Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@matuska133 jejky tak mame ovulku naraz 😄 držím palčeky aby sa zadarilo to miminko 😘
@myskahryzka ahoj moja tak som skusila este teraz po daľších 5 hod.Ten najspodnejši.Tak myslím že s čistým svedomím nepustím drahého spať 😆😄
@nina4 boze bodaj by si mala pravdu a ako tak pozeram na tvoje bydlisko sa o 9 mes stretneme v porodnici :D :D
Ale snazim sa nato nemysliet lebo dnes som bola na endokrinologii a vravela som jej ze sa nedari.dr hned akcna ze neni maco cakat mi pichla vyvolavacku a ze hned ako dostanem ms zacneme robit hormonalny profil.tak ktovie ci aj vdaka vyvolavacke su neni 2 ciarky :/
@domik666 preco?
@butterfly333 takto som mala aj v oktobry zadarilo sa no bohužiaľ to bolo len kratko .
@tifinka ved zato chcem radšej dnes skúsiť mojkanie nech sú chalani už dnu a maju čas si rozmyslieť stratégiu na vajko 😄
@matuska133 určite sa nám to podarí a ked nahodou nie teraz tak bude daľší mesiac raz sa predsa musí 😘
@nina4 No super. Tak nech to tento krat vyjde. Ja som tiez 12 dc, ale na ovulaciu to este nevyzera.
@nina4 Dufam. Min mesiac mi to den pred pozitivitou uplne zbledlo. Ak by to tak malo byt aj teraz, tak by mohol byt pozit v nedelu. Ale dnes mam ozaj vela plodneho hlienu. To som este asi nikdy nemala. Tak neviem.
@myskahryzka ja ten hlien ani nemám a to jem aj pijem grep a nič.Ale budem veriť a dúfam ,že niekto tam hore nám pošle to dievčatko vytúžené a keď bude chlapček tak aj tomu sa potešíme 😊
@nina4 Aj ja ho len teraz pozorujem. Ale nekoresponduje to s testom.
Aj my by sme chceli dievcatko. Kam sa pisu objednavky, nevies? 😀
@myskahryzka ten hlien by mal byt pár dni pred ovulkov aby sa spermušky lakšie dostali a dlkšie prežili.Jooj no to by som aj ja rada vedela kde poslať objednávku sice mame Sofinku medzi troma chlapcami no to musela byt neskutocná nahoda 😄
Ahojte, tak ja sa k vám pridávam...minulý rok v lete mi diagnostikovali endometriózu, operácia bola v decembri a minulý týždeň som bola na kontrole. Doktor povedal že je všetko v poriadku len že sa mu nezdajú v pohode moje folikuly, tak mi predpísal clostil. Menzes mám za týždeň a potom hor sa užívať medicínu a potom sa už len ľúbiť a snáď sa zadarí ;)
@nina4 Akurat to studujem. Takyto ma byt 24 h pred ovulaciou. No kazdopadne je vikend, mozme s drahym ponocovat. Jamam len jedneho chalana.. tak by nam dievka pasovala. No ja viem, ze ak budem mat dieta, bude to urcite chlapec. 😀 Nasi maju len vnukov.. 👦 👦 👦 👶
@alilka ale mne to vychadza na stvrtok co je 11ty den, lebo vtedy robi moj lekar..a potom az v pondelok..a to bude 15ty den..cize zvazujem ist az na 15ty den pretoze aj predosle mesiace som "dozrievala" az po 15tom dni..aaach jaj..vsetko je tak komplikovane..preco niektori sa len obtru a su v tom a niektori robia aj nemozne a nedari sa ☹
@myskahryzka ja sa snažim este uspať najmenšieho lebo on je teraz taká naša antikoncepcia 😄.Akurat v tedy keď sa chceme mojkať tak akurát v tedy je najtuľkavejši .Zakaždým len maminka je moja a ocko choď do roboty 😊.
A akeho veľkeho už máš synčeka.
Baby vzdavam ms meska 3dni a testy bielucky...musim v utorok na vyvolavacku....včera len kvapka krvi na toaletaku a nic viac ....poradte niečo na vyvolanie mrchy ked sa nezadarilo..

Baby vrchny je robeny pred chvilou.znaci ovulaciu?min mesiac totizto boki vsetky blede