Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@07majka mozes sa tesit.pekne ciarky👍
@kukurica77 povzbudivé slova ❤️
Ahojte mam otazocku ...mam nepravidelny cyklus a od poslednej ms uz uslo vela dni ..spravila som si digitalny tehotensky test a ten ukazal 2-3 tyzdne ...myslite ze uz mam ist lekarovi alebo mam pockat ? Dufam ze to vyjde 🙂
Babule ahojte ja som posledny mz mala 9.10. Teraz ma stale boli v podbrusku par krat aj pichlo ale nikde nic..cez vikend som si robila 2 testy zial len jedna ciarka chystam sa na gyn ale ci ste mali podobnu skusenost..pri prvom som az 5ty test mala pozitivny..alebo to moze byt tym ze koncom augusta ma operovali a mam rozhadzane hormony?
Ahojte 🙂 chcela by som sa opýtať.. zatiaľ mi síce len 1 deň mešká MS, ale bazalnu teplotu mám zvýšenú už 18 dní (37,2 a viac) .. myslíte že by mohlo ísť o tehotenstvo? Test som kúpila len nie je ešte skoro testovať? 🙂 😉
@slniecko939 ja som mala slabú druhú / už 4 dni pred MS a žiadne príznaky som nemala
@angel993 ja mám sem tam len slabé točenie hlavy ale to zvyknem mať hocikedy.. ale prsia ma bolia neskutočne už týždeň.. len to som mala aj minulý mesiac a prišla menštruácia.. len som nechcela testovať skoro keďže som potom sklamaná 😂
@slniecko939 ja som najprv testovala ovu testom, čítala som tu na MK, vraj ukáže skôr ako tehu a vraj môže byť pozitívny aj pred MS, ja som si myslela, že nemôžem byť tehu lebo sme ani nestihli ovu a aj tak to vyšlo...úplne ti rozumiem, že sa bojíš sklamania, držím ti palce, aby boli // 😉
Ovu test nemám len klasický tehotenský z tesca 😂 keďže som na testy už vyhodila toľko peňazí 😁 a dlho ste sa snažili o bábo? My už takmer rok a pol.. brala som teraz druhý cyklus clostilbegyt na ovulku.. len sa trochu aj bojím lebo mám za sebou rontgen.. ak by som bola tehotna konečne po takom čase.. či to nemôže uškodiť.. aj keď by to bolo ešte vo veľmi skorom štádiu.. 😢
@slniecko939 nemusíš sa bat, ja som absolvovala rentgen a za pár dní som zistila že som tehotná , mala som straaasne obavy, a moja blška má už 5 rokov.
@ikaa76 ďakujem, aspoň kúsok si ma upokojila teraz lebo fakt veľmi túžim po bábätku a zľakla som sa keď neprišla včera MS a napadlo ma že som bola na rtg.. a myslíš že nevadí že som mala ožiarenu práve maternicu? Keďže som bola s chrbticou- kríže..
@slniecko939 jedna znama mojej kolegyne mala do tretieho mesiaca menzes normalny a netusila ze je tehotna...asi prave kvoli tehu ju hrozne boleli krize nohy....chodila na vselijake vysetrnia,neurolog,ortoped...na sona obliciek chrbta,na RTG a neviem na co vsetko az potom zistila ze je tehu....a vsetko ok,babatko chvalabohu zdrave 🙂
@slniecko939 neboj všetko bude ok 😉 drzimpalce silno silno 🐣
Prvych 10 dni pre RTG by malo platit "všetko alebo nic", teda bud babatko odíde alebo sa nic nestane.
@jankalis tak ja teda dúfam že to bude ok, ak by som teda bola tehotná.. dnes som si chcela spraviť test ale rozhodla som sa že predsa len počkám ešte deň-dva aby som predišla sklamaniu čo sa mi už pár krát stalo.. ale ďakujem , hneď som spokojnejšia 😉
@ikaa76 ďakujem krásne, snáď to bude ok, a ak tehotná niesom dúfam že sa to čoskoro podarí strašne veľmi by som chcela 🙂
@slniecko939 podľa mňa si tehotná lebo keď ti meškajú a bolia ta prsia tak to je jasný príznak, keď som bola tehotná tak ma tiež neskutočne boleli prsia na začiatku. Juj bodaj by ti to vyšlo. Sprav si a daj vedieť 😀

@mimiqa dakujeeem 😍❤️❤️