😉
@olafienko ano, myslim tu.. a pride mi nepravdepodobne, ze mi 9 testov klamalo. Mozno to nebolo dobre vidiet na fotke, ale boli tam. Potvrdilo mi to vacsina zien na MK. Povedal, ze vysledok tych testov mohlo byt sposobene hormonalnou poruchou. Ked mi vsak robil utz povedal, ze takato vysoka slizniva byva iba pri tehotenstve, ukazal mi gestacny vacok a ze mi zoberie krv, aby sa to cele potvrdilo. Takze si nemyslim, ze rozpraval len tak do vetra 🙂 Ale dakujem za reakciu.
@susinka2901 ako moja??😘
@mimiqa ahoj moja same behacky po lekaroch. Lieky uz beriem,vsetky uteraky som preprala na 90tke,keksik tak skoro nebude,ale uz som s tym zmierana. Sustredim sa teraz viac na uzdravenie. Dnes som bola na odber krvi(hormonalny profil). Potom najblizsie mam prist po vybrati atb cize o zaciatkom novembra. Ak bude negativny vysledok tak pojdem na ten prefuk.Vcera bol aj muz na vyter kvoli tej infekci,tak cakame na vysledok. Chudak musel vydrzat asi 5 sekundovu bolest. Udajne dost neprijemne vysetrenie lebo sa to robi cez muzske prirodzenie.No zvladol to,hrdina moj.Uz nech mame za sebou vsetky vysetrenia. A ty ako si na tom? 😘
@susinka2901 juj boli to ..to mi povedal aj moj auu....drzim palecc..treba to poliecit..ja by som sla na prefuk aj tak..dost to pomaha...ja mam vsetky vysledky ok...ziadost schvalenu tak ide sa na ivf....😀
@mimiqa hej ja chcem ist na ten prefuk,ale skor mi to neodobri doktorka. Musim mat negativny vysledok. Asi kvoli tomu aby mi tie bakterie nerozfukali niekde inde ked mi budu robit ten zakrok.Ale to je len moj laicky pohlad na situaciu.No chudak,len ma prekvapujr,ze este rano ho to bolelo pri malej potrebe. Som mu povedala,ze nech pocka 2-3 mozno,ze to prejde.A ak nie nech tam ide este raz sa opytat. Jej to super potom tesim sa s trbou a budem drzat palce aby hned prve ivf vyslo 😉
Ahojte dievčatá chcem sa vás opýtať kedy ste si robili tehotenský test meškajú mi krámy 2 dní je to málo mám ešte počkať ?? Ďakujem 😊
ahojte baby, tiez sa snazime o druhe baby. Dnes som 7dpo a bazalna teplota mi klesla z 37,2na 36,9. Ale co ma dnes znepokojilo zvysenie telesnej teploty na 37,1 mala to z Vas niektora? Dakujem velmi pekne 🙂
@simka556 ja si myslím že už je možné testovať 😍 držím palce dúfam že aj mne budú meškať
@premotivovana_matk buď budem zajtra alebo až vo štvrtok 😊 nápodobne dúfam že nám to výjde obom 💗
Ahojte pridávam sa do diskusie snažíme sa o druhé baby od februára a nič, dnes opäť prišla mrcha a som z toho trocha mimo. nechápem tomu prečo sa nedarí, ja aj môj manžel sme OK, začala som brať femigard a tak som tomu verila, aj jonášovú metódu som si objednala a nič.
Mna asi porazi prosim vas povedzte mi ze bude dobre.. dneska mam dostat MS a prisla ma opat pozriet stara znama mykoza :( ja uz neviem co mam robit jedine co vo mne vie narast je kvasinka.. paneboze co som kedy komu spravila ze sa mi toto deje :(
@arthemiis aj ja som dnes bola u dokiho lebo ma navštívila kvasinka z antibiotík. Celú noc som kvôli tomu nespala čo to bolo nepríjemné. A to som použila včera aj 2 vaginálne tablety na vkladanie Canesten a potrela imacortom. Dúfam že po týchto tabletkách čo mi dal to zmizne. :( :-/ tiež mám ten pocit že jedine čo chytám sú choroby a tehotenstvo sa mi vyhýba obklukou.
@nivea777 ale probiotika su pomerne nakladna vec na to jest ich stale ja nechcem byt cely zivot na tabletkach neviem preco moje telo je tak proti mne.. dr. je zlata ona sa snazi vzdy ma dosledne vysetri spravi vytery povie co a ako a potom mam na dlhsiu dobu pokoj ale po case sa to znova vrati.. proste neviem ja uz nemam chut na nic naozaj .
Baby ja sa tak teším😍 síce žiadna koľajnička, ale čo by som aj chcela... 4 mesiace bez menzesu, a teraz je opäť tu 🙂 od piatka clostil, potom folikulometria, mojkanie, čakanie... Dúfam, že výstelka nebude opäť nízka, doktor povedal, že clostil má vyriešiť aj výstelku, ale neviem kedže som čítala, že práve on spôsobuje, že je nízka 😒 Máte na to aj nejaké babské recepty? Teraz mám alchemilku kvapky.
ahojte baby, ak ide nejaká z vás na IVF alebo potrebuje Gonal darujem 450IU 🙂
Ahojte zienky neviete co znamenaju take trochu krvave hlieny po sexe.

@sandrita124 Tak ja Vám určite odporúčam Helios, aj krby str mali dochádzať. My sme prešli s lekárom podrobne všetky naše výsledky (spermiogram bol v poriadku ) , ale skús manželovi zaobstarať nejaké vitamíny ( my sme mali folandrol asi 3 mesiace). Ešte budeme skúšať priechodnosť, potom by malo ísť IUI a až potom povedal IVF. Ale vraj sme celkom v poriadku tak nas nechchel hneď tlačiť do nejakých ťažkých zákrokov.