Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@alilka moja aj sa citis tehu či nejaky príznak maš? Lebo ja nič okrem toho že ma tie prsia bolia po bokoch uz od ovu. No mna nikdy neboleli vobec len 1den pred ms tak neviem keby to bolo dobre znamenie.
Zienky moje,snazilky 😊
Ked tu tak citam tie nase konverzacie.Vzdy sa zamyslam nadtym co je spravne,co nespravne,ci robime chybu my a podobne.Niektorym z nas sa babo podari na prvu supu(len vysadia antikoncepciu,alebo kondom).Niektore z nas sa snazia par mesiacov a sup zrazu su na teste // ciarky.Ine sa snazia roky a az po rokoch sa dockaju pozitivneho testu(menia strategie,skusaju vselico len aby sa im splnil sen o // ciarkach).Je tazke povedat co je pre danu zenu najlepsie.Niekedy pomoze caj,niekedy zmena postoja,niekedy tabletky.No vsetky z nas sa toho dna raz dockaju.Pretoze kazda jedna z nas chce byt mamou.Tuzime potom aby sme sa v noci mali preco budit,preco sa trapit(co je nasmu drobcovi),osetrovat im zranenia po padoch,vidiet stastny usmev na ich tvarach.Vsetkym Vam to uprimne zelam aby ste si co najskor nasli // ciarky na teste.😉
A tajne verim,ze za par mesiacov stastnou tehulkou budem aj ja.Ak sa to nepodari do buduceho roka bez sledovania sa,tak zmenim strategiu.Mnohe tu prispievate super radami a za vsetky snazilky Vam chcem uprimne podakovat.Pretoze je nesmierne dolezite pre kazdu z nas dostat sa k vytuzenim ciarkam.DAKUJEM BABULE! 😍
@ikonica vyskúšam..Síce to neviem načo je ale skúsim 😁😁
@butterfly333 ale kdeže necítim nič 😛😛 dnes som akosi unavená ale tak pripisujem to ani neviem čomu ,😁😁 a dnes začínam cítiť prsia ale to som 5dni pred mrchou,tak to už bude tým 😁 ty si kolky deň?
@alilka moja ja dnes 13dpo 30dc no mna nikdy neboleli tak neviem no urcite ms pride a zas nič z toho.
@butterfly333 13dpo??A ty si ešte netestovala??Tak rýchlo testuj 😉držím palcuchy 😊 kedy ma prísť milostiva,čo nepríde?
@alilka ja nikdy netestujem vzdy počkam či na ten 15dpo mam vzdy už ms tak preto ja netestujem skor naposledy som si robila tehu test v 1.7.2016 a to som bola uz 17dpo a ms meskala 3 dni a boli už //. Nemam ani doma testy.
@ikonica jaaj tak skúsim..Tak ale dúfam že to bola zlá vestba a že to nieje pravda 😁😁
@butterfly333 ahaa..Tak už nemáš veľa..A BT meras?
@alilka
@butterfly333 zlatinká moje tak veľmi vám obom držim palčoky už aby ste si našli tie // .
@nina4 dakujem ti velmi pekne z celeho srdca snad sa nám už zadarí konečne. 😘😘
@linda1984
Velmi držim prsty 🙂 je to ešte pomerne krátko ale zas na druhej strane si človek povie že prečo sa to hneď nepodarí keď to ide kam to ísť má 🙂 my to máme úplne čerstvé a tiež som sa riadila iba aplikáciou takže podľa toho sme to skúšali v čase ovu ... ale je to vo hviezdach 🙂
@butterfly333 bazalka u teba vyzerá dobre..😁 môj graf zatiaľ vyzerá takto
@nina4 aj ja ďakujem 😉😉
Dievcata ako to je s tymi anovulacnymi cyklami?nemate ovulaciu?ani ciarky na ovulacnom?ani bolesti?ani BT?ako to je?mozno panikarim,alebo si domyslam kadeco..pytam sa,lebo mne vysiel ovulacny dnes 2ciarkovy ale druha bola velmi slaba😢

@sm23 a ty si citila,ze ju mas?resp.testy ti ako vysli?mala si 2 ciarky(ovulacne)?