icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
myskahryzka
21. jan 2017

@tanecnica82 Ahoj. Mam z prveho manzelstva pomaly 12r syna, ja mam o chvilu 35, muz bude mat 40 a este nema dieta. Babatko chce rovnako ako ja, no povedal, ze to nebude tragedia, ak nebude... ved jedno uz mame. 😉
Mozno keby si ho vzala so sebou ku gyn, nech mu vysvetli, ze to nieje az tak nebezpecne pre teba.

butterfly333
21. jan 2017

@xixiximyxi krasne gratulujeeeem

tanecnica82
21. jan 2017

@myskahryzka ved ja som bola proti dietatu davnejsie a teraz mi hodiny zvonia ako zvon....Zas on je ten opatrnejsi. Praveze kvoli tlaku budem PN od zaciatku tak ma stres kedze si precital vsetky mozne prispevky tu na MK

nina4
21. jan 2017

@simka2433 to mi je veľmi ľúto posielam veľké objatie aby sa na daľší cyklus už podarilo to drobčiatko 😘

xixiximyxi
21. jan 2017

@lala1501 ten prvy test je ked mi meskali 2 dni . Dnesny je 4 den meskania a v lekarni mi dnes nedalo nekupit si digitalny.... stale tomu neviem uverit ze budem mamina

xixiximyxi
21. jan 2017

@butterfly333
Dakujem velmi pekne

19mirka90
21. jan 2017

@tanecnica82 mne to moj partner navrhol sam 🙂 az som ostala paaaf 🙂 a tak pracujeme a pracujem na dietatku. Tentl mesiac mame ale pauzu 🙂

tanecnica82
21. jan 2017

@19mirka90 moj je asi v prvotnom soku lebo pomaly ani pusu mi neda...😅 asi je zaskoceny kedze uz ma 41 prec...a vsetko berie strasne vaaazne

19mirka90
21. jan 2017

@tanecnica82 moze byt :D pockaj ked mu to cele dojde ..bude doma rososo xiii ;)

nina4
21. jan 2017

@xixiximyxi supeeeer nádhera 😍😘

zuzu2901
autor
21. jan 2017

@nina4
@myskahryzka moj dnes na mna vyskocil ked som prisla z prace(meskala som 10 minut).Cakal ma chudak s obedom,vsetko mal vypocitane tak aby to bolo teple ked pridem.No ja som si dovolila meskat. 😂 Prve co som mu povedala nech sa naje a potom sa budeme bavit 😂(on ked je hladny tak to ako keby sa vsetci certi zenili) 😂

myskahryzka
21. jan 2017

@zuzu2901 Jeej.. mile od neho. A este aj presne vypocitane. 🖒 Moj vie len parky 😀 , ale zase upratuje o dusu spasenu.

zuzu2901
autor
21. jan 2017

@myskahryzka moj zas neupratuje.No vari velmi rad.Jednak musi,kedze ja cez vikendy pracujem a on ma volno,no nasiel si v tom zalubu.A ja som rada.Asi to odchytal odo mna(som vyucena kucharka).No pracujem v automobilke 😂
No mozme byt radi,ze nam pomahaju ti nasi chlapi! ☺

tifinka
21. jan 2017

@xixiximyxi supeeer!!!gratulacie!!nech vsetko ide dobre a nech si sdrava aj s mrnuskom!! 👶

tifinka
21. jan 2017

@alilka budem sa snazit 😉 ..to iste cakam od teba..ved ty uz budes pomali hcg testovat, ci?? 🙂

myskahryzka
21. jan 2017

@zuzu2901 Ved to. Neviem si predstavit stihat vsetko sama popri praci.

alilka
21. jan 2017

@tifinka noo neviem či budem testovať ale áno myslíš dobré som 10dpo. ..😁 takže čoskoro buď príde milostiva alebo fakt buď testovať 😂😂

tifinka
21. jan 2017

@alilka a este si neskusala? kedy by ti mala prist? lebo 10nky testy ti mozu ukazat uz par dni pred prichodom 😉

alilka
21. jan 2017

@tifinka mala by prísť za 3dni..24.1..😁 neskúšala som ešte..Som si povedala že tento mesiac na to kašlem 😂😂 načo sa stresovať ..Vydržím 😁 a pritom mám doma dvojbalenie dr.max 10tkovych testov 😂😂

tifinka
21. jan 2017

@alilka jooooj..tak vyskusaj!! ako to mozes vydrzat?? 😂 ... aj mas pocity ze by si mohla byt tehu?

tifinka
21. jan 2017

@alilka ja som si tiez minuly mesiac povedala ze nebudem testovat..ale potom som si povedala ze preco to neskusit? ak to vyslo bude to tam, ak nie nebude..a hotovo...cize skusala som aj vopred...tym testom uz to neovplyvnis co je dane...akurat ak je to tam, mozes to zistit skor ako v ocakavany den ms 😉

myskahryzka
21. jan 2017

@tifinka No musim ti oponovat, lebo vacsinou ak je test negativny pred ms, este par dni si nahovarame, ze mohla byt ovu posunuta, davame si plane nadeje a testujeme az do ms. 😀😀😀😀 teda aspon ja som to tak robila 😁😀😀

alilka
21. jan 2017

@tifinka práveže si myslím že ms príde 😁 nič mi nieje podľa bt sa riadiť nedá lebo tá klesne za hodinu..😊 symptómy žiadne takže ju asi aj čakám ,😉

tifinka
21. jan 2017

@myskahryzka ale nadeje si davame aj bez testu 😝 teda ja vzdy dufam ze sa to podarilo.. 🙂

tifinka
21. jan 2017

@alilka ta bt je pre mna uplne nepodstatna...vyzdy sa mi zvysi v obdobi ked mi ma prist ms, cize je jedno ci by som bola tehu, bt by mi to aj tak neprezradila...no sak uvidis..strasne ti to prajem!! a hlavne ked si mala tri krasne vajicka!! 👶

alilka
22. jan 2017

@tifinka presne tak ..BT je dobrá na ovu..Ale nie na tehu..😁 no mne už asj tá ms príde dnes .BT klesla na 36,7 takže tam je to jasné 😁😁 a mala som len 2folikuly nie 3 😁

alilka
22. jan 2017

@butterfly333 ahoj ..Ako to s tebou vyzerá,kedy testujes?Ja som mala mať mt 24.1 ale už dnes mám pokles bt tak dôjde skôr 😁

eliss19
22. jan 2017

Ahojte potrebujem poradiť v utorok som si robila test bol tam duch dávala som tu aj foto no len aj v ten deň došla ms. Ja mávam tak 3 dní a potom 1-2 dní špinenie do hneda len tento mesiac je to iné. Začala som krvácať 3 dní potom na ďalší deň nič ani špinenie ale ďalšie ráno sa mi znova spustila ms aj krv.zrazenky do večera zasa nič no dnes ráno sa to znova opakuje ráno začnem znova krvácať do červená aj krv.zrazeninky neviem čo to znamená? Máte skúsenosti? Ja som doposiaľ takéto dačo ešte nemala tak ja viem či je to ok. Ďakujem za radu ak viete poradiť 🙂

nina4
22. jan 2017

@eliss19 skus ešte test.Ak budu // tak je lepšie isť na gyn.že krvacaš nech ti niečo daju.A ak bude len / tak sa mohlo stať ,že si tehuľka bola a babatinko sa neuchytilo dobre a toto môzeš mať také cistenie tak ci tak bude najlepšie urobiť ten test.

eliss19
22. jan 2017

@nina4 ďakujem včera som si kúpila test tak skúsim čo tam ukáže