Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Diky baby. No my mame sex normalne tak kazdych 4-5 dni a pocas ovulky sa snazime kazdy druhy. Mne gyndos povedal, ze by sme mali mat sex na 10, 12, 14, 16 DC.
@nita216 ahoj tehulka nasa!Mysli pozitivne,babo sa v tvojom brusku udrzi a bude pekne rast,snaz sa vela oddychovat.Myslim na teba a verim,ze o par mesiacov porodis krasne male stvorenie 😘
Tak my momentalne mame pauzu v snazilkovani.V stredu mam pohovor na lepsiu poziciu v praci tak drzte palce dievcata.Po dovolenke bude v snazilkovani pokracovat.Kedze mi vychadza,ze na dovolenke budem mrchu 😂
Inak pridam este moju skusenost. Tie co mate malo alebo ziadny plodny hlien, tak ten GREP naozaj funguje. Ja som hlien nemala ziadny alebo skoro ziadny. Asi 8 dni dozadu som zacala jest asi 1/2 grepu denne a posledne dva dni mam total potopu. 😉
@vilma30 tiež môžem potvrdiť. Stačí grepový džús alebo polovička grepu denne a potopaaaa 😉
@butterfly333 ja už pomaličky áno, som 14DC, tak ovulka je za rohom. A ty si ako na tom? Kedy čakáš ovu?
@butterfly333 tak toto vyzerá na tehu. Juj, držím pršteky. Kedy NEočakávaš mrchu?
@crazy_girl1 ja som tiež 14 DC a tiež bol včera naťahovaci, teda až taky total ako vaječný bielok. Čo som predchádzajúce cykly vôbec nemala, takže odteraz ficim na grepoch. 😀
@marianna044520 no 4 roky je uz dost aj ked si mlada. Potom co povedia ti kde si bola doteraz,ze si uz stará 😁 och to naše zdravotníctvo. Určite by si mala chodiť na sledovanie folikulov a aj lekárovi povedať o tých testoch,lebo to určite k niečomu vedie...
@butterfly333 teplotka je krásna, tak nech už len vydrží... Ešte by mohla poklesnúť v implantačný deň, ale keď zase vyhupne, je to jasné. Silno držím pästíky. Aj ty prosím mne, mám pre ovulkou, snáď bude tá víťazná. ❤
@vilma30 ja mávam ovulku tak 16DC a neskôr, takže ešte u mňa len taká predzvesť, uvidíme, čakám na ovu bolesti.
@crazy_girl1 no dufam ze už neklesne pokles tam mám aj ked nie uplne tak uvidím no nie každá ma ten pokles bt. Tak držím palčeky aj tebe.
Baby viete mi prosim poradit ake su naj ovu testy? Nech zbytocne nekupujem hocico 🙂
@linda1984 ja som kupovala ovu aj tehu od @lauritkatesty .... určite neoľutuješ!
ja som kupovala od @korytnacka1981 a tiez som spokojna, ja som sledovala len dva cykly ked mi nabehla ms po porode. Specialne rady nemam,ja som nemerala teplotu,nic nejedla, nepila. Pila som alchemilku po kyrete prvy mesiac velmi poctivo a krasne mi nabehol cyklus, potom som ju uz nepila a ano je pravda ze len po ovulaciu sa ma pit,ak sa snazis otehotniet. Ja som po vysadeni antikoncepcie zacala citit ovulku kazdy mesiac,len po porode to preslo,preto som skusila testy,ci ju vobec mam, ale o par cyklov to opat zacalo. Cize ja viem podla bolesti, aj podla hlienu,aj ked ja ho mam malinko,ale viem rorzoznat kedy je aky. Keby som nemavala bolesti,urcite si robim ovu testy aspon. A moj mm vzdy ked sme sa snazili o babo po sexe mi dal kusok cokoladky a ze zena moja nohy hore, ja som chlap v sedavej praci,chlapcom treba pomoct 🙂 viem ze je to blbost, uz to velakrat bolo pisane, ze to nema ziadny vyznam, no my len tak pre tu srandu sme to robili a vzdy som otehotnela 🙂
@tamarka9 zlatý ten tvoj muž. 😉 Vie, čo hovorí. Ja tiež tento cyklus nožky hore, tak uvidíme, či bojovníci zabojujú. 😘
@linda1984 Ja som rovnako ako @crazy_girl1 kupovala testy od lauritky a mozem odporucat.
@myskahryzka 😉 Tak máme rovnaký zdroj. Už len nech tam tie 2// sú. 😘 A nielen na ovu testoch...
@crazy_girl1 ja mam doma milion ovulacnych testov a jeden tehotensky 😀 ktory som si chcela urobit v den, ked ma menstruacia vyviedla z omylu, ze by PMS symptomy mohli byt tehu symptomy. 😀
@crazy_girl1 tak drzim palce, my sme to robili trochu aj na odlahcenie situacie,aby to nebolo take mechanicke robenie deti, no manzel je presvedceny, ze v tom je ten trik 🙂
@linda1984 ešte alchemilkový čaj, najlepšie sypaný z lekárne. Ale iba do ovulky!!! 😉 Ja ešte beriem preventívne pyridoxín na predĺženie luteálky, lebo som zvykla mať mrchu aj skôr.

@tamarka9 nerobili mi zatial ani nejaký hormonálny profil lebo má stále odbili stý že som mladá že tam mám všetko ako má byt že mám pravidelne Ms že treba vydržať teraz mám síce nového gynekológa ale tiež som tam bola v novembri sa má pýtal že čo a ako ale povedal že mám ešte chvíľu vydržať no tak skúsim ísť po MŠ v caš plodných dni za ním nech mi spraví Sono či mám ovullku a skúsim ho poprosiť nech mi skkontroluje hormony,on mi totižto v novembri povedal že tam mám jeden folikul čo mal vtedy na nejaký 11den 14mm ale možno mi nedozrieva alebo čo že preto to nejde a tým pádom Mi to asi. Ani tie testy nezachytia