icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
zuzu2901
autor
23. dec 2016

@nina4 budem silno drzat palceky 🙂

zuzu2901
autor
23. dec 2016

@sevcikovaanna verim tomu,ze zabral 🙂

zuzu2901
autor
23. dec 2016

@nita216 my momentalne snazilkujeme este 😉

zuzu2901
autor
23. dec 2016

@nina4 to by si mala nadherny stedry den 😉

zuzu2901
autor
23. dec 2016

Mozno nebudes mat ziadne priznaky viditelne,citelne.Ved tu na MK je plno bab co nemali ziadne priznaky.Tak,len pockaj do zajtrajska a nech mrcha (ne)pride.😉😘🤰

zuzu2901
autor
23. dec 2016

Takze snazilky moje prajem Vam krasne vianocne sviatky prezite v kruhu tych na ktorych Vam zalezi.A nech rok 2017 je pre Vas ten pravy 😀😘🤰❤

nina4
23. dec 2016

@zuzu2901 jaj zlatko myslim ze bude beloba necitim sa vôbec tehulkovsky .Ak s toho nic tak aspon mrchusa nech pride cim skôr ☺

nita216
23. dec 2016

@zuzu2901 aj mi sa snazilkujeme zaver snazilkovania budem vediet len 4.1vtedy ma ci skor nema prist mrska
@nina4 nech je ako ma byt ale aj tak drzim palceky aby si nasla pekne 2// na testiku!daj nam potom vediet ako si dopadla!kedy cakas necakas ms?

nina4
23. dec 2016

@nita216 mala som ovu posunutu tak cakam koncom roka ale co mam odskusane tak mne na MS veľmi pomaha cervene vino tak ak bude este aj v stredu beloba tak si naordinujem kazdy vecer deci vinka a hadam mrchusa dojte nech mozme s drahym pokusat dalej.
Jujky tak potom tu budem cakat na dobre spravicky od teba nech to tu uz niektora rozbehneme s tymi dvoma 😉

sevcikovaanna
23. dec 2016

@annouchka prišla do 3dni zabrala uvidím v utorok výsledky 😉

sevcikovaanna
23. dec 2016

@barborka4444 potratila som a pri cisteny poskodili sliznicu nedostala som ms ... Ak by nezabral musela by som do Martina ak by som chcela babo...ms prišla a už aby bol utorok ci zabralo

nita216
23. dec 2016

@nina4 tak uz by niekto mohol rozbehnut testovanie 2//!a ty aky mas cyklus?zvyklo ti meskat?

nina4
23. dec 2016

@nita216 mavam od 35 dnovy az do 40 dni sa uz stalo .a keby nebolo ovu testov tak sa do ovulky netrafime nikdy minul mesiac som mala na 12 DC a teraz som mala na 22 DC.

nita216
23. dec 2016

@nina4 ja mam 30dnovy!tak ozaj sa necudujem ze si nervozna ved fakt ked mas raz 35 a raz 40 dnovy cyklus tak je tazko sa orientovat kedy mas ovulku!ale je na to riesenie! 😀. kazdy den treva snazilkovat a vtedy nie jw co prepast! 😀

nina4
23. dec 2016

😀 tak drahemu by som nemusela dva krat hovorit ved minuly mesiac sme to tak aj praktizovali len tento mesiac sme chytili crevnu chripku akurat pred ovulkov a to sme sa ukecali horko tazko dva krat tak za to som zvedava

nita216
24. dec 2016

@nina4 mozno preto sa to aj podarilo alebo sa podari!😀 niekedy sa stava ze len raz sexikujeme a bum sme tehotne!u mna to bolo ked syna som cakala ,3 roky sme sa snazili a nic uz sme skusali vsetko mozne a nic!povedala som si ze asi nie je nam sudene mat spolocne dietaa prestali sme sa snazilkovat!2 roky sme si davali pozor (potom sme a tak nemavali ani sex).zhorsil sa nam vztah sex sme mali 1do pol roka a vtedy 20.8.2011 sme mali sex a on ze ide do mna hovorim no dobre aj tak nemozeme mat dieta a som bola aj 4dni pred ms tak som mu to dovolila !vten mesiac sme mali aj navstevu boli u nas kamarati a dajak som aj zabudla na ms a ja som sa aj modlila aby my vtedy meskala bo sme sa isli kupat .no ms nikde a ja v septembri 24. ze uz by mohla prist bo neskutocne ma bolelo podbrusko aj prsia!hovorim kamaratke urobme si test isteze za pol hodku potom dostanem ms!kupila som si clearblun vtedy to bolo aka taka novinka a bum urobila som si test a hned naskocilo 3+ja som nevedela co mam robit na to som vobec necakala ze mozem byt tehotna a uz mam 4rocneho syna!Zase som sa rozpisala sorry zienky!

