icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
butterfly333
16. jan 2017

@nina4 moja aj ja mám 37r a už skoro 3r sa snažíme necítim sa stará .

nina4
16. jan 2017

@myskahryzka presne ja ked som bola naposledy na gynde na potvrdenie tehu tak gyn.na mna pozrel a hned ale to neni žiadane tehotenstve vsak a ja ze je no o drobca sme prisli hned na začiatku a viem ze ak tam v najbliššej dobe nabehnem s tym ze budem tehu tak to bude gyn.dlho predychavat 😄

tifinka
16. jan 2017

@tamarka9 no ja nemam ovulaciu a beriem clostilbegyt a chodim na folikulometriu. Ale partner ma spermiogram ok..tak neviem..inak podla krvi mam vsetko ok.este mi nerobili priechodnost vajickovodov ale to vraj az ked sa parkrat po liekoch nezadari. Vy mate vsetko ok?

tifinka
16. jan 2017

@simka2433 To ti neviem povedat, ja som vzdy mala cykly od 35-90 dni..ale ak mas ms pravidelne tak by ti appka mohla ukazat spravne. Aj kolegyna to pouziva a skusala v tom obdobi ovu testy a vysli pozitivne.

livuska25
16. jan 2017

Ja to asi zase zneskam tu ovulaciu. Som zranená z lyžovania tak ležím ako lazar.... Revem ze dnes mam ovulaciu a my nič....Mm ide na mesiac preč tak zase najbližšie až v marci.... Sa mi to riadne posúva.... A vy ste ako na tom?

m_i_s_k_a_2
16. jan 2017

@livuska25 my sme to tiež odložili do apríla čakám na predĺženie zmluvy 😢 ale potom na plno A snáď sa podarí na prvý šup 🙂 prajem ti skóre uzdravenie 🙂

tamarka9
16. jan 2017

@tifinka a ked chodis na tie merania tak tam mas folikul,aj rastie? Teraz ked si uz na liekoch?

tamarka9
16. jan 2017

@livuska25 ani dva tri dni dozadu nic nebolo?

scandinavia
16. jan 2017

Ahojte baby..mozem sa pridat do skupinky? Zaciname s mm 3.rok snazenia. Nemame zatial ziadne deti.
Je tu niektora na tom podobne co sa tak dlho snazi, nema deti a ma okolo 30r? Dost na chyta panika a tikaju biologicke... nezistili nam zatial ziadnu pricinu neplodnosti.

butterfly333
16. jan 2017

@scandinavia no ja síce 2 deti mám a mam 37r no snažíme sa tiež už 3r.

renimac
16. jan 2017

@scandinavia Ahoj, nám sa podarilo presne po 3 rokoch, tiež žiadna zjavna príčina nedarenia sa, v máji budem mať 31 a čakáme prvé.

linda1984
16. jan 2017

@renimac 3 roky? Obdivujem 😲 ze ste esze vôbec mali vieru, že to raz príde. Gratulujem 🙂

renimac
16. jan 2017

@linda1984 no poviem ti, boli dni, kedy som už neverila a mala chuť sa na všetko vybodnut. Čo som sa ja narevala... ale človek aj tak v kútiku duše stále dúfa 😉. Bola to riadna škola života 🙂.

scandinavia
16. jan 2017

@renimac si motivacia!🙂 aj vies co nakoniec pomohlo? Alebo si aspon myslis ze pomohlo?🙂

renimac
16. jan 2017

@scandinavia pomaly sme začali zvažovať adopciu a manžel povedal, že tomu dáme poslednú šancu a objednali sme sa na natívne IVF do Brna (rozumej žiadne hormóny a stimulácia, len mi v mojom prirodzenom cykle odobrali vajíčko a to potom dali oplodniť). Osobne si myslím, že pomohol aj fakt, že som po mnohých rokoch pribrala 3kg, mesiac predtým sme boli na dovolenke a fakt mi chutilo 🙂. Takže malo asi lepšiu vystelku 🙂. Btw. až v tehotenstve mi zistili, že mám maternicu otocenu dozadu a vtedy sa ťažšie otehotnie.

