Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@butterfly333 čože??Nakoniec došla??Veď to vyzeralo tak nádejné ,že?..Ja ju čakám už dnes kvôli tej bt tak budeme bojovať potom spolu 😁 na kúpim drahému aspoň vitamíny 😊
@alilka ja ráno na 14dpo bt 37,0 a na druhy den ms. No čo už ide sa dalej aj ked už nemám na to naladu.😕
@butterfly333 ja dnes pokles o 0,3-0,4 tak una je to už jasné ako facka 😁 jooj nevesaj hlavu určite nám to už teraz vyde ,😊 ja tento mesiac clostylbegit ešte posledná sanca a dám si aj alchemilkovy čaj a včera som zistila že mám doma aj pyridoxin tak začnem aj ten..Snáď má to všetko nezlozi 😂😂😂
Takze ja dnes takto. Uz som myslela, ze tento mesiac ani nebude ovulacia.
@nina4 dakujem. Mozem ho zacat brat hocikedy, ci radsej pockat na ms?
@nina4 Presne o tomto sme sa bavili vcera s mojim, ze my tu vymyslame psie kusy, aby sa nam to podarilo a niekto otehotnie aj po prerusovanej sulozi. Kdeze je ta spravodlivost....
@butterfly333 týždeň pred a týždeň po by si nemala..Ale neviem či by som to robila predsa to vezmú pol litra krvy..Ja som tiež už chcela ísť zasa ale nakoniec že nejdem..😉
@myskahryzka už počkaj do MS ak naaaaaahodou pride ale radsej nech nepríde 😉😊 .No ale totok je ukázkovy pozitívny 😍 Ja dnes este urobím ci zoslabne lebo som robila o 11 h.a zoslabnutie nič moc
@eliss19 Ahoj mne sa to stalo už 2x po sebe. Najprv slabo pozitívny test, potom krvácanie A dlho som spinila aj osem dní. Tiež som mala aj veľkú zrazeninu. Keď to všetko skončilo, tak tehu test bol negatívny. Volá sa to biochemické tehotenstvo, drobec sa dobre neuhniezdil, alebo tam bola nejaká chybička. A potom sa žena dlhšie čistí. My máme tento mesiac pauzu A skúšame obehat doktorov, že prečo sa to deje😒
@nina4 No ved radsej dlho pozitivny, ako vobec. 😀 V pripade, ze ti chlap nechodi na tyzdnovky.. 🤔
@alilka ved to je zdrave darovat krv. Prišla mi sms že potrebuju moju krvnu skupinu tak by som išla.
@butterfly333 noo neviem..Ja som na to mimule myslela že sa spýtam mojej gyndy či to je vhodné keď sa snažíme a zabudla som 😁 chodia pravidelne?
@butterfly333 Ja by som na tvojom mieste nesla. Ak by cokolvek mohlo nejak ohrozit otehotnenie (a myslim, ze pol litra krvi v tele jednoducho chyba a nejaky cas trva, kym sa to dostane do povodneho stavu) nepodstupila by som to, kym by to nebolo nutne pre moje zdravie. Ja bohuzial tuto dilemu riesit nemusim. Mam to dozivotne zakazane..

@nina4 dakujem velmi pekne🙂 popozeram co by mi mohlo pomoct lebo asi onocolic alchemilka a vit.E nestaci🙂