nina4
24. dec 2016

@nita216 hehe moja tak mozno to bolo tym ze sa uz clovek nesustredil my sme tak najmladsieho umiesili 😊 nasi zobrali deti na prazdniny a my sme po dlksej dobe ze urobime si pekny vecer nech nezabudneme ake to je mat romatikus a tiez to bolo v tn mesiac len raz a kedze mbe MS chodi od buka do buka tak ma ani netrapilo ze nic nechodi .Len muz si vsimol ze ma vsetko hned rozplace tak som rano len tak zo srandy utobila test co som este nasla v kupelni a ake to bolo prekvapenie .ja si pamätam ze som furt hovorila a totok sa nsm ako podarilo a kedy a nie to bude chybny test 😂😄 a ten chybny test ma 4,5 roka.
No ale dnes som urobila test aj ja aj ovu aj tehu ovu tmavne no neni pozitivny a tehu beloba biela tak dievcata ja veru neprelomim to caro možno o mesiac 😉

nita216
24. dec 2016

@nina4 pockaj par dni a skus este raz testnut!ved niektore baby hovoria ze im ovu test skorsie ukazal // ako tehu!ved ovu si mala nie?

nita216
24. dec 2016

@nina4 nie nie nie je to beloba,mozno tel my blbne ale ja tam nirco vidim na hcg teste!ty budes podla mna tehu!

nina4
24. dec 2016

@nita216 ano mala 22 DC a dnes by to malo byt od pozitivneho ovu testu 9DPO.Ved chcem dockat co najdlksie a potom dam vediet ci uz bude negativny ci pozitivny 😉

nina4
24. dec 2016

@nita216 len teraz j uz bielunky ako ľalia ale ved ak tam naaahodou drobec bude tak za tyzden ak vydrzim sa uz ciarka musi ukazat 😊

zuzu2901
autor
24. dec 2016

@nina4 fuh to ti nezavidim.Ja mam v priemere 27 dnovi cyklus.Zatial sa ruadim,len podla apky ktora ti priblizne vydata ovulku.Ako sem tam sa stane,ze dostane skor ci neskor.No vacsinou je to presne ako svajciarske hodinky,nastastie 😉

zuzu2901
autor
24. dec 2016

@nita216 len keby sa kazdy den chcelo.Teda aspon mne sa nechce kazdy den 😀...a este ked Nina ma 4 deti,to musi byt riadne narocne

zuzu2901
autor
24. dec 2016

@nita216 nevadi kludne pis 😉

zuzu2901
autor
24. dec 2016

@nita216 ja tam tiez nieco vidim 😀

zuzu2901
autor
24. dec 2016

@nina4 jaj silno presilno drzime palceky aj s @nita216 🙂🤰

nina4
24. dec 2016

@zuzu2901 moja to ti teda poviem my nemusime mat ani antikoncepciu 😂😄 ked sa nasackuju do postele tak neni sanca na nic lebo najmensi toho oducit pri nas spat hotove umenie dalsi dvaja zas kolko krat dobehnu v noci ze sa boja este ze najstarsi ma rozum a spi sam 😊 ale ked sme chceli pracovat na krpcovi to Vam poviem to boli take uplatky aby spali sami .
Tak toto bude este dlhy tyzden ale ja vydrzim co najdlsie netestovat slubujem 😉

nita216
24. dec 2016

@nina4 tak viem ake to je snazilkovat sa pri dietati!hoci mam len jedno ale aj tak je niekedy tazke!veru je ako antikoncepcia! 😀inokedy pekne zaspi a ked mam ovu tak nedaj boze!aj o 10strasi tak musime pockat kym zaspi a potom sa vystahujeme do obyvacky a sup sup snazilkujeme no nie stale to vyjde!
@zuzu2901 aj ja ti drzim palceky nech aj vam.sa podari!a potom budeme spolu tehulkovat!som po ovu aa dobry naznak je to ze zas mam naliate prsia tak isto ako v septebri ked som otehotnela aj vtedy som maal hned nafuknute prsia tak uvidime ci to tak aj ostane a ci tp bude fakt naznakom toho ze sme dobre zamixovali!😀 Viem je to skoro na pruznak qle velmi dobre viem ako som sa citila v septembri a ake skore naznaky som mala

nina4
24. dec 2016

@nita216 juuj tak silno drzim palceky. ako kazda sme ina a pokial citis tie prsia naliate tak to môze byt ako prvy priznak no uz sa teraz tesim ako das dobre spravičky 😉.

zuzu2901
autor
24. dec 2016

@nita216 tak drzim palce nech sa nemylis 😉