Baby, veľmi Vám všetkým držím palce, viem sa úplne vžiť do Vašej kože. Nedávno som čítala jeden nádherný citat: "zázraky sa dajú tomu, kto v ne verí." 🙂

vcielka199
16. jan 2017

@renimac ja mám maternicu tiež otocenu... Zistil mi to doktor pri bežnom vyšetrení. Povazuje sa to za velky problém?

renimac
16. jan 2017

@vcielka199 ani nie, keď o tom vieš 😉. Poloha zozadu a ležať potom 20-30 minút na brušku, žiadne vykladanie nôh 😉.

vcielka199
16. jan 2017

@renimac 🙂🙂🙂 ďakujem. Takže presne naopak, ako to robíme doteraz 😀

crazy_girl1
16. jan 2017

@renimac ja som mala tiez otocenu maternicu, povedal mi to dr.este v case, ked som mala asi 18 r., vysvetlil, ze je to bud geneticky dane, alebo som este vo vyvoji a upravi sa to. A cuduj sa svete, par rokov nato mi vravel gynekolog, ze uz je otocena normalne. Umudrila sa. 😉Vam zabrala taka poloha, zozadu a lezat na brusku?

renimac
16. jan 2017

@vcielka199 veď toto, ja tiež nohy hore dávala 😀.

crazy_girl1
16. jan 2017

@vcielka199 ja som mala tiez otocenu maternicu, povedal mi to dr.este v case, ked som mala asi 18 r., vysvetlil, ze je to bud geneticky dane, alebo som este vo vyvoji a upravi sa to. A cuduj sa svete, par rokov nato mi vravel gynekolog, ze uz je otocena normalne. Umudrila sa. 😉Vam zabrala taka poloha, zozadu a lezat na brusku?

renimac
16. jan 2017

@crazy_girl1 pri tom IVF to bolo jedno, ale keď som mala minulý rok mimomaternicove, tak sme presne vtedy skúšali zozadu a ležala som na bruchu.

crazy_girl1
16. jan 2017

@renimac ďakujem za radu. Skusame nozky hore, vitaminy, caje, snad sa zadari. A tebe este raz gratulka velka 😘😍 Brusinko rastie? Posli foto..

vcielka199
16. jan 2017

@crazy_girl1 ja to mám geneticky dané. Keďže aj moja mamka ma takto. Tak neverím v otáčanie 🙂
@renimac určite dám na tvoje rady a skúsim ;)

crazy_girl1
16. jan 2017

@vcielka199 urcite to nie je nic abnormalne a znemoznujuce otehu. Drzim päste, urcite sa coskoro podari.

renimac
16. jan 2017

@crazy_girl1 Ďakujem 🙂, držím palce, nech ma čím skôr nasledujes. A aké vitamíny berieš? Foto pošlem zajtra, tieto dni sa nejak moc zväčšilo 😀.

renimac
16. jan 2017

@vcielka199 tak nech pomôže a ja sa budem tešiť na dobré správy 😉.

lienocka1988
16. jan 2017

Baby tak ja som mala gynekologa, ktory od mojej puberty tvrdil, ze som ok.Po jeho zmene a prvej navsteve ineho mam hned diagnozu PCO a uz nasadeny clostyl. Verim, ze bude tento rok uspesny 😉

mariannamk
16. jan 2017

@scandinavia ahoj, ja budem mat o necely mesiac 29, snazime sa takmer 5 rokov, tiez deti este nemame.

baby, dnes sme sa rozhodli, ze pojdeme do ivf. este premyslame, ci sa vratit do car, kde sme uz chodili alebo do ineho. ale asi ostaneme v tom istom. hned teraz sa nejdeme objednavat, mozno buduci mesiac. aj podla cyklu uvidim. ale nejdem do toho hrrr. uz takych hrrr akcii bolo dost.

vyhuelka
16. jan 2017

Ahojte kočky, takže sa k vám pridávam aj ja, vidím že tu vo veľkom debatíte 🙂 s manželom sa snažíme 3 mesiac, momentálne som 4DC, minulý cyklus sme mali sex každý druhý deň, neviem prečo to nevyšlo :-/ zatiaľ nemáme žiadne vyšetrenia, avšak ak to nevýjde ani tento mesiac pôjdem aspoň na prehliadku ku Dr. nech ma pozrie a nech dačo poradí.... držím nám všetkým palčeky :-*