icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
jaruskatt
23. okt 2017

Práve som sa vrátila z GYN... hormonálny profil ASH 0,84 (spodná hranica), na sone nemohol nájsť pravý vaječník... nakoniec sa objevil. Najväčší útvar by mal byť folikul... a bol ozaj veľký 2,11mm, okrem neho však máličko ďalších vajíčok ☹
Odporučil nám spermiogram a Gin-Fiv...

tyty64
23. okt 2017

@vever111 Tak to držím palce nech dorástli ako treba a vajíčko nech uz sa hniezdi🤓 ja začínam zajtra užívať 😑

miminkaaa3
23. okt 2017

Ja som mala teraz plodne len pockat na menzes ci pride 😊

nivea93
23. okt 2017

Dievčatá ja už chcem mať všetky testy spravené a znovu sa snažiť s vami. Chcem sa už aspoň niekam posunúť. Toto nič nerobenie a nevedenie na com sme ma ubíja...

sasajanaj
23. okt 2017

@nivea93 ja som už tieť na nervy, aj keď si hovorím, že mám byť v kľude som teraz naopak podráždená. Konečne po 5 mesiacoch mám jeden krásny folikul a včera a predvčerom som mala pozitívny ovu test. A som zmatená, že kedy snažilkovať. Mojkali sme sa 1. krát keď som mala pozitívny-už sme museli spermie drahého mali 5ty deň, včera nič a dnes ťuťu muťu. Nemám, ale hlien ako popisujú pri ovu. Podbruško trochu pobolieva ako pri menzese. Niekto píše,že snažiť sa treba stále od pozit testu a iní zase, že obdeň alebo 3-5 deň. Tak ako teda😒 Už len 2 mesiace a skupina sa môže premenovať, alebo založiť nová. A vek hraje proti mne☹

nivea93
23. okt 2017

@sasajanaj držím palce nech vám to teraz vyjde. Nam to tento rok vyšlo nevyšlo už dva krát takže my začneme keď tak až od nového roka. Ďalšie sklamanie by som už nepokryla. Podľa mňa by ste mali skúšať po celý mesiac bez ohľadu ci je momentálne ovulka alebo nie je. Každý druhý tretí deň alebo hlavne keď je chuť užívať si to jeden druhého. Ja viem ze je ťažké na to nemyslieť. Sama to horko ťažko dávam. Ale ono to pride😉

majinka81
23. okt 2017

@sasajanaj kolko mas rokov ak sa mozem opytat?Ja sa zatial nesnazim ale druhe by som chcela.Mam 36 tiez nie malo.Ale zase neni to ani moc.

lenakiss
23. okt 2017

@sasajanaj ani ja som nemala tento mesiac absolutne taky hlien...iba hned po ms take tekute. A podarilo sa 🙂 hlavne sa nestresovat

sasajanaj
24. okt 2017
sasajanaj
24. okt 2017

@nivea93 veď skúšame, len ak nemám vajíčko tak je to fakt len pre zábavu a nie aj pre výsledok. To len teraz som riešila časovanie vzhľadom k ovu. Inak, lárom fárom.

majinka81
24. okt 2017

@sasajanaj to je ok.Drzim palce🙂

nivea93
24. okt 2017

@sasajanaj snáď sa teraz uvoľní a hneď uchytí. Ja už sa tiež chcem snažiť a ešte nemozeme

sasajanaj
24. okt 2017

@majinka81 podľa mňa už dosť, kedže ešte nie som v očakávaní a neviem, kedy sa to podarí, potom čakať 9 mesiacov. No rátam tak najmenej rok čiže to mi už bude ťahať na 39...

lilien2018
25. okt 2017

Koľko dní pred ovulaciou býva plodný hlien?? Býva ešte aj po ovulacii??

susinka2901
25. okt 2017

@nivea93 ahoj my sme na tom rovnako. Momentalne obaja s manzelom beriem atb na nejaku pliagu hnusnu. Ja uz koncim mam posledne 2 tabletky,no potom este tyzden nejaky krem a tak kontrola. Keksik sme nemali uz viac ako mesiac kvoli tej infekcii. A najblizsie(bez ochrany) az niekedy koncom novembra. Kvoli istote,ze sa tej pliagy zbavime. A vsetko zalezi aj od toho ci bude negativny vysledok na tu urealplazmu. Ak nie tak dalsie atb. Takze tiez nevieme co bude. No verim,ze vsetko bude tak ako ma byt a ze sa dockame donrych vysledkov v prvom rade a potom // ciarok. 😉✊

sasajanaj
25. okt 2017

Snažilky poraďte prosím. 21. a 22. som mala pozitvny ovu test, ale bez nejakých príznakov. Bazálnu som nemerala. 21. a 23. manželské povinnosti. Dnes ma,ale celý deň bolí podpruško a aj hlava sa mi trochu točí, a to sa mi nikdy nestáva. Je možné, že by som mala ovu až dnes? Vletáčiku píšu že 1-2 dni od pozitívneho testu. Ak rátam hoci aj toho 22 tak najneskôr včera mala byť ovulka, či?Dnes pre istotu ideme opäť na to.

sasajanaj
26. okt 2017

Tak nikto neporadí? 😒

ikaa76
27. okt 2017

@sasajanaj to by aj mňa zaujímalo 🙂

kakatulik
27. okt 2017

@sasajanaj mohla byt kludne toho 25.10.

slavkom
27. okt 2017

Ahojte snažilky , takže po našom dlhom snažení a strate jedného bábätká malinké ho sa nám to konečne podarilo,bola s u dr vzali krv a doma s nevydržala a sparvila test, krásne dve čiarky... Stale nemôžem tomu uveriť, nakoniec sa nam to aj z krvi potvrdilo ,lekár urobíl sono a bola tam mala guľka, takže sme teraz v krásnom 7tg,a 9.11 čakáme už na dve vyšetrenia a knižku,teším na sono keď ho uvidím ,takže prajeme aj vám nech sa vám darí v čo najskoršom čase 🙂 pekny deň 🙂

alison11
27. okt 2017

@slavkom Jej zo ❤ gratulujem a prajem príjemné tehulkovanie a zdravé 👶 🙂

sasajanaj
27. okt 2017

@kakatulik pre istotu sme to poistili mojkaním.

sasajanaj
27. okt 2017

@slavkom blahoželám

simka2433
27. okt 2017

Dievky prosim viete mi poradit nieco na krize? Strasidelne ma bolia ale len prava strana:-/ uz aj fit loptu som si kupila a cvicim no nic:(

juraja547
27. okt 2017

Ahojte baby dnes som 10 DPO robila som si test z ranneho mocu a je pozitivny druha ciarka je slabucka ale viditelna teraz som rlobila este jeden a ten je neg.comu vlastne verit?

tryromy
27. okt 2017

@juraja547 rano mas najvacsiu koncentraciu HCG v moci cize by som sa neorientovala tym neskorsim testom. a robila len rano testy.

nivea777
27. okt 2017

@simka2433 na fit lopte moc neposkakuj lebo to otvára

juraja547
27. okt 2017

@tryromy dakujem za odpoved

simka2433
27. okt 2017

@nivea777 nasla som si par cvikov tak tie robim. Neposkakuje sa ani na jednom🙂 ale dakujem!🙂

juraja547
28. okt 2017

Ahojte zienky neviete mi poradit vcer som aj pisala z ranneho mocu vcera slaba ciarka a dnes z ranneho uz ziadna.ja tomu uz nechapem.