Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ja som mala teraz plodne len pockat na menzes ci pride 😊
Dievčatá ja už chcem mať všetky testy spravené a znovu sa snažiť s vami. Chcem sa už aspoň niekam posunúť. Toto nič nerobenie a nevedenie na com sme ma ubíja...
@nivea93 ja som už tieť na nervy, aj keď si hovorím, že mám byť v kľude som teraz naopak podráždená. Konečne po 5 mesiacoch mám jeden krásny folikul a včera a predvčerom som mala pozitívny ovu test. A som zmatená, že kedy snažilkovať. Mojkali sme sa 1. krát keď som mala pozitívny-už sme museli spermie drahého mali 5ty deň, včera nič a dnes ťuťu muťu. Nemám, ale hlien ako popisujú pri ovu. Podbruško trochu pobolieva ako pri menzese. Niekto píše,že snažiť sa treba stále od pozit testu a iní zase, že obdeň alebo 3-5 deň. Tak ako teda😒 Už len 2 mesiace a skupina sa môže premenovať, alebo založiť nová. A vek hraje proti mne☹
@sasajanaj držím palce nech vám to teraz vyjde. Nam to tento rok vyšlo nevyšlo už dva krát takže my začneme keď tak až od nového roka. Ďalšie sklamanie by som už nepokryla. Podľa mňa by ste mali skúšať po celý mesiac bez ohľadu ci je momentálne ovulka alebo nie je. Každý druhý tretí deň alebo hlavne keď je chuť užívať si to jeden druhého. Ja viem ze je ťažké na to nemyslieť. Sama to horko ťažko dávam. Ale ono to pride😉
Koľko dní pred ovulaciou býva plodný hlien?? Býva ešte aj po ovulacii??
@nivea93 ahoj my sme na tom rovnako. Momentalne obaja s manzelom beriem atb na nejaku pliagu hnusnu. Ja uz koncim mam posledne 2 tabletky,no potom este tyzden nejaky krem a tak kontrola. Keksik sme nemali uz viac ako mesiac kvoli tej infekcii. A najblizsie(bez ochrany) az niekedy koncom novembra. Kvoli istote,ze sa tej pliagy zbavime. A vsetko zalezi aj od toho ci bude negativny vysledok na tu urealplazmu. Ak nie tak dalsie atb. Takze tiez nevieme co bude. No verim,ze vsetko bude tak ako ma byt a ze sa dockame donrych vysledkov v prvom rade a potom // ciarok. 😉✊
Snažilky poraďte prosím. 21. a 22. som mala pozitvny ovu test, ale bez nejakých príznakov. Bazálnu som nemerala. 21. a 23. manželské povinnosti. Dnes ma,ale celý deň bolí podpruško a aj hlava sa mi trochu točí, a to sa mi nikdy nestáva. Je možné, že by som mala ovu až dnes? Vletáčiku píšu že 1-2 dni od pozitívneho testu. Ak rátam hoci aj toho 22 tak najneskôr včera mala byť ovulka, či?Dnes pre istotu ideme opäť na to.
Tak nikto neporadí? 😒
Ahojte snažilky , takže po našom dlhom snažení a strate jedného bábätká malinké ho sa nám to konečne podarilo,bola s u dr vzali krv a doma s nevydržala a sparvila test, krásne dve čiarky... Stale nemôžem tomu uveriť, nakoniec sa nam to aj z krvi potvrdilo ,lekár urobíl sono a bola tam mala guľka, takže sme teraz v krásnom 7tg,a 9.11 čakáme už na dve vyšetrenia a knižku,teším na sono keď ho uvidím ,takže prajeme aj vám nech sa vám darí v čo najskoršom čase 🙂 pekny deň 🙂
Dievky prosim viete mi poradit nieco na krize? Strasidelne ma bolia ale len prava strana:-/ uz aj fit loptu som si kupila a cvicim no nic:(
Ahojte baby dnes som 10 DPO robila som si test z ranneho mocu a je pozitivny druha ciarka je slabucka ale viditelna teraz som rlobila este jeden a ten je neg.comu vlastne verit?
Ahojte zienky neviete mi poradit vcer som aj pisala z ranneho mocu vcera slaba ciarka a dnes z ranneho uz ziadna.ja tomu uz nechapem.

Práve som sa vrátila z GYN... hormonálny profil ASH 0,84 (spodná hranica), na sone nemohol nájsť pravý vaječník... nakoniec sa objevil. Najväčší útvar by mal byť folikul... a bol ozaj veľký 2,11mm, okrem neho však máličko ďalších vajíčok ☹
Odporučil nám spermiogram a Gin-Fiv...