icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tifinka
17. jan 2017

@alilka noo..moja svagrina caka uz tretie, tristvrte spoluziaciek mam tehotnych a dnes som sa s jednou rozpravala a ta mi povedala ze im sa to podarilo hned..ze chlap len trenky odhodil a bolo..cize okolo mna to vsade ☹ ...uvidim ci sa tera zadari...buduci tyzden by som mala ist na folikulometriu ale neda sa mi kvoli praci a vychadza mi to na 11ty den, co predosle sva mesiace som na 12ty a na 13ty den mala len 13mm folikul..tak chcem ist az na 15ty den..tak som prestrasne zvedava 😎 ...no ja som stredoslovacka ale teraz pracujem a byvam s drahym v Ba...cize sme pekne na opacnych stranach slovenska 😂

alilka
17. jan 2017

@tifinka no tak to hej..Každá inde 😁 a koľko máš rokov?Ja 31 a deti ešte žiadne 😊 red rokmi som 4X potratila tak aj teraz som nasadená na prednison, fraxiparin injekcie picham,mimo clostylbegitu 😁ale celkom zatiaľ tie injekcie zvládam až sa čudujem a picham už skoro mesiac 😁tak dúfam že to budem mať naďalej bez nejakých problémov 😁

vyhuelka
18. jan 2017

@janulino neboj, ja si myslím že keď to má prísť tak to príde... nejaké ATB to nezastavia 🙂 držím nám palčeky! Ak nie tento mesiac, nevadí.... celý rok máme na plodenie, tento rok je náš! 😍🙏🏻

vyhuelka
18. jan 2017

@nita216 každý deň? No skúsime aj my každopádne 🙂 ja neviem či ju mám otočenú, to by mi snáď lekár povedal pri prehliadke, či? 😳

vyhuelka
18. jan 2017

@linda1984 veru ja tiež keď čítam tie príbehy niektoré, dosť mi je smutno, dúfam že my nebudeme taký prípad 😔 my skúšame len krátko a aj tak ma to ubíja... ale musíme dať hlavu hore, plakaním nič neurobíme že 😂😂😂 ja som dnes 6 DC, muž sa regeneruje a ja tiež, od 10DC makáme naplno 😂😂😂 síce aj keď bude chuť aj pomimo ničomu sa nebránim 😉

xixiximyxi
18. jan 2017

@alilka ahoj mala by som byt 14 den . Ovulacia bola podla BT na 21 den cyklu .... no priznaky nemam ziadne okrem pichania v podbrusku sem tam krize.... ale tie mam viac z prace.... tak uvidime ked ms dojde nedojde

alilka
18. jan 2017

@xixiximyxi ooo tak 14dpo by ti už test mohol ukázať 😁 tak šup do toho 😊

nita216
18. jan 2017

@vyhuelka ano my sme to mali kazdy den asi raz sa stali ze sme nesexikovali den ale stale to dokoncujeme zo zadu!s 1 synom som tak isto ostala tehotna ked to bolo dokoncene zo zadu.predtym 4roky beznadejnej snazilkovania!ale sexik nesilime,ked mame chut(to stale)tak vtedy to mame!u mna toto pomohlo

nita216
18. jan 2017

@vyhuelka a na tu otocenu maternicu dozadu sme prisli s dokim nahodou ked mi robil vysetrenie lebo som nemala ms test //ale slaba ciarka a potom sme prisli na to ze to tehu nie je test falosne poz.a maternica dozadu otocena

lala1501
18. jan 2017

Prosim vas mate niekto skusenost kedy sa ma dostať prva menstruacia po mimomaternicovom po laparoskopii po odstraneni vajcovodu

julka22
18. jan 2017

Baby nedalo mi to a rano som utekala do lekarne 😀 co poviete hadam je to tam 🙂

ejuska2586
18. jan 2017

@julka22 Jasne, ze je to tam. Gratulujem.

nina4
18. jan 2017

@julka22 gratulujem toto sú nadherné kolajnice.Koľko ti už meška MS?

