Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@alilka niesom odbornik na krcky, no pred ms by mal byt asi otvoreny. No kto vie kolko pred. Podla mna si v tom. Ved dve vajka boli a k tomu keks.. kedy ak teraz nie? 😉
@myskahryzka nie nie pred ms nemá byť otvorený,ale zatvorený..Joooj koľkokrat sú aj vajka a chlapci a nezadari sa 😊 asi by som to cítila keby že som v tom..Ale ja nič necítim 😉😉
@alilka Zatvoreny? Ja som myslela, ze ked otehotnies tak sa zatvori. Aby sa dnu uz nic nedostalo. A ked ma prist ms, sa otvori aby mala kade krv odist. To ja len tak uvazujem a tak som to pochopila. Este ze sa nevysetrujem. Kto vie na co by som prisla. 🤓
@crazy_girl1 no ja mam takú dievčensku váhu, ale už som pribrala skoro 4kg, očividne do brucha 😀. No tak teraz je správne načasovanie, tfuj tfuj, nech sa zadari 😉 🍀.
@myskahryzka nooo ja som zvedavá na čo ja teda ešte prídem 😁😁
@butterfly333 mäkký a otvorený?Veď minulý mesiac som ho mala pred ms tvrdý dlhý zatvorený .😂😂 Tá ja salena už z toho..😁😁 aj teraz ho mám mäkký ale krátky 😊
@alilka ano pred ms ma byt mäkky a otvoreny aby ta krv mohla ist z maternice von aj sliznica.
@butterfly333 Tak predsa len som to dobre pochopila?
@alilka No ti vravim .. kasli na vysetrovanie. Radsej mi povedz ci pokracujes s Clostilom, ak by sa nepodarilo.
Inak tak vseobecne... dievcence .. ake mate s Clostilom skusenosti? Beriete, alebo ste ho brali niektora?
@butterfly333
@myskahryzka KONIEC môjho krátkodobého vyšetrovania 😂😂😂😂😂 gynekologička zo mňa nebude 😂😂😂 určite pokračujem..Aj gynda mi tak povedala že ak dostanem tak prvý deň mám hneď prísť aby mi nasadila clostylbegit 😊
@alilka Pojdem aj ja k mojmu bud tyzden po rady. No a ten buduci mesiac ho zacnem uzivat. To sa ma tusim len od 5dc? Ale sak mi to hadam porozprava. Ja mam nanho nestastie.. nikdy tam nieke ked tam chcem ist. Furt volakde na dovenke 🏝
@myskahryzka ja som brala od 4dc..2x1..Ale 1DC mi rátala až som začala riadne krvácať..Tým pásom to vychádzali akoby predsa len od 5dc lebo prvý deň stále spinim kým sa rozbehne 😁
Zdravim snazilky 😀Dufam ze tento rok bude len s // a budeme vsetky krasne bruskate. Dnes mala prist Ms a este sa niejako nedostavila 36 den BT 36,8 tak uvidime ako to pojde dalej .... prajem nam uspesny rok a nech sa splnia nase tuzby po babätku
@xixiximyxi no kym neklesne je dobre no mne sa stava že aj v den ms mám 37,0 . Tak ti držím palce.
@butterfly333 dakujem ja som este 37 nemala kdeze predovulacne mam 36.1-4 a poovulacne max 36,6/7 a az dnes to stuplo na 36.8 . K tomu mavam dlhe cykly od 33 / 36 .... alebo uz bolo aj take ze som skoncila na vyvolavacke a potom to prislo.... uvidime ako to bude bolo by super vediet mesiac pred svadbou ze budeme 3 😍
@alilka ahoooj...no ja som vcera dostala ms :( ..zajtra nastupujem na clostil a kupila som si k tomu inofolic..akurat asi mi nevyda ist na folikulometriu ale ideme do toho aj tak..tak uvidim..teraz som tu tak striedmo lebo mam toho trosku vela a nestiham reagovat ako sa to tu rozbehlo..a ty si ako na to?? 😉
@tifinka joooj no skodaaa 😱 možno už clostylbegit pomôže. 😉 Ja nič som 6dpo ale nič mi nieje..😀 akosi som v kľude,nekontrolujem sa ,neláka má robiť testy ani nič.. 😁 až sa sama sebe čudujem 😂😂 minulý mesiac má po ovu hneď začali boliet prsia teraz nič..Tá čo už 😁😁 okrem toho pichanie vo vajecniku čo som mala minulé veď vies,od vtedy vôbec nič..Prerabame teraz byt tak mám hlavu ponorenu v tom ,😁
@alilka juu..strasne ti to prajem nech sa zadari!!! to je dobre ze mas hlavu inde, ja mam sice toho vela ale na toto sa neda prestat mysliet, hlavne ked mas v okoli same tehulky a kazdu chvilu spoznavas nove a nove ☹ ...ale stale dufam ze sa podari..no uvidiiim..a od teba cakam na infooo!! 😉 ...odkial si ty?
@tifinka verím ti že sa nedá prestať myslieť. Nám keď sa nrzadarilo teraz budúci mesiac už budeme presťahovaní v kľude a potom ma to počítam chytí v plnom prúde 😂😂 chudák môj chlop už teraz ho sanujem 😂😂 ja to mám tiež tak..Budúcej švagrinej sa teraz narodili bábo,druhá je už tehu..Naj kamoška tehu..A kam sa otočím sa tehulka 😁 ale veď ja im prajem. Aj na nás príde čas a bozicko nás obdari 😉 ja som z východu MI..A ty?
@renimac nožky boli pol hodku preventivne hore, az mi skoro prsty odmrzli 😜😂 ale uzivame si len co je pravda, to je na tom snazilkovani najlepsie 😍

@tamarka9 no aj ja..Možno že to robí ten Vitex zatiaľ druhý deň ho beriem ktovie...Ale miestami. Mi úplne pulzuje vo vaječníkoch 😑 ...Vy sa koľko snažíte o druhé?