Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@eliss19 to mi je tak veľmi ľúto, že ti odišiel brat. Ani nevieš, ako veľmi. Mne na rakovinu odišla mama. Úprimnú sústrasť a veľa síl prajem. Uvidíš, že čoskoro ti bráško pošle malinkého anjelika, nech ti robí radosť. 👶😇🙏
je to možné že by sa mi dnes uhniezdilo vajíčko, mala som jemný ružovkastý výtok, len teraz od rána nič.... som 19. deň cyklu a cca 8 dní od oplodnenia....
je to divné, lebo ked by sa mi ešte len teraz uhniezdilo vajíčko, tak by som ešte na teste nemala mať nič, kedže hormon hcg sa začne vyplavovať až ked je vajíčko uhniezdené v maternici
@lenna1 netreba špekulovať, ale počkať si pár dní a tesnúť. Uvidíš. Si si istá tým, kedy si mala ovuláciu?
Baby aký má byť krcok maternice týždeň pred mrchou?Alebo po ovulacii?Neviete niektorá,?😉😉
Baby je možné že ovulujem v čase ms?druhy mesiac si robím okrem Dni keď mám ms ovu testy a vždy negat teraz si robím aj počas ms som 3dc a silnie mi čiarka ....je to problém ?chapete je možné že ovuluaciu mám počas ms preto mi doteraz vždy vyšli negat všetky ovu testy?da sa aj napriek ms splodiť babo v čase ms?som stoho jeleň poradteeee
@alilka Ahooj. No pozri tuto.. tam to je dost dobre vysvetlene http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
@eliss19 prajem uprimnu sustrast ☹ urcite to este velmi boli, takze nechcem to moc rozoberat....tento mesiac sa zase vsetky pokusime a dufajme, ze to uz tento krat vyde, snazim sa to brat pozitivne 😉 lebo plac a zle myslienky nepomahaju ani jednej...mozno este neni vsetko stratene v tvojom pripade 🙂 ak by aj ano, tak spolu s @tamarka9 mame priblizne rovnaky cyklus, mozeme sa podporovat navzajom aj tento mesiac 😘
@eliss19 mne pred mesiacom zomrela kamaratka kolegyna mala 34r aj ked sme sa dlho nevideli jej smrt ma velmi zasiahla nešlo mi to do hlavy preplakala som cely den. Aj teraz ked obcas pozriem na jej fotky je mi do plaču. Viem je to ine nebola z rodiny. Musi to by velmi tažké a čas rany zahoji aj ked nie uplne. Prajem všetko dobre.😘
@myskahryzka no tam píše že po ovu by mal stvrdnut a predĺžiť sa..No môj je mäkký a krátky 😕😕😮😮
@alilka To by si musela pravidelne sledovat niekolko krat denne, aby si vedela relevantne porovnat co je makky a co tvrdy , co nizko a co vysoko. Moja kasli a to... nevysetruj sa. Len sa vystresujes, ked nieje podla prirucky. Na to mas doktora. 😉 Ja ta chapem, ze sa nevies dockat, ale krcok nieje smerodatny pri vcasnom urcovani tehotenstva... si myslim. ❤
@myskahryzka nie ja ten krcok si sledujem od začiatku 😁 chcela som vedieť či to naozaj funguje 😁 len preto. Tento mesiac sa práveže vôbec nesledujem..Ani ma neláka si robiť čo najskôr test ani nič..To ne jak minulý mesiac 😁 nič mi nieje takže mám pocit že asi nič z toho ..😊 ešte aj prerabame už nový byt tak mám myšlienky na komodach,podlahách,dlazbach atď 😂😂😂
@alilka To je dobre, ze ti nic nieje predsa. Kolko mas este do ms? A krcok sa ti od ovulacie nezmenil?
@myskahryzka do ms mám týždeň..A práveže nemám pocit žeby sa zmenil..Troška je nižšie ako bol ale stále je mäkký. No a samozrejme iný hliem..Biely hustý a velaaa ..A nieje už na ňom tá dierka čo bola počas ovu..Ale minulý mesiac bol práve krátky a tvrdý .
@123choco123 omg no ked sa snazis tak je na prd taky dlhy cyklus,ale v beznom zivote to musi byz cool. A to mas od zaciatku takto?
@tamarka9 tak ti poviem ms mi nechýba 😂....Ale pomaly plánujeme založenie rodiny. Chcem si odsledovať ovu a v lete sa do toho naplno pustiť...Ja som ms dostala prvú keď som mala 15rokov a potom som mala raz za tri štyri mesiace..Zistili mi nefunkčnú štítnu žľazu dali lieky a teraz mám raz za dva mesiace cca raz mám cyklus 40dni raz 70dni ... Zatiaľ som začala brať Vitex jahňací uvidíme či zaberie..Na lieky od dokyho ešte máme čas pár mesiacov
@123choco123 jasne,ale aj tak mimo snazenoa je fajn mat ms raz za dva mesiace 🙂 a k testom, vyzera ze ciarka silnie, takze by sa mohla blizit ovu,som zvedava na zajtra...

@eliss19 to mi je velmi lúto úprimnú sústrast 😢😢😢