Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@sevcikovaanna ja mam presne to co ty 4 dni mi meskaju co sa mi nikdy v zivote nestalo testy negativne a brucho ako podvyzivene dieta z etiopie a to som bola dohodnuta ze ked to dostanem idem na hormonalny profil
No dievčatá mne sa stále návšteva nespusta stále mám hnedý výtok a bolesti ako pred MS no už týždeň nie a nie sa spustiť. Tie ktoré už máte babenko prosím vás nemali ste niečo podobné? K doktorke sa dostanem až na buď.týždeň. neviem či je pravda že test môže počas spinenia ukázať neg.výsledok aj keď už je žena tehotna tak sa radšej pýtam🙂
@myskahryzka ahojky moja tak ja som dnes urobila ovu test s tym ,že bude už slabý a hups ona tá čiarka este stmavla viac aha
@janulino
@myskahryzka Tak teraz sa mi nedalo smiať na tom maratone 😄.A za par dni to budú tehu testy 😉
@nina4 Urcite. Uz nic nenechame na nahodu. Problem je, ze sme sa prave posekali 😀 a ja som teraz urazena 🤔🤔
@myskahryzka ja som na tom dosť rovnako 😂😂😂 ustúpiť nemienim, už som mala pripravenú frázu že si urobím dieťa radšej s niekým iným 😂🙈
@vyhuelka 😀 No ved to, ja som baran. A nemozem mu ani nic splechnut, kedze som urazena. 🤐 Rozdychal by, keby mu odprezentujes pripravenu frazu? 😀
Blahozelam ...jaaj to sa teda darilo viacerym ..zeby silvestrovske splodenia????bude vela rodiciek v septembri oktobri
@myskahryzka myslím že by to nerozdýchal... nevadí, hlavne že nevie čiltať myšlienky 😂😂😂😂
@vyhuelka Za tuto chlapsku neschopnost som velmi vdacna. 😀 Dnes by si toho precital.. ajajaaaaaj 😁😁😁
@myskahryzka a vieš že sme sa aj my chytili a teraz sme s deťmi v kine tak sa ani vyzúriť nemôžem 😣.Alé zas udobrovanie bude stáť za to 😜😆
Ahojte🙂 pridavam sa do diskusie. uz dlhsie sa nam nedari, tak som sa objednala k doktorke, ze nech mi poradi co s tym . co ma tam caka? dakujem za odpoved 🙂
@lala1501
@nina4 tak dievčatá ako som to sem dopísala prišla:( strašne smutno mi prišlo aj slzičky vyšli:( vyzeralo to už spinenie končí a zrazu šup a spustila sa.. Je taká tmavá ale je:( tak sa mi parádne rozhadzal cyklus z pravidelných 28dni na 37:( ale vám moc držím palce aby ste neboli smutné ako ja
@nina4 Naa a co je dnes nieco vo vzduchu, alebo maju nasi chlapi svoje dni?? Mohli si vybrat aj iny den, nie ked mam zrovna ovulaciu mat. Potom mam chut kopat a hryzt, nie sexovat 😀 😀
dievcata, tak aj ja som muzovi navrhla ze teda mohli by sme mat babo nakolko mam syna 15 rocneho z prveho manzelstva a vek mi stupa idem mat 35. No reakcia bola divna, lebo dieta niekedy chcel velmi a ja som sa necitila a teraz on..Dieta nevylucuje, no boji sa ci to prezijeme obaja teda ja aj dieta...Lebo prvy porod bol zlozity. Pre istotu spi v obyvacke uz druhu noc 🙂 Pride mi to na jednej strane smiesne no na druhej strane od 40 tnika som cakala inu reakciu...Ved mi pomaly ani pusu neda aby sa to nezvrhlo 🙂 Necham ho asi trosku vychladnut nech sa mu to rozlezi v hlave.Vasi drahusikovia ako reagovali na planovanie babatka?

@sevcikovaanna nemohla si mat ovulku neskor?