julka22
18. jan 2017

@nina4 dakujem 🙂 naposledy som mala 16.12

xixiximyxi
18. jan 2017

@alilka dakujem ja este pockam 14 dni nech som si 1000% ista ze sa to podarilo dnes je len 2 den co to meska 😀

nina4
18. jan 2017

@julka22 tak to más krásne ciarky už

nina4
18. jan 2017

@alilka no aj tak budem držať palce príznaky nemusíš mať a tehu môžeš byť tfuj tfuj nech sa zadarí 😘

crazy_girl1
18. jan 2017

@julka22 tak tie súúúú ukážkové. Gratulka veliká! Je to tam. V septembri bude v pôrodniciach nátresk, samé pozitívne testíky. 😉 Už nech sa aj na nás niečo nalepí. Máš aj nejaké príznaky, okrem meškajúcej mrchy?

julka22
18. jan 2017

@crazy_girl1 dakujem 🙂 no iba mam stale pobolievanie v podbrusku to som mala aj pri prvom 😉 tak ti prajem aby si aj ty sem co najskor pridala dobru spravu 😉

nita216
18. jan 2017

@crazy_girl1 my tehulky posielame vam tehu bacilky aby ste cim skorej nasli //!drzim palceky!kedy testnes?

alilka
18. jan 2017

@nina4 joooj ďakujem moja 😁 taká by som bola prestastna keby že to vyjde 😊😊

adria88
18. jan 2017

@julka22 nehádaj, je to tam na 100 😅

crazy_girl1
18. jan 2017

@julka22 ďakujem krásne, dúfam, že ťa budem nasledovať. 🤰

crazy_girl1
18. jan 2017

@nita216 juuuuj, ja to mám ešte nadlhooo. Ešte len čakám na ovulku, som 16DC. Mávam ovu bolesti, zatiaľ však neboli, no aj tak... Snažilkujeme ostošesť. 😉 To je na tom najpríjemnejšie, xixiixi...

crazy_girl1
18. jan 2017

@tifinka zlatko moje, nedeptaj sa... ja mám tiež okolo seba veľa mamičiek a tehuliek, no sú aj také, ktoré si na bábenko počkali, tak ako by. Vytúžené, ešte viac drahé, ľúbené. Človek si viac váži to čo dostane. Aj na nás to čaká, už čoskoro, ver tomu. Držím na folikulometrii palce. Tak aj ty mávaš ovulku neskôr?

nita216
18. jan 2017

@crazy_girl1 ved to snazilkovanie je najprijemnejsie a hlavne to nebrat ako povinnost ale ako relax po tazkom dni a tak raz dva sa podari!drzim palceky a posielam tehu bacilky!

crazy_girl1
18. jan 2017

@nita216 ďakujem krásne. Snáď sa na mňa aj nalepiaaaa. 😉🤰

linda1984
18. jan 2017

@vyhuelka ja som dnes 3 DC takze este mame cas, ale od 10 robim ovu testy a 11 idem na kontrolu kazdorocnu, tak mozno sa nieco dozviem, dufam, ze nic zle :( inak uz treti den pijem alchemilku rano a vecer + dnes som zacala jest tie grepy, respektive si ich odstavujem 🙂 no a co sa tyka tych pribehov vsetkych ako to citam, snazim sa to nepripustat, ze to je moj pripad, aj ked viem, ze sa to tyka mnohych zien, no stale dufam, ze ja som ok 🙂

misdan
18. jan 2017

Caute baby, sledujem vas, len nestiham velmi komentovat. 🙂 ste tu velmi zlate vsetky..

Ja som dnes bola u gyn, pichla mi vyvolavacku, tak budem tuzobne cakat o 2tyzdne moj prvy menzes od porodu (rodila som pred 17mes, posledna mrcha v novembri 2014 😂).
Snad uz pride, a teda vo februari konecne budeme mat sancu splodit.
Vitaminy ani nic neberiem, ani pri prvom som nic, nakolko sa zadarilo hned na 1x, dokonca ani ovulaciu som si nestihla odsledovat.
Teraz budem po menzese sledovat BT a robit ovulacne testy. Chceli sme vzdy maly rozdiel medzi detmi, no hold clovek mieni, pan boh meni..ale vsetko sa deje pre nejaky dovod, vsetko je ako ma byt 🙂
Som stastna za dietatko, ktore uz mam..

Drzim palce vsetkym, zatial sa majte krasne. 🙂

simka2433
18. jan 2017

@eliss19 ja ho mam uz niekolko dni a stale ziadna krv.. pomaly by uz mala podla vypoctu koncit:-/