icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
matuska133
20. jan 2017

Baby vrchny je robeny pred chvilou.znaci ovulaciu?min mesiac totizto boki vsetky blede

domik666
20. jan 2017

@nina4 ďakujem veľmi pekne 😍 @zuzu2901 aha dobre tak prepáč len mi bolo divne týkať 🙈

domik666
20. jan 2017

@matuska133 odporúčam radšej kúpiť v lekárni test je lepší ;)

domik666
20. jan 2017

@zuzu2901 a ďakujem ☺

nina4
20. jan 2017

@matuska133 jejky tak mame ovulku naraz 😄 držím palčeky aby sa zadarilo to miminko 😘

nina4
20. jan 2017

@myskahryzka ahoj moja tak som skusila este teraz po daľších 5 hod.Ten najspodnejši.Tak myslím že s čistým svedomím nepustím drahého spať 😆😄

tifinka
20. jan 2017

@alilka uz berem clostil ale nevychadza mi ist na sono..myslis ze to mam risknut aj bez neho alebo sa radsej objednat na nejaky iny den preistotu? 😂

butterfly333
20. jan 2017

@nina4 krasne testiky na 12dc supeer držím palčeky.

tifinka
20. jan 2017

@nina4 krasne ciarky..ale na niektorych testoch je pisane ze ked su obe ciarky rovnako silne tak ovu by mala prist najblizsich 24-48 hodin.. co nechapem preco to tak je, ale kukni v navode 😉 a nech su o dva tyzdne take iste ciarky na hcg teste 👶

matuska133
20. jan 2017

@nina4 boze bodaj by si mala pravdu a ako tak pozeram na tvoje bydlisko sa o 9 mes stretneme v porodnici :D :D
Ale snazim sa nato nemysliet lebo dnes som bola na endokrinologii a vravela som jej ze sa nedari.dr hned akcna ze neni maco cakat mi pichla vyvolavacku a ze hned ako dostanem ms zacneme robit hormonalny profil.tak ktovie ci aj vdaka vyvolavacke su neni 2 ciarky :/

@domik666 preco?

tifinka
20. jan 2017

@matuska133
@nina4 aj ja som z PD dievcata 😂 ale teraz zijem v ba momentalne

nina4
20. jan 2017

@butterfly333 takto som mala aj v oktobry zadarilo sa no bohužiaľ to bolo len kratko .
@tifinka ved zato chcem radšej dnes skúsiť mojkanie nech sú chalani už dnu a maju čas si rozmyslieť stratégiu na vajko 😄
@matuska133 určite sa nám to podarí a ked nahodou nie teraz tak bude daľší mesiac raz sa predsa musí 😘

nina4
20. jan 2017

@tifinka heh ako sa tu Prievidžanky stretnu 😄 super.

myskahryzka
20. jan 2017

@nina4 No super. Tak nech to tento krat vyjde. Ja som tiez 12 dc, ale na ovulaciu to este nevyzera.

nina4
20. jan 2017

@myskahryzka ja si myslim ,že zajtra to budes mať top 😉.Je to na dobrej ceste

myskahryzka
20. jan 2017

@nina4 Dufam. Min mesiac mi to den pred pozitivitou uplne zbledlo. Ak by to tak malo byt aj teraz, tak by mohol byt pozit v nedelu. Ale dnes mam ozaj vela plodneho hlienu. To som este asi nikdy nemala. Tak neviem.

nina4
20. jan 2017

@myskahryzka ja ten hlien ani nemám a to jem aj pijem grep a nič.Ale budem veriť a dúfam ,že niekto tam hore nám pošle to dievčatko vytúžené a keď bude chlapček tak aj tomu sa potešíme 😊

myskahryzka
20. jan 2017

@nina4 Aj ja ho len teraz pozorujem. Ale nekoresponduje to s testom.
Aj my by sme chceli dievcatko. Kam sa pisu objednavky, nevies? 😀

nina4
20. jan 2017

@myskahryzka ten hlien by mal byt pár dni pred ovulkov aby sa spermušky lakšie dostali a dlkšie prežili.Jooj no to by som aj ja rada vedela kde poslať objednávku sice mame Sofinku medzi troma chlapcami no to musela byt neskutocná nahoda 😄

maji182
20. jan 2017

Ahojte, tak ja sa k vám pridávam...minulý rok v lete mi diagnostikovali endometriózu, operácia bola v decembri a minulý týždeň som bola na kontrole. Doktor povedal že je všetko v poriadku len že sa mu nezdajú v pohode moje folikuly, tak mi predpísal clostil. Menzes mám za týždeň a potom hor sa užívať medicínu a potom sa už len ľúbiť a snáď sa zadarí ;)

myskahryzka
20. jan 2017

@nina4 Akurat to studujem. Takyto ma byt 24 h pred ovulaciou. No kazdopadne je vikend, mozme s drahym ponocovat. Jamam len jedneho chalana.. tak by nam dievka pasovala. No ja viem, ze ak budem mat dieta, bude to urcite chlapec. 😀 Nasi maju len vnukov.. 👦 👦 👦 👶

alilka
20. jan 2017

@tifinka jednoznačne sa daj na iný deň..Hoc deň pred alebo po termíne kedy si mala ísť 😁 ty nechceš vidieť svoje vajka?😂😂😂

tifinka
20. jan 2017

@alilka ale mne to vychadza na stvrtok co je 11ty den, lebo vtedy robi moj lekar..a potom az v pondelok..a to bude 15ty den..cize zvazujem ist az na 15ty den pretoze aj predosle mesiace som "dozrievala" az po 15tom dni..aaach jaj..vsetko je tak komplikovane..preco niektori sa len obtru a su v tom a niektori robia aj nemozne a nedari sa ☹

nina4
20. jan 2017

@myskahryzka ja sa snažim este uspať najmenšieho lebo on je teraz taká naša antikoncepcia 😄.Akurat v tedy keď sa chceme mojkať tak akurát v tedy je najtuľkavejši .Zakaždým len maminka je moja a ocko choď do roboty 😊.
A akeho veľkeho už máš synčeka.

simka2433
20. jan 2017

@adia11 no mne už pomaly končí spinenie tak ešte počkám pár dní🙂 mne môj manžel tiež už začína hovoriť: jaaa som ti to hovoril že sa zadarilo:D tak dám určite vedieť ako sme natom;) v piatok by som chcela zájsť k doktorke tak som zvedavá🙂

simka2433
20. jan 2017

@nina4
Môj manžel je z PD:D

alilka
20. jan 2017

@tifinka nooo veď chod v ten 15ty a predtým si rob ovu testy ak by bola náhodou skôr 😁 joooj a nebuď deprimovana 😉 aj nám sa to podarí 😊 nič neboj 😊 skús hľadať plusy v tom čo všetko ešte môžeš kým niesi tehu 😁 ja som to tak začala teraz robiť a je mi úplne fajn ,😁😉😉

tifinka
21. jan 2017

@alilka no uvidim co vymyslim.a poprovde prvykrat som sa tesila ked som videla dozrievajuce vajko, ale ked chodim na sono kvoli vajku, tak okolo mna su same tehulky, ktore chodia uz na sono dvojich ratolesti v brusku a to je tak divny pocit 🙄 .. no uvidim

alilka
21. jan 2017

@tifinka každopádne ma informuj ako sa to u teba vyvíja celé 😁

sevcikovaanna
21. jan 2017

Baby vzdavam ms meska 3dni a testy bielucky...musim v utorok na vyvolavacku....včera len kvapka krvi na toaletaku a nic viac ....poradte niečo na vyvolanie mrchy ked sa nezadarilo..