Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@crazy_girl1 toto sme my, večer sa ešte viac pucime 😉. Na kontrolu idem až 2.2. a potom 8.2. morfo UZV. Ty si teraz v akej fáze cyklu?
@myskahryzka ahoj a Gynex kvapky si skušala je to tiež na prirodnej baze .Nám pomohli pri prvych dvoch deťoch.Ja mam MS nepravidelnu a v tedy mi prvy mesiac zabral krasne MS došla na čas no druhy mesiac uz nestihla uz som bola tehu a teraz som si ich zohnala znovu aspon na ten cyklus nech upravi a ak ostanem znovu tehu to bude taky bonus naviac 😊
@vyhuelka ja som ovu nemerala, az teraz som objednala ovu testy, lebo akosi to neviem na sebe vypozorovat...a alchemilku pijem od vcera 1 DC a budem do cca 10-11 DC, plus si odstavim grepy, pojdem na gyndu na prehliadku, budem si asi vykladat nohy :D a viac akosi neviem co spravit, skor som za tu prirodzenost, ze to pride kedy ma....ale ako tu citam ze aj tri roky sa niekto snazi, tak nato ja psychiku teda nemam :/
@eliss19 Mne sa tam nieco slabe mari, ale fakt len hrozne slabe. Ved uvidis, ci sa mrcha spusti, alebo nie. Drzim palce.
@renimac jeeeej, to je už krásna bublinka. A ty si teda šik chudunká maminka, to ja mám podstatne viac kíl, aj na rozdávanie. 😉 Dnes som 15 DC, čakám na ovu. Mávam väčšinou ovu bolesti, tak podľa toho viem, kedy asi to je... Uvidíme, zatiaľ nič.
ahojte dievčatá, vôbec sa nevyznám v tých skratkách, my sme mali s manželom "nehodu" 7.01. Chcem sa opýtať kedy si mám spraviť test? až keď mi budú meškať, alebo už sa dá aj niekoľko dní po styku zistiť na teste či som tehotná?
@lenna1 najlepšie, ak ti budú meškať, vtedy je to najistejšie, ale najcitlivejšie testy by mohli ukázať už 9-10 dpo (po sexe)... máš tušáka, že ste trafili?
@crazy_girl1 ďakujem za vysvetlenie... tak vyzerá to tak, že ešte sme aj trafili plodné dni. Neplánovali sme to, lebo už máme 2 detičky, ale boli by sme radi, keby sa zadarilo... ja som to už nevydržala a urobila som si test, vyšiel negatívny, tak ešte budem čakať a spravím si o týždeň...
@lenna1 Tak to by si mala mat ovulku cca okolo 11-12.1., kedze luterarna faza (ta od ovulky do mrsky) je vacsinou 14 dni. Takze asi ste sa do plodnych dni netrafili. Ale bodaj by som sa mylila a ty si mala krasne // na testiku uz coskoro.
@ejuska2586 nehávame tomu voľný priebeh , povedali sme si že keď to tak má byť tak to tak bude...a dakujem za vysvetlenie...
@lenna1 V pohode. Nemyslela som to zle. Len aby si sa netešila dopredu a potom nebola sklamaná.
Ahojte baby tak aj my sa snazime pol roka o babo zatial nic co nechapem kedze prva bola na prvy sup 😔 naposled som mala ms 16.12.2016 ale uz. Vyse tyzdna mam bolesti ako pri ms a zatial nic to som mala aj pri prvej a kupit test sa dostanem az vo stvrtok len uz sa zase bojim toho sklamania ze nic z toho nebude 😔
@lenna1 niečo sa mi tam marí pri zostrení, ale nie som si istá. Najlepšie ešte počkať...

ahojte dievky pridam sa aj ja..my uz bojujeme od minuleho septembra momentalne zamnou dve hospitalizacie kvoli platnickam na neuro nastastie operacia nebola nutna podstupeny ozon. vcera ma poslali na gyndu este kvoli vysetreniu bol tam mily gynekolog dokladne vysetril povedal ze bude drzat palce som stastna ze som v poriadku co sa tyka zenskej stranky. ale ze ked budeme kopulovat tak jemne pobavil ma 😀 a jak som tam sedela za velkymi dverami plac tych malych deticiek joj aj som si poplakala tam kus. skoda ze kvoli zdrav.stavu nebudem moct podstupit prirodzeny porod. drzim vsetkym palcee