Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@myskahryzka presne ja ked som bola naposledy na gynde na potvrdenie tehu tak gyn.na mna pozrel a hned ale to neni žiadane tehotenstve vsak a ja ze je no o drobca sme prisli hned na začiatku a viem ze ak tam v najbliššej dobe nabehnem s tym ze budem tehu tak to bude gyn.dlho predychavat 😄
Ja to asi zase zneskam tu ovulaciu. Som zranená z lyžovania tak ležím ako lazar.... Revem ze dnes mam ovulaciu a my nič....Mm ide na mesiac preč tak zase najbližšie až v marci.... Sa mi to riadne posúva.... A vy ste ako na tom?
@livuska25 my sme to tiež odložili do apríla čakám na predĺženie zmluvy 😢 ale potom na plno A snáď sa podarí na prvý šup 🙂 prajem ti skóre uzdravenie 🙂
Ahojte baby..mozem sa pridat do skupinky? Zaciname s mm 3.rok snazenia. Nemame zatial ziadne deti.
Je tu niektora na tom podobne co sa tak dlho snazi, nema deti a ma okolo 30r? Dost na chyta panika a tikaju biologicke... nezistili nam zatial ziadnu pricinu neplodnosti.
@scandinavia Ahoj, nám sa podarilo presne po 3 rokoch, tiež žiadna zjavna príčina nedarenia sa, v máji budem mať 31 a čakáme prvé.
@renimac si motivacia!🙂 aj vies co nakoniec pomohlo? Alebo si aspon myslis ze pomohlo?🙂
@scandinavia pomaly sme začali zvažovať adopciu a manžel povedal, že tomu dáme poslednú šancu a objednali sme sa na natívne IVF do Brna (rozumej žiadne hormóny a stimulácia, len mi v mojom prirodzenom cykle odobrali vajíčko a to potom dali oplodniť). Osobne si myslím, že pomohol aj fakt, že som po mnohých rokoch pribrala 3kg, mesiac predtým sme boli na dovolenke a fakt mi chutilo 🙂. Takže malo asi lepšiu vystelku 🙂. Btw. až v tehotenstve mi zistili, že mám maternicu otocenu dozadu a vtedy sa ťažšie otehotnie.
Baby, veľmi Vám všetkým držím palce, viem sa úplne vžiť do Vašej kože. Nedávno som čítala jeden nádherný citat: "zázraky sa dajú tomu, kto v ne verí." 🙂
@renimac ja mám maternicu tiež otocenu... Zistil mi to doktor pri bežnom vyšetrení. Povazuje sa to za velky problém?
@vcielka199 ani nie, keď o tom vieš 😉. Poloha zozadu a ležať potom 20-30 minút na brušku, žiadne vykladanie nôh 😉.
@renimac ja som mala tiez otocenu maternicu, povedal mi to dr.este v case, ked som mala asi 18 r., vysvetlil, ze je to bud geneticky dane, alebo som este vo vyvoji a upravi sa to. A cuduj sa svete, par rokov nato mi vravel gynekolog, ze uz je otocena normalne. Umudrila sa. 😉Vam zabrala taka poloha, zozadu a lezat na brusku?
@vcielka199 ja som mala tiez otocenu maternicu, povedal mi to dr.este v case, ked som mala asi 18 r., vysvetlil, ze je to bud geneticky dane, alebo som este vo vyvoji a upravi sa to. A cuduj sa svete, par rokov nato mi vravel gynekolog, ze uz je otocena normalne. Umudrila sa. 😉Vam zabrala taka poloha, zozadu a lezat na brusku?
@crazy_girl1 pri tom IVF to bolo jedno, ale keď som mala minulý rok mimomaternicove, tak sme presne vtedy skúšali zozadu a ležala som na bruchu.
@renimac ďakujem za radu. Skusame nozky hore, vitaminy, caje, snad sa zadari. A tebe este raz gratulka velka 😘😍 Brusinko rastie? Posli foto..
@crazy_girl1 ja to mám geneticky dané. Keďže aj moja mamka ma takto. Tak neverím v otáčanie 🙂
@renimac určite dám na tvoje rady a skúsim ;)
@vcielka199 urcite to nie je nic abnormalne a znemoznujuce otehu. Drzim päste, urcite sa coskoro podari.
@crazy_girl1 Ďakujem 🙂, držím palce, nech ma čím skôr nasledujes. A aké vitamíny berieš? Foto pošlem zajtra, tieto dni sa nejak moc zväčšilo 😀.
Baby tak ja som mala gynekologa, ktory od mojej puberty tvrdil, ze som ok.Po jeho zmene a prvej navsteve ineho mam hned diagnozu PCO a uz nasadeny clostyl. Verim, ze bude tento rok uspesny 😉
@scandinavia ahoj, ja budem mat o necely mesiac 29, snazime sa takmer 5 rokov, tiez deti este nemame.
baby, dnes sme sa rozhodli, ze pojdeme do ivf. este premyslame, ci sa vratit do car, kde sme uz chodili alebo do ineho. ale asi ostaneme v tom istom. hned teraz sa nejdeme objednavat, mozno buduci mesiac. aj podla cyklu uvidim. ale nejdem do toho hrrr. uz takych hrrr akcii bolo dost.
Ahojte kočky, takže sa k vám pridávam aj ja, vidím že tu vo veľkom debatíte 🙂 s manželom sa snažíme 3 mesiac, momentálne som 4DC, minulý cyklus sme mali sex každý druhý deň, neviem prečo to nevyšlo :-/ zatiaľ nemáme žiadne vyšetrenia, avšak ak to nevýjde ani tento mesiac pôjdem aspoň na prehliadku ku Dr. nech ma pozrie a nech dačo poradí.... držím nám všetkým palčeky :-*

@nina4 moja aj ja mám 37r a už skoro 3r sa snažíme necítim sa